Wednesday, 30 August 2017 07:00

11 danske makkerpar med i årets sidste NEVZA-turnering

Written by 
Foto: Peter Bernberg Foto: Peter Bernberg
Årets sidste turnering i NEVZA-regionen har solid dansk deltagelse. 11 makkerpar med dansk pas skal hive hæder og medaljer med hjem til Danmark ved NEVZA turneringen i Oslo.

Seks danske damehold og fem danske herrehold er med i den norske hovedstad.

Hos damerne er det bedst seeded danske hold Helle Søndergård og Simone Marie Okholm Hansen, mens danmarksmestrene Maria Elisabeth Tyndeskov og Line Trans Hansen er næstbedste.

Derudover er også Sara Stief og Frederikke Schade Jensen, Amanda Øster Andersen og Signe Zibrandtsen Haaning, Trine Bak Jonassen og Pernille Witt samt Freja Holme Barkler og Josefine Fjendbo Lyholm med i det norske sand.

Hos herrerne har Daniel Jonassen og Morten Overgaard høstet flest internationale ranglistepoint indtil videre i denne sæson og er dermed det bedst seedede danske hold.

Næstbedste seed er Kristoffer Abell og Daniel Thomsen, der kommer med en frisk sejr i bagagen fra Nyborg City Beach, hvor de i finalen besejrede Mads Rosager og Martin Trans Hansen, som også er med i Oslo.

Derudover er Jacob Stein Brinck og Rasmus Mikelsons samt Casper Bjerg og Mads Steffens med.

Turneringen begynder torsdag klokken 09:00, og damefinalen spilles lørdag den 2. september klokken 17:00 og herrefinalen klokken 18:00.

Følg med her.
Read 1393 times Last modified on Wednesday, 30 August 2017 17:18


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer