Friday, 16 June 2017 06:00

Dobbelt dansk deltagelse i Main Draw i fyrstedømme-fight

Written by 
Både Helle Søndergård og Simone Okholm samt Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen er med i Main Draw ved FIVB World Tour-turneringen i Monaco.

Verdens næstmindste land med verdens største befolkningstæthed får den 17.-18. juni lidt flere indbyggere, da beachvolleyspillere fra 21 forskellige nationer kommer til fyrstedømmet i forbindelse med FIVB World Touren.

Blandt dem er Helle Søndergård og Simone Okholm, som ser frem til at spille på beachvolley i Middelhavsbyen:

”Vi glæder os helt vildt. Det er vores første World Tour sammen, og så er det endda i Main Draw – det giver os virkelig mulighed for at komme frem i rækkerne,” siger Helle Søndergård og Simone Okholm.

”Det er også Simones allerførste World Tour og derfor en fantastisk mulighed for at stå foran nogle af de helt store hold. Det giver os motivation og gejst for på sigt at kunne konkurrere til EM og VM,” siger de.

Det er også blevet til en plads i Main Draw for Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen.

”Vi glæder os helt vildt meget af flere grunde. Det er vores første World Tour-stævne sammen og Marias første World Tour stævne nogensinde, så vi har allerede sommerfugle i maven,” siger makkerparret.

”Vi glæder os til at være en del af et stort set-up og spille mod verdensstjerner! Marias familie tager turen derned for heppe og være en del af den store oplevelse det er for os,” siger Line Trans Hansen og Maria Tyndeskov.

”Vi håber det bliver en positiv oplevelse, der giver os endnu mere blod på tanden for fremtidige stævner. Stævnet bliver også en afprøvning af vores nuværende niveau,” siger de.

World Touren i Monaco begynder den 17. juni og kan følges på FIVB’s hjemmeside her.  

Read 1982 times Last modified on Friday, 16 June 2017 07:07


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer