Landshold

Landshold (195)

Monday, 05 November 2018 10:46

Brinck og Rosager er NEVZA-kongerne

Written by
En suveræn dansk beachvolleyweekend sluttede med de regerende danske mestre Mads Rosager og Jacob Stein Brinck på toppen af NEVZA-tronen, mens Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard hentede den første danske podieplacering i NEVZA-sammenhæng.

16 damehold og 16 herrehold var med i Gøteborg i weekenden. Og bedst af alle herreholdene var Mads Rosager og Jacob Stein Brinck, der strøg helt til tops i sandet i Gøteborg.

Dermed sikrede de regerende danske mestre endnu en dansk NEVZA-triumf i sandet og bringer den samlede guldhøst op på to, da Abell og Thomsen vandt på hjemmebane i Odense. Herrerne har dermed gjort rent bord i de NEVZA- turneringer, de har deltaget i.

Også på damesiden var der dansk medaljehøst, da Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard sluttede på en flot 3. plads i NEVZA-turneringen. Det er den første danske podieplacering på damesiden i NEVZA-sammenhæng.

Køllner og Bisgaard NEVZA
De to øvrige danske makkerpar i NEVZA-turneringen i Gøteborg, Line Trans Hansen og Maria Tyndeskov samt Signe Zibrandtsen Haaning og Frederikke Schade Jensen, sluttede længere nede ad ranglisten på henholdsvis en 5. plads og en 13. plads.

Se resultaterne fra NEVZA-vinterturneringen i Gøteborg her.
16 damehold og 16 herrehold er med i Gøteborg, heriblandt begge sæt danmarksmestre fra i sommer, Line Trans Hansen og Maria Tyndeskov samt Mads Rosager og Jacob Stein Brinck.

NEVZA-turneringen spilles i Beach Centeret i Gøteborg den 2.-4. november.

Mens Rosager og Brinck er eneste danske makkerpar på herresiden, får Trans og Tyndeskov selskab af makkerparrene Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard samt Signe Zibrandtsen Haaning og Frederikke Schade Jensen på damesiden.

Modstanderne kommer fra NEVZA-nationerne Sverige, Norge, England og Finland, mens et serbisk makkerpar har fået wildcard hos herrerne og et hollandsk makkerpar har fået wildcard hos damerne.

Vinderne af turneringen kan rejse hjem over broen med 6.000 kr. i kufferten.

Læs mere om NEVZA-vinterturneringen i Gøteborg her.
Kraftcenter Øst og Kraftcenter Vest tilpasser hen over vinteren strukturen for træning, så den matcher spiller- og trænerressourcerne bedre og alle derved får mest og bedst mulig træning for de ressourcer der er til rådighed.

Kraftcenter Øst vil være primært træningssted for de bedste damer i Danmark, mens Kraftcenter Vest bliver primært træningssted for de bedste herrespillere.

Kraftcentrene og Volleyball Danmark finder det stadig vigtigt at lave nationale samlinger, hvor alle i Kraftcentrene træner sammen for at sikre en samhørighed og fælles udvikling af dansk beachvolleyball. Det bliver dog i mindre grad end tidligere år.

”Kraftcentrene har til opgave at lave kvalitetstræning for landsholdene og udvikle nye talenter for at sikre en kontinuerlig udvikling af dansk beachvolley på international plan,” siger Anders Hoyer, elitechef for beachvolley i Volleyball Danmark.

”Derfor vil der også i begge Kraftcentre blive suppleret med træninger for begge køn for at sikre grundlaget for talentudvikling og bibeholde regional udvikling,” siger han.

Trupperne fortsætter med udgangspunkt i sommerens kraftcentertræning.

Man kan kontakte kraftcenter-koordinator og national coach Martin Olafsen (KC Øst) eller Peter Lyø (KC Vest), hvis man har ambitioner om at intensivere sin beachvolley-træning mod internationale præstationer.

Spillernes deltagelse baseres primært på niveau, talent og bidragelse til træningsmiljøet.

Kraftcentrenes sæsonplan vil blive kommunikeret ud til spillerne af de respektive kraftcentre snarest muligt.

Kontaktoplysninger
Martin Olafsen (olafsen@email.dk)
Peter Lyø (plyø@mail.tele.dk)
De danske drenge Jacob Stormly og Nicolai Houmann har i weekenden repræsenteret Danmark til en invitationsturnering i Oslo.
Danmark, Norge og Sverige dystede om sejren og titlen som uofficielle Nordiske Mestre.

Efter at have vundet tre kampe med 2-0, stod Stormly/Houmann over for svenske Jonsson/Frantzich i finalen.

Heller ikke her gav det danske makkerpar ved døren og hev sejren hjem 2-0 (21-15 21-11).

Et højt servetryk, stabilitet i blok-forsvar og turneringens bedste blokspiller i form af Nicolai Houmann gjorde forskellen for danskerne. De kunne således stille sig øverst på skamlen og modtage checken på 10.000 NOK.
Monday, 27 August 2018 09:28

Stærk 9. plads i international debut

Written by
Sofia Bisgaard og Cecilie Køllner Olsen fik en flot 9. plads i Bisgaards internationale debut på World Touren.

Makkerparret foldede sig ud i den 1-stjernede World Tour-turnering i Siofok i Ungarn, der blev afviklet ud til Balatonsøen.

Danskerne skulle først gennem to kampe i kvalifikationen for at komme med i Main Draw. Her var der ingen tvivl, og Bisgaard og Køllner Olsen ekspederede først et tjekkisk og dernæst et serbisk hold ud af turneringen med sikre 2-0-sejre.

I gruppespillet i Main Draw åbnede danskerne med et smalt 2-1-nederlag til et japansk makkerpar, inden det blev til en flot 2-0-sejr over et ungarsk hold, som dermed sikrede danskere en billet videre i turneringen.

Endestationen for Bisgaard og Køllner Olsen blev i Round of 12, til de 2. seedede polakker, som vandt 2-0 (21-16, 21-16).
Det danske stjerneskud Sofia Bisgaard prøver for første gang kræfter i en international World Tour-turnering.

Det gør hun sammen med den mere erfarne Cecilie Køllner Olsen, når de sammen stiller op til den 1-stjernede World Tour-turnering i Siofok i Ungarn.

Turneringen afvikles i turistvenlige rammer ud til Balatonsøen, Centraleuropas største sø.

Sofia Bisgaard er kun 16 år, men gjorde sig stærkt bemærket på den netop afsluttede Pepsi MAX Beachvolley Tour, hvor hun bl.a. blev 2’er i Tour-finalen på Bellevue samt i Vejers Grand Slam.

Sofia Bisgaard og Cecilie Køllner Olsen spiller kvalifikation torsdag den 23. august, og det danske makkerpar skal vinde to kampe for at komme i Main Draw.

Turneringen kan følges på CEV’s hjemmeside her.
Monday, 20 August 2018 12:10

God dansk indsats ved U18 EM

Written by
Clara Windeleff og Sofia Bisgaard fik en flot 9. plads ved U18 EM i Tjekkiet. Det danske makkerpar tabte til et stærkt tysk makkerpar, som endte med at blive suveræne europamestre.

Danmark havde sidste uge og weekenden to makkerpar med ved U18 EM Brno.

På de gode baner i den spektakulær kulisse på bredden af Brno dæmningen forsvarede Mikkel Hoff og Jonas Marcussen samt Clara Bernberg Windeleff og Sofia Nørager Bisgaard de danske farver på fornem vis.

Drengene var i pulje med Tyskland og Polen, hvor de spiller pænt i begge kampe, men mødte meget stærke modstandere.
 De bedste odds var mod Portugal, men danskerne blev presset hårdt i serven og kunne ikke følge med.

Pigerne spillede lidt nervøst mod Norge, men var et klart bedre hold og fik hevet en 2-1-sejr hjem.
Det danske spil fungerede bedre mod Holland, dog måtte de to danske piger se sig slået 2-1 i en tæt match.

Clara Bernberg Windeleff og Sofia Nørager Bisgaard vandt derefter stensikkert over Hviderusland og Cypern, inden de i 1/8-finalen stod overfor Tyskland.
Det blev en match på virkelig højt niveau, men danskerne måtte kapitulere til tyskerne, der spadserede gennem resten af turneringen og endte med at blive suveræne europamestre. Virkelig ærgerligt for pigerne at møde Tyskland så tidligt i turneringen.

Clara Bernberg Windeleff og Sofia Nørager Bisgaard sluttede derfor som 9’ere, mens Mikkel Hoff og Jonas Marcussen ikke klarede sig videre fra gruppespillet og endte på en 25. plads

U18 EM i beachvolley begynder i morgen. Europamesterskabet spilles i Brno i Tjekkiet den 16.-19. august, og Danmark har både et pige- og et drengehold med.

U18 EM spilles i en spektakulær kulisse, Sokolske Koupaliste, der ligger på bredden af Brno Dæmningen.

Hos drengene skal Mikkel Hoff og Jonas Marcussen forsvare de danske farver, mens Clara Bernberg Windeleff og Sofia Nørager Bisgaard repræsenterer Danmark på pigesiden.

Begge de danske hold er med i Main Draw, som består af 8 grupper med 4 hold i hver. Der spilles alle mod alle, og de tre bedste hold går videre til knald eller fald-kampene.

Der er stor opmærksomhed omkring U18 EM i Brno, da turneringen fejrer 30-års junilæet for introduktionen af beachvolley i byen og det tidligere Tjekkoslovakiet.

Turneringen kan følges på CEV’s hjemmeside her.
Thursday, 26 July 2018 19:35

Danske hold i Main Draw i Tyrkiet og Marokko

Written by
Udover de unge danske beachvolleyballsepiller, der er til U22 EM i Jurmala, er tre af de danske landshold igen ude og kæmpe om værdifulde ranglistepoint, pengepræmier og medaljer.

Både Helle Søndergård/Simone Okholm Hansen, Maria Tyndeskov/Line Trans Hansen og Kristoffer Abell/Daniel Thomsen er i Main Draw, så der er fine muligheder for en god placering.

Helle og Simone spiller i den 1-stjernede FIVB turnering i Samsun i Tyrkiet. De er seedet 2 i deres pulje og møder i første kamp torsdag kl. 14.00 (dansk tid) på bane 2 sydafrikanerne Sittig/Pierangeli
Det ser ud som om Laola1 sender fra både bane 1 og 2
Følg med i turneringen her

Maria/Line og Daniel/Kristoffer er i Marokko, hvor de deltager i den 2-stjernede FIVB turnering i Agadir.
Line/Maria er seedet 2 i deres pulje, der kun består af tre hold. De møder i første kamp Menegatti/Orsi Toth fra Italien. Kampen spilles kl. 11.30 på bane 1
Følg med i turneringen her

Kristoffer/Daniel er seedet 3 i deres pulje og møder i første kamp torsdag Mesa/García fra Spanien. Denne kamp starter kl. 14.00 dansk tid
Følg med i turneringen her

Abell Aalsmeer
Wednesday, 25 July 2018 18:06

Torsdag går det løs ved U22 EM i Jurmala

Written by
Danmark er igen repræsenteret ved Europamesterskaberne for U22 hold. I år afvikles turneringen i Jurmala, Letland.

Sara Stief og Frederikke Schade Jensen skal forsøge at forbedre sidste års 25. plads, her i deres sidste ungdomsoptræden for Danmark. Både Sara og Frederikke bliver 22 år i 2019 og falder således for aldersgrænsen.
Hos herrerne er det Jacob Stein Brinck og Jesper Skovmark, der skal forsvare de danske farver. Sidste år blev Jacob nr. 17 sammen med Martin Trans Hansen.
Det bliver spændende at se hvordan det går danskerne, når turneringen starter onsdag morgen.

Sara og Frederikke der er seedet 19, møder i første puljekamp de 14. seedede italienere Claudia Puccinelli/Gaia Traballi. Desværre et meget stærkt hold, hvor begge spillere har flotte resultater på World Tour. Traballi bl.a. en 2. plads i WT 2* i Nanjing og sammen har de en 9. plads i Aydin. Kampen spilles allerede kl. 9.50 på bane 3, mens pigernes anden kamp spilles kl. 16.30. De øvrige hold i puljen er tyske Körtzinger/Klinke (seed 3) og hjemmeholdet Brailko/Namike (seed 30)
Følg resultaterne i damerækken her

Jacob og Jesper der er seedet 13, møder i første puljekamp cypriotiske Antonis Liotatis/Sotiris Siapanis, der er seedet som nr. 20. Kampen spilles kl. 14.50 på bane 3. Drengenes anden kamp spilles kl. 18.10.
Drengene får også fornøjelse af et hjemmehold i 29. seedede Nasonovs/Klavins. Det sidste hold i puljen er Kindl/Klaffinger (seed 4)
Følg resultaterne i herrerækken her

Med sig har de unge spillere coachteamet Lydia Lassen Jørgensen og Dennis Spile Hansen, der skal hjælpe de unge med at optimere deres spil og scoute modstanderne.
Udover deltagelse i turneringen får både coaches og spillere mulighed for at deltage i en Coach Clinic, der bliver afholdt i forbindelse med turneringen.
Page 1 of 14


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer