Landshold

Landshold (205)

Kristoffer Abell og Martin Trans Hansen skal prøve kræfter med den internationale scene ved kvalifikationen til det 2-stjernede FIVB World Tour stævne i Cambodja.

Team Trans/Abell, der er seedet 14 i kvalifikationsturneringen, spiller første kamp i kvalifikationen mod canadiske MacNeil/Hoey (seed 11) torsdag d. 21. marts kl. 9.00 dansk tid.
Med en sejr skal makkerparret spille endnu en kvalifikationskamp omkring kl. 12.20 dansk tid. Følg første kamp her.


Det danske makkerpar er en ny konstellation på verdenstouren, men har haft stor succes sammen i sandet i ungdomsrækkerne, hvor Trans/Abell har opnået en 6. plads ved U22 EM i Tyrkiet i 2014 en 9. plads ved U22 EM i Portugal i 2015. Nu puster de liv i samarbejdet igen som en del af bruttolandsholdstruppen, der repræsenterer Danmark til forskellige turneringer på den internationale scene.

Kristoffer Abell har tidligere dannet makkerpar med Daniel Thomsen, mens Martin Trans Hansen har spillet med Mads Rosager.

Turneringen i Cambodja kan følges her, mens spillerne i den danske bruttolandsholdstrup opdaterer med information, resultater og potentielle livestreams her.
De reagerende danske mestre på herresiden Mads Rosager og Jacob Stein Brinck har de sidste uger deltaget i turneringer på FIVB World Touren. Først i Indien med begrænset succes, men senest deltog man i en turnering i Cambodja, hvor det dog blev anderledes succesfuldt.
Der kommer til at vrimle med danske flag, når FIVB World Touren den kommende måned lægger vejen forbi Indien, Australien og Cambodja.

De regerende danmarksmestre på herresiden Mads Rosager og Jacob Stein Brinck har pakket kufferten og deltager i to internationale turneringer i løbet af de kommende tre uger.

På en stor del af rejsen får de selskab af DM-sølvvinderne på damesiden, Helle Søndergård og Simone Okholm, som også går foråret i møde uden for landets grænser.

De danske makkerpar begynder deres internationale kampagne i Indien den 28. februar, hvor Søndergård og Okholm er klar til Main Draw, mens Rosager og Brinck først skal igennem kvalifikationen for at nå dertil.
Følg med i damernes turnering her og herrernes turnering her.
  
Fra Indien går turen til Australien, hvor Helle Søndergård og Simone Okholm er med i kvalifikationen den 6. marts. Den turnering kan følges her. 
Det er samtidig foreløbigt sidste stop på rejsen for de to.

Stort set samtidigt, men i Cambodia, er Mads Rosager og Jacob Stein Brinck klar til Main Draw. Turneringen begynder den 7. marts og kan følges her.  

To uger senere, den 21. marts, er det så et andet dansk par, der skal i aktion i Cambodia, når Kristoffer Abell og Martin Trans Hansen prøver kræfter med den internationale scene.
Den turnering kan følges her.
Martin Olafsen skal videreudvikle elitemiljøet i beachvolleyball for både etablerede spillere og talenter og være med til at skabe muligheder for topresultater på den internationale scene.

Volleyball Danmark har ansat en ny elitechef for beachvolleyball.

Valget er faldet på sportschef i Copenhagen Beach, Martin Olafsen. Han glæder sig til de nye udfordringer som elitechef for beachvolleyball:

”Jeg ser frem til at være med til at hæve barren for den elitære del i dansk beachvolley,” siger Martin Olafsen.

”Jeg vil være med til at løfte det faglige niveau, skabe fælles drømme og ambitioner for beachvolley i Danmark,” siger han.

Den nye elitechef skal være med til at vise retningen for dansk beachvolleyball de kommende år. Martin Olafsen kommer til at have det sportslige ansvar for elitebeachvolleyball, rådgive Kraftcentrene samt indstille til elitestøtte.

”Jeg vil arbejde på at skabe mere synergi mellem beachvolley og volleyball. Det gælder både hele talentudviklingen ledende over til de internationale satsninger. Desuden ser jeg rigtig gode muligheder for, at vi kan løfte vores kommercielle ambitioner, så dansk volleyball og beachvolley kan blive endnu bedre produkter,” siger Martin Olafsen.

Derudover skal han udtage de danske landshold i dialog med de nationale coaches, hvor Martin Olafsen sammen med Volleyball Danmarks ledelse har peget på Martin Olesen som ny national coach for damerne samt Peter Lyø, der fortsætter som national coach for herrerne.

De første opgaver for Martin Olafsen er at få lagt et godt forløb med hensyn til Continental Cup (OL-kvalifikationen) samt U18, U20 og U22 EM. Efter slutrunderne tager han for alvor fat på det mere strategiske arbejde.

Martin Olafsen overtager jobbet som elitechef for beachvolleyball i Volleyball Danmark den 1. marts efter Anders Hoyer, der har valgt at stoppe på posten.
Der er trukket lod til 1. runde af OL-kvalifikationen i beachvolley, også kaldet CEV Continental Cup.

Lodtrækningen fandt sted i det europæiske volleyballforbunds hovedkontor i Luxembourg. Her blev det afgjort, hvor og hvem de danske makkerpar tørner sammen med i de første dueller om en OL-billet til Tokyo 2020.

Der er otte grupper for hvert køn med fire hold i hver, dog med undtagelse af kvindernes Gruppe E og G, hvor der kun tre hold i.

Hvert land stiller op som ét samlet landshold bestående af to makkerpar, der sammen kæmper mod de øvrige nationer. Det betyder, at en match består af to (evt. tre) kampe mod den anden nation.

Danmarks damehold skal en tur til Irland, hvor de i Gruppe C foruden værterne møder Slovakiet og Estland den 1.-2. juni. Danmarks herrehold skal til Kroatien, hvor de i Gruppe G foruden værterne møder Estland og Albanien den 22.-23. juni.

Gruppevinderne samt nr. 2 sikrer sig en plads i 2. runde af OL-kvalifikationen. Denne spilles i maj 2020, inden den endelige finale om en OL-billet er fastlagt til den 22.-28. juni 2020 i Holland.

I 2014 lagde Odense Beachvolley Klub sand til 1. runde af CEV Continental Cup.

Læs mere på CEV.eu
Wednesday, 02 January 2019 07:50

Dansker trio på World Tour nytårskur i Haag

Written by
Tre danske makkerpar åbner beachvolleysæsonen i Holland, hvor de spiller 4-stjernet World Tour.

Det nye år er ikke mere end et par dage gammel, men allerede nu er turnering på FIVB World Tour.

Årets første turnering spilles i Haag, hvor Danmark har tre hold med i kvalifikationen: Danmarksmestrene Line Trans Hansen og Maria Tyndeskov, pokalmestrene Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard samt Kristoffer Abell og Daniel Thomsen.

Den 4-stjernet World Tour-turnering i Holland er stærkt besat, og danskerne skal først kæmpe sig igennem kvalifikationen for at komme med i Main Draw. Kvalifikation spilles den 2.-3. januar.

FØLG MED I TURNERINGEN HER.
Volleyball Danmark ønsker at styrke organisationen omkring elite- og talentarbejdet i Beachvolleyball.

Vi søger en elitechef, der kan samle og udvikle elitemiljøet i Beachvolleyball i Danmark. Elitechefen skal sammen med Volleyball Danmark videreudvikle elitemiljøet i Beachvolleyball for både etablerede spillere og talenter, og være med til at skabe muligheder for topresultater på den internationale scene.
Der er tale om en deltidsstilling, på 5-10 timer pr. uge i gennemsnit på årsbasis. Løn og ansættelsesforhold aftales i forbindelse med ansættelsen.

Se nærmere i uddybet stillingsopslag

For yderlige oplysninger kontakt generalsekretær Claus Bøllingtoft clb@volleyball.dk
Ansøgning skal være modtaget senest den 10. januar 2019 kl. 12.00 til clb@volleyball.dk

Thursday, 13 December 2018 20:00

Beachvolleyball skal have ny elitechef

Written by
Efter to år på posten træder Anders Hoyer tilbage som elitechef for beachvolleyball i Volleyball Danmark ved udgangen af 2018.

Her udløber den nuværende aftale med Anders Hoyer.

“Vi takker Anders Hoyer for to gode år som elitechef,” siger Jørgen Bentzen, næstformand i Volleyball Danmark.

”Anders har været meget vigtig i arbejdet med at samle eliten og danne rammen for gode træningsfælleskaber, så vores bedste spillere kan træne mere og bedre og højne niveauet på denne måde,” siger han.

”Anders har heldigvis tilkendegivet, at han gerne vil være med i den nye koordineringsgruppe. Vi mister således ikke hans kompetencer og store viden,” siger Jørgen Bentzen.

Volleyball Danmarks bestyrelse har samtidig besluttet at samle viden og engagement omkring elitearbejdet i beachvolleyball i en koordineringsgruppe. Gruppen nedsættes af Forretningsudvalget, som gruppen også vil referere til.

Gennem efteråret har Forretningsudvalget haft positiv dialog med repræsentanter for Beachvolleyball Elite-miljøet omkring udviklingsmuligheder på området. Og det er tanken på denne måde at styrke organisationen omkring elite- og talentarbejdet.

Stillingen som elitechef i beachvolleyball vil inden for kort tid blive slået op. Den nye elitechef vil naturligt indgå i koordinationsgruppen.
Clara Bernberg Windeleff og Helle Søndergård tangerede det bedste danske dameresultat på FIVB World Tour i Windeleffs første senioroptræden på den internationale beachvolleyscene.

Det gjorde det danske makkerpar i weekenden, da Clara Bernberg Windeleff og Helle Søndergård opnåede en 5. plads i indendørsturneringen i Slovenien.

De to danskere skulle først igennem kvalifikationen, inden de var klar til Main Draw i Ljubljana. I kvalifikationen besejrede Søndergård og Windeleff ungarske Liza Lutter og Kitti Szombathelyi med 2-0 (21-15, 21-9).

Det danske makkerpar spillede sig helt frem til kvartfinalen, hvor de stod over for Grækenlands Panagiota Karagkouni og tidligere europamester Vasiliki Arvaniti. Her måtte danskerne se sig slået med 2-0 (21-13, 21-13) til de senere vindere af turneringen.

SE ALLE RESULTATER FRA FIVB WORLD TOUR-TURNERINGEN I SLOVENIEN HER.

Læs mere på CEV's hjemmeside her.
Årets sidste CEV beachtour event spilles i morgen i Ljubljana. Mads Rosager og Jacob Stein Brink samt Helle Søndergård og Clara Windeleff er med i kvalifikationen.

Kvalifikationen til den 1-stjernende World Tour-turnering spilles den 29. november, og hvis holdene booker en billet videre, kan de tage hul på Main Draw dagen efter, den 30. november.

Slaget skal slås i den slovenske hovedstad Ljubljana, hvor Sports Park Ludus Črnuče danner rammerne om indendørsturneringen.

FØLG WORLD TOUR-TURNERINGEN I LJUBLJANA HER 

Næste turnering på hjemlig grund er pokalfinalerne i Hafnia-hallen den 14.15. december.
Page 1 of 15


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer