Tuesday, 10 October 2017 06:00

Danskertrio klar til beachvolley i blæsevejr under havets overflade

Written by 
Foto: CEV Foto: CEV
Danmark har tre makkerpar med i sandet i morgen i CEV Satellite-turneringen i Baku, der også kaldes for Vindenes By. For nogle spillere bliver det et glædeligt gensyn med hovedstaden i Aserbajdsjan, der ligger 28 meter under havets overflade.

For to år var Baku værter for de første Europæiske Lege, European Games, hvor bl.a. Helle Søndergård og Line Trans Hansen repræsenterede Danmark.

Nu er de tilbage i hovedstaden ved vestbredden af Det Kaspiske Hav, hvor de har taget deres nye makkere med.  

”Jeg glæder mig vildt meget til et gensyn med Baku. Jeg har mange gode minder fra European Games i byen, hvor jeg havde min klart største sportslige oplevelse,” siger Helle Søndergård.

”Det var så fedt at være del af et så stort setup og være sammen med mange andre sportsnørder fra andre sportsgrene og andre lande,” siger hun.

”Jeg ved godt, oplevelsen bliver anderledes denne gang, men jeg har nu et godt øje til den by endnu. Det skulle også være "Vindenes By" - det er fint med mig,” siger Helle Søndergård.

”Det er i øvrigt også en super spændende by fyldt med store kontraster og med et folkefærd, som jeg husker som utroligt venlige,” slutter hun.

Til European Games spillede Helle Søndergård sammen med Line Trans Hansen, der også ser frem til at vende tilbage til Baku, hvor Centre Court er den samme som ved European Games.

”Jeg er faktisk ret spændt på at komme derned igen. Til European Games boede vi jo i en atletby, som var lavet kun til os, og vi fik ikke rigtig mulighed for at se lokalsamfundet, medmindre vi selv opsøgte det,” siger Line Trans Hansen.

”Jeg håber på at få et mere oprigtigt indtryk af byen ved denne turnering og ved, at arrangørerne vil gøre deres bedste for at vi får en god oplevelse. Det er altid en fornøjelse, og det vil jeg da også glæde mig til,” siger hun.

” Med vilje prøver jeg at sætte mine forventninger ned ift. faciliteterne, da jeg ikke tror, at det, samt alt andet, kan sammenlignes med European Games,” siger Line Trans Hansen.

Den danske delegation består af Helle Søndergård og Simone Okholm, som allerede er sikret en plads i Main Draw. Derudover spiller Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen kvalifikation, ligesom Mads Rosager og Martin Trans Hansen.

Du kan følge CEV Satellite-turneringen i Baku på CEV’s hjemmeside her.
Read 1210 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer