Print

Priser, frister & optagelse

Det er forskelligt fra stævne til stævne, hvad det koster at deltage i stævnet. Typisk koster det 250-500 kr. at deltage i 2-dages stævner og 200-300 kr. at deltage i 1-dags stævner. Du kan se mere om de enkelte stævners holdgebyr under det enkelte stævne.

Tilmeldingsfristen udløber kl. 12 tirsdag inden det aktuelle stævne for alle hold der vil deltage.
Dvs. at du skal have afsluttet din tilmelding inklusive betalingen inden kl. 12 for at kunne nå det.

I Elite-4. division optages holdene efter, hvem der har flest ranglistepoint. Et hold med mange point vil dermed kunne komme i sidste øjeblik og skubbe et hold ud af Elitedivisionen. Samtidig vil holdet med færrest point i 1. division ryge videre ned i 2. division.
I Bredderækkerne og Ungdomsrækkerne optages holdene efter først-til-mølle princippet. Dette betyder, at de hold, der har meldt sig først til, ikke vil kunne blive skubbet helt ud af en turnering, selvom antallet af tilmeldte hold overstiger antallet af pladser ved stævnet.

En række vil blive afviklet, hvis der er minimum 3 tilmeldte hold. Volleyball Danmark prøver til hvert stævne at lave plads til så mange hold som muligt, og derfor kan det sagtens ske, at der efter tilmeldingsfristen kan blive lukket hold ind fra ventelisten af denne årsag.
Disse "eftertilmeldte" hold vil dog ikke kunne skubbe hold, der er tilmeldt inden den oprindelige tilmeldingsfrist, ud af den række de ligger i, og vil således kun kunne blive optaget i laveste række.

Penge retur
Hvis man af den ene eller den anden grund er nødt til at afmelde et hold til et stævne, skal man sende en mail til tour@beachvolley.dk. ThisHvis afmelding sker inden tilmeldingsfristen, kan man få gebyret retur minus 20%. Ved afmelding efter tilmeldingsfristen kan tilmeldingsgebyret ikke refunderes.

Skulle det ske, at man ikke kommer med til et stævne, enten fordi rækken ikke bliver oprettet, man står på venteliste eller bliver skubbet helt ud af turneringen pga. manglende plads, får man hele gebyret retur. Alle tilgodehavender  overføres direkte til den konto, Volleyball Danmark har modtaget dem fra.


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
info@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Direktør
Jesper Jørgensen

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Martin Olafsen
maol@volleyball.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer