Friday, 25 August 2017 14:54

Stor dansk succes ved U18 EM i Kazan

Written by 
Stor dansk succes ved U18 EM i Kazan Foto: CEV

På trods af seedninger som henholdsvis 32 (Carl-Emil Nedergaard/Ulrik Bo Dahl) og 29 (Clara Bernberg Windeleff/Astrid Mellmølle) lykkedes det begge danske hold, at kvalificere sig videre fra puljespillet og sikre Danmark vigtige points til CEV’s ungdomsrangliste – points der kan sikre, at Danmark i de kommende år slipper for at spille kvalifikation til U-EM. Begge hold er således sikret min. en 17.plads, men har i morgen mulighed for at forbedre den placering.

Begge hold havde kniven for struben i sidste puljekamp, der skulle vindes for at gå videre i turneringen.

Først var det pigerne der skulle i kamp. Her vandt Clara og Astrid forholdsvis sikkert 21-16, 21-18 over det portugisiske hold Calado/Beatriz (seed 20) og var dermed kvalificeret til 1. runde i morgen.
Her har de desværre trukket de 2. seedede tjekker Zolnercikova/Svobodova Kmapen. Kampen spilles kl. 9 lokal tid (8.00 dansk tid). Der var ellers mulighed for at trække bl.a. både et svensk og et finsk hold, der nok ville have været en nemmere opgave. Men pigerne har vist godt spil og det skulle gerne fortsætte i morgen.
Følg med i pigernes kampe her
Windeleff Mellmølle2017
Hen på eftermiddagen var det så drengenes tur.
Godt bakket op af de succesrige piger, spillede drengene en rigtig god kamp mod Israels Goldstein/Hadar (seed 17), hvor der kun var lidt spænding i 2. sæt. 21-12, 21-19 lød den danske sejr på og efter stor jubel i den danske trup, kunne det konstateres, at Danmark for første gang har  både et herrehold og et damehold med videre fra puljespillet til U18 EM.
Et virkelig flot resultat af de unge danskere. Det bliver spændende at følge dem videre i turneringen i morgen.

Drengenes puljer er ikke færdigspillet endnu, så lørdagens modstander kendes endnu ikke, men det står fast, at det bliver en 2’er fra en af de andre puljer. Der trækkes lod i aften
Følg med i drengenes turnering her

Read 1507 times Last modified on Friday, 25 August 2017 15:03


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer