Monday, 10 July 2017 11:38

God dansk præstation ved U18 Continental Cup i Ukraine

Written by 
De danske U18 piger, Sif Barkler/Josephine Lyholm, og drenge, Ulrik Dahl/Carl-Emil Nedergaard har i weekenden repræsenteret Danmark ved Continental Cup i Kharkiv, Ukraine.

Continental Cup er en OL kvalificerende turnering frem mod ungdoms OL, der afholdes i Buenos Aires i 2018. I første runde af kvalifikationen skulle Danmark op imod Belgien, Ukraine, Tjekkiet og Aserbajdsjan.

På damesiden har Danmark ikke vundet en international U18 kamp siden 2008, men det fik Sif Barkler og Josefine Lyholm lavet om på. De slår nemlig Azerbajdsjan med cifrenen 21-10, 21-17. Dette var dog ikke nok til at kvalificere sig til næste runde af turneringen, da de taber til nogle af de stærkere nationer som Ukraine, der for to uger siden blev nr. 9 ved U22 EM i Østrig, og Tjekkiet, der sidste år blev 9’er ved U18 EM. Alt i alt en fin præstation og dejligt at få en dansk sejr igen i U18 regi.

Hos herrerne var der endnu større grund til begejstring. De får en flot 3-plads efter at have tabt play-off kampen om finalepladsen til Tjekkiet. Dette var første danske optræden i en international U18 turnering siden Kaszas brødrene spillede EM i 2008. Carl Emil og Ulrik starter med at slå Belgien med cifrene 23-21, 17-21 og 15-6. De taber herefter til favoritterne fra Ukraine og Tjekkiet inden de slog Azerbajdsjan om at sikre sig en play-off kamp mod Tjekkiet. En kamp der kunne sikre videre avancement i OL kvalifikationen. Tjekkiet viste sig også at være en for stor mundfuld i anden omgang og drengene må dermed nøjes med en 3. Plads.

Drengenes præstation ved denne turnering var utrolig vigtigt, da den giver point til ungdomsranglisten, så vi U18 EM i 2018 ikke står med 0 point og derved forhåbentlig kan få et hold med i turneringen.

Resultaterne fra turneringen kan ses her:

Damer
Herrer 

Read 1335 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer