Friday, 07 July 2017 06:01

Unge danske sandkrigere i første fight om OL-billet

Written by 
Josephine Lyholm og Sif Barkler samt Carl-Emil Nedergaard og Ulrik Bo Dahl repræsenterer Danmark, når første skridt på vejen til ungdoms OL tages i Ukraine lørdag og søndag.

For første gang nogensinde er Danmark er med i Youth Continental Cup. Turneringen er en dedikeret kvalifikationsproces om de europæiske pladser til ungdoms OL.

42 europæiske nationer er med i kampen. Danmark er repræsenteret af Josephine Lyholm og Sif Barkler på pigesiden samt Carl-Emil Nedergaard og Ulrik Bo Dahl på drengesiden.

Danmark spiller i Kharkiv i Ukraine, hvor gruppespillet begynder lørdag. De danske piger og drenge er havnet i Gruppe B sammen med Tjekkiet, Ukraine, Belgien, og Aserbajdsjan.  

Kvalifikationen til ungdoms OL består af to faser: Kvalifikationsfasen Youth Continental Cup, som spilles denne weekend. Her spilles der alle mod alle. Nummer 1 i gruppen går direkte til gruppefinalen, mens nummer 2 og 3 skal spille en playoffkamp om den anden gruppefinaleplads.

Begge finalehold kvalificerer sig til Youth Continental Final, som er planlagt til at blive spillet i 2018. Den endelige placering i gruppen afgør, hvilken seedning holdene tager med sig den endelige kamp om OL-billetter.

Fra Youth Continental Final kvalificerer fem nationer sig til ungdoms OL i den argentinske hovedstad Buenos Aires.

Læs mere og følg med i Youth Continental Cup her.
Read 1307 times Last modified on Thursday, 06 July 2017 08:10


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer