Monday, 17 July 2017 11:34

Danmark præsterer ved internationale beachvolley turneringer

Written by 
I sidste uge var Danmark repræsenteret med tre hold ved CEV Satellite turneringen i Siófok, Ungarn og med et hold i FIVB 1* turneringen i Daegu, Korea.

Daniel Jonassen og Morten Overgaard stod på reservelisten i Siófok, men kom ind på et afbud fra en anden nation. I kvalifikationen stod de dog overfor nogle stærke franskmænd, men leverede en flot kamp og tabte knebent 29-31, 16-21. Et fransk hold der endte med at vinde bronze.

Helle Søndergård/Simone Okholm og Maria Tyndeskov/Line Trans var med i dameturneringen i Siófok. Maria og Line vandt deres kvalifikationskamp 2-1 over et hollandsk hold og var dermed iblandt de 16 hold i main draw.
I første runde skulle de to danske hold så op imod hinanden og her endte Tyndeskov/Trans med at trække det længste strå og vinde kampen 2-1. Derfor skulle Søndergård/Okholm ud i en kamp om en delt 13. Plads mod Ungarn, som de på fornem vis vandt 2-0. Imens måtte Maria og Line give fortabt mod de stærkt spillende svenske Thurin-søstre i et 2-0 nederlag. Herefter var begge hold lige langt i turneringen og skulle spille knald eller fald kampe om videre avancement.

Søndergård/Okholm ender med en 9. Plads efter 2-0 nederlag til østrigske Teufl/Zass, mens Tyndeskov/Trans slog det andet østrigske hold, Freiberger/Klopf, 2-0 og var dermed sikret videre deltagelse ved lørdagens kampe. I kampen om 7. Pladsen eller videre deltagelse slår Tyndeskov/Trans de stærke serbere Matic/Milosevic 2-1, inden de måtte se sig slået 2-0 af de senere sølvvindere, Meertens/Driessen fra Holland.
Det er første gang i mange år at Danmark har to danske hold i main draw. Det er i øvrigt anden gang i år at Tyndeskov/Trans henter en 5. Plads ved en international turnering. Senest var i Monaco ved FIVBs 1* event.

Tidligt lørdag morgen spillede Cecilie Olsen/Lærke Mygind deres 1. Runde kamp i Korea, men måtte se sig slået af de marginalt bedre amerikanere Dowdy/Pollock. Danskerne taber 2-0 efter at have haft sætbold i et meget velspillet 2. Sæt.

I denne uge er holdene igen på jagt, hvor Olsen/Mygind fortsætter deres koreanske eventyr, Overgaard/Jonassen spiller kvalifikation til CEV Masters i Ljubljana på torsdag og Søndergård/Okholm er direkte i main draw i Satellite turneringen samme sted, som starter fredag, mens Trans/Tyndeskov er på jagt i CEV Satellite turneringen i Vilnius.

Read 1259 times Last modified on Wednesday, 19 July 2017 05:48


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer