Sunday, 10 September 2017 12:07

De danske vulkanudbrud blev slukket

Written by 
De danske vulkanudbrud blev slukket Foto: Peter Bernberg (Bernbergfoto)
Skrevet af vores udsendte journalist og fotograf Peter Bernberg Windeleff

Lørdag blev endestationen for de danske U20 beachvolleyspillere til EM på Vulcano, Italien.

Astrid Mellmølle og Clara Bernberg Windeleff stod overfor det italienske hold, Scamponi/Piccoli, som viste sig at være mere stabile i den drilske italienske vind, som var kommet til Vulcano i dag. De danske piger følger godt med til midt i 1. sæt, hvor italienerne løber fra dem på deres stabile boldbehandling. I 2. sæt kommer italienerne med et endnu større servepres, som Astrid og Clara ikke får dæmmet op for.
Italienerne vinder fortjent 2-0 (21-16 og 21-10).

RasmusJacob
Rasmus Mikelsons og Jacob Stein Brinck mødte det litauiske hold Stankevicius og Mazuras, som endte med at vinde 2-0 (21-18 og 21-12). Danskerne spillede lige op med det litauiske hold gennem 1. sæt, men et par dumme danske fejl til sidst i sættet afgjorde sættet til litauisk fordel. Et fortsat velspillende litauisk hold øgede presset endnu mere på det danske hold og vinder klart 2. sæt.

På trods af dagens nederlag til de 2 danske hold ender de begge på en flot 9. plads ved dette års U20 EM. ”Hjemmefra var forventninger ikke til det flotte resultat som de to hold præsterer. Jeg er meget tilfreds med spillernes tilgang og indstilling til dette stævne. De har vist overskud og vilje i pressede situationer, hvilket udmøntede sig til sejre mod stærke modstandere. Vi har fået en masse international erfaring med herfra, hvilket vi kan bruge i fremtidige turneringer. Beachvolley Danmark skal være stolte af to 9. pladser til et U20 EM” udtaler træner, Dennis Spile Hansen.

Spillere og trænere ser finaler søndag og rejser hjem til Danmark mandag.

Se resultaterne her
Read 1072 times Last modified on Sunday, 10 September 2017 12:19


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer