Wednesday, 27 September 2017 06:00

Danmarksmestrene glæder sig over wildcard til Balkanbrag

Written by 
Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen er med i sandet i Tyrkiet fra torsdag, når Balkanlandenes pendant til en NEVZA-turnering begynder. Følg dem helt tæt på Volleyball Danmarks Snapchat Volleydk.  

BVA står for Balkan Volleyball Association, og det er blandt de stærke Balkanlande, at de regerende danske mestre Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen skal prøve kræfter i morgen i tyrkiske Bursa.

Ligesom ved NEVZA-turneringerne, vi kender fra Kolding og Odense, spilles der gruppespil i Tyrkiet. I de regionale turneringer kan der i denne sæson uddeles et wildcard til et hold uden for regionen. Det er i dette tilfælde tilfaldet det danske makkerpar, som er et nordisk islæt blandt hol fra Rumænien, Serbien, Grækenland, Bulgarien, Kosovo samt Tyrkiet.

”Vi er virkelig glade for, at vi har fået et wildcard til Tyrkiet. Det er en kæmpe mulighed for os i forhold til at samle internationale ranglistepoint til sæsonen 18', hvor vi drømmer om at kvalificere os til EM,” siger Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen.

”Vi er meget spændte på niveauet, setuppet og strukturen, hvor der spilles puljespil. Vi håber at ramme samme niveau, som vi viste til DM – det behøver vi helt sikkert for at klare os godt,” siger de.

Følg BVA-turneringen i Bursa her.
Read 1330 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer