Monday, 19 February 2018 13:18

Dansk beachpar jagter point i toldfrit ferieparadis

Written by 
Det danske beachvolleymakkerpar Mads Rosager og Martin Trans Hansen skal i sandet for første gang i år, når de tirsdag spiller kvalifikation til den 3-stjernede FIVB World Tour-turnering på Kish Island i Iran.

Kish Island i Iran er nok bedst kendt som et ferieparadis i Den Persiske Golf. Øen er samtidig et paradis for handlende, da det er en free-trade zone, og man derfor ikke skal betale told.

Det er dog hverken toldfri varer eller en god sommerkulør, som makkerparret Mads Rosager og Martin Trans Hansen er rejst til Iran for. Danskerne går efter at få ranglistepoint med sig videre i kufferten.

”Det er årets første turnering for os, men der kommer flere her i løbet af de næste to måneder,” siger Mads Rosager og Martin Trans Hansen.

”Dette er starten på sæsonen, hvor vores mål er at bide os fast på CEV og FIVB touren, så vi samler point nok til at komme ind i turneringerne og bedre kan vælge, hvilke af dem vi ønsker at spille,” siger makkerparret.

Der er 32 hold med i kvalifikationen på Kish Island, hvor kun 8 går videre til Main Draw. Det danske makkerpar skal dermed vinde to kampe for at slippe gennem nåleøjet.

Der spilles om 300 ranglistepoint og 13.000 US dollar.

Kvalifikationsturneringen starter tirsdag.
Du kan følge World Tour-turneringen på Kish Island her.

Følg Beachvolleyteam Trans/Rosager på Facebook her.
Read 967 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer