Sunday, 04 June 2017 17:41

To danske hold ubesejret til mandagens semifinaler

Written by 
Søndag blev en stor succes for de danske hold i Kolding Beach Park.
To af de tre tilbageværende danske hjemmebane hold fortsatte deres sejrsrække fra lørdagen og spillede sig efter dramatiske kvartfinaler direkte i semifinalerne.

Desværre måtte det tredje danske tilbageværende hold Mads Rosager/Martin Trans Hansen se sig slået af de 7. seedede englændere Matthew Hunter/Mark Garcia-Kidd i 3 sæt. Efter 9 sæt til danskerne og kun 2 sæt til englænderne om lørdagen, blev det desværre nok afgørende, af Hunter/Garcia/Kidd havde lidt flere kræfter tilbage, da det spidsede til. Ærgerligt for det unge danske hold, der nok havde sat næsen op efter en bedre placering og flere points til verdensranglisten.

”Vi var trætte og slidte efter de mange tre-sæts kampe lørdag” udtalte Mads Rosager. ”Men vi er et ungt hold, der kun lige er startet igen efter en lang skadespause, så vi har stor tro på fremtiden”

6. seedede Daniel Jonassen og Morten Overgaard skulle lørdag vinde over både turneringens 2.- og 3. seedede hold, hvis de ville spille sig direkte i semifinalen.
I 3. runde vandt Jonassen/Overgaard over de 3. seedede svenske favoritter Simon Boman/Martin Appelgren efter en vanvittig spændende afslutning på en lang og velspillet kamp. Præcis en time tog det, før danskerne sejrrigt kunne løfte armene i triumf, og til stor lettelse for de mange fremmødte tilskuere, efter en dansk 16-14 sætsejr i 3. sæt.
Som om Jonassen/Overgaard ikke havde givet sig selv og tilskuerne nok spænding, måtte de også i kvartfinalen bruge tre sæt før sejren var hjemme.
På den anden side af nettet stod de 2. seedede finner Pekka Piippo/Santeri Siren, der lørdag havde slået danske Rosager/Trans Hansen i 2. runde.
Denne gang måtte finnerne dog give fortabt og en dansk sejr på 21-14,15-21,15-13 sendte holdet direkte i semifinalen.

Daniel Thomsen/Kristoffer Abells (seedet 17) vej til semifinalen gik også i både 3.- og 4. runde ud over højere seedede hold. I 3. runde slog danskerne de 9. seedede nordmænd Lars Retterholt/Martin Olimstadt i to sæt, 21-17, 21-19 og i 4. runde måtte danskerne ud i en spændende tre-sæts kamp, før sejren og semifinalepladsen var i hus. Svenske Alexander Herrmann/Josef Buskhe (seed 12) blev slået 18-21,21-14,15-12

I semifinalerne skal Overgaard/Jonassen op mod det 1. seedede engelske hold Chris Gregory/Jake Sheaf, der måtte gennem mange kampe lørdag, før en velfortjent semifinaleplads var hjemme.

Thomsen/Abell skal igen op imod de 9. seedede Lars Retterholt/Martin Olimstadt, der overraskende slog de 2. seedede finner med 21-14, 10-21, 20-18 efter en helt vild og spændende afslutning i 3. sæt.

Det bliver spændende at se om Norge og England kan gøre det af med de mere udhvilede danske hold og stikke en kæp i hjulet for den første danske NEVZA turneringssejr på hjemmebane siden Anders Lund Hoyer/Sebastian Venndt Kaszas vandt i 2015 i netop Kolding.

Semifinalerne spilles mandag kl. 11, mens bronzekampen og finalen spilles henholdsvis kl. 13 og 14
En finale, der stadig har mulighed for at blive rent dansk

Se søndagens resultater og mandagens kampprogram her

Read 1947 times Last modified on Sunday, 04 June 2017 17:45


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer