Tuesday, 11 July 2017 13:07

Disse hold skal repræsentere Danmark ved U18 og U20 EM

Written by 
I løbet af sensommeren skal der spilles EM for U18 og U20. Danmark stiller op og her er de hold der skal kæmpe for Danmark.

Igennem foråret og sommeren har kraftcentertrænerne, i tæt samarbejde med Sportschef for beachvolleyball Anders Hoyer, nærstuderet de unge beachvolley spiller, for at finde de rigtige at sende til EM.
Udtagelsen er sket på baggrund af træningsindsats og præstation ved turneringer. Der er ved at være et bredt felt af unge talenter, der prioriterer beachvolley og ønsker at dygtiggøre sig i sporten, hvorfor det ikke er en nem beslutning at udtage landsholdene.

U18 EM spilles d. 24. - 27. august i Kazan, Rusland og her skal Clara Windeleff / Astrid Melmølle og Carl-Emil Nedergaard / Ulrik Dahl i ilden. Carl-Emil og Ulrik deltog i sidste uge i U18 Continental Cup, hvor de fik en 3. plads i puljen. Clara og Astrid har udmærket sig ved flere af de danske turneringer over sommeren og har blandt andet opnået en flot 3. plads ved Kolding Grand Slam i eliterækken.

U20 EM spilles d. 7. - 10. september på Vulcano, Italien. Her har Clara Windeleff / Astrid Melmølle imponeret så meget, at de også er udtaget til at repræsentere Danmark. De sendes afsted sammen med Jacob Stein Brinck og Rasmus Mikelsons, der også repræsenterede Danmark ved U20 EM i fjor. Her fik de en ekstremt svær pulje, men spillede alligevel op med de senere bronzevindere fra Letland, Smits/Ozolins, i et 2-0 nederlag (23-21, 21-17).

Alle spørgsmål vedrørende udtagelsen henvendes til kraftcentertrænerne, Lydia Jørgensen og Dennis Spile Hansen.
Read 2094 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer