Tuesday, 06 June 2017 07:43

Windeleff/Diederichsen og Hansen/Van Der Aa fejrede grundloven med turneringssejr

Written by 
Vejret viste sig langt pænere end forudsagt og perfekt til beachvolley. Med 30 makkerpar fra Aalborg til København var 8. stop på Pepsi Max Beachvolley Tour i Silkeborg igen i år godt besøgt.

Silkeborg Grundlovsstævne har tradition for at satse på nærhed og hygge, hvor man kan tage hele familien med.

Det sker helt naturligt med de afgrænsede rammer med fem baner på et græsareal, som ligger i forbindelse med Silkeborgs friluftsbad. I år måtte gæsterne nøjes med adgang til den indendørs svømmehal, hvilket til gengæld også blev benyttet af mange af deltagerne.

Silkeborg Grundlovsstævne er en Open med 1. division som højeste række. Her krydsede otte makkerpar klinger hos kvinderne, indtil udskillelsesløbet endte med, at Louise Kjærsgaard Bertelsen og Thuy Thi Thanh Vu mødte makkerparret Dorthe Juul Windeleff og Jane Diederichsen i finalen.

I den konfrontation var Windeleff og Diederichsen stærkest og vandt finalen med 2-0 (21-15, 22-20).

Hos herrerne var der seks mandskaber med i kampen om turneringssejren i Silkeborg, og her blev finalen en duel mellem Mads Peter Hilligsøe og Lars Søndergaard på den ene side af nettet mod Rasmus Skougaard Hansen og Martijn Albertus Andreas Van Der Aa på den anden.

De to mandskaber måtte have alle tre sæt i brug, inden Hansen og Van Der Aa kunne fejre turneringssejren efter en vunden finale med 2-1 (17-21, 21-19, 15-11).

2. division damer blev vundet af Odense-damerne Anna-Marie Eller Thomsen og Bodil Munk over Sanne Rieks Dahlgaard og Louise Veje Dahlgaard med 2-0 (21-14, 23-21).

Herre Bredde-rækken blev vundet af et lokalt hold med et ung og meget hurtigt teknisk talent, Jeppe Kjeldsen på 14 sammen med sin far Mogens Kjeldsen, imod Niels Rieks Dahlgaard / Poul Thing Andersen. De måtte ud i tre sæt, før vinderen var fundet 2-1 (18-21, 21-19, 15-11).

Read 1451 times Last modified on Tuesday, 06 June 2017 07:53


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer