Saturday, 19 May 2018 20:22

Danske toppar cruiser i 4. runde ved NEVZA i Odense

Written by 


På en dejlig dansk sommerdag med høj sol og varmt sand, kvalificerede de tre bedste danske hold sig sikkert til søndagens 4. runde og min. en 5. plads i turneringen.
Mads Rosager/Martin Trans Hansen, Daniel Thomsen/Kristoffer Abell og Morten Overgaard/Daniel Jonassen er helt sikkert sultne på flere sejre og får i 4. runde følgeskab af det topseedede norske hold Lars Retterholt/Svein Solhaug.
Kun Retterholt/Solhaug vaklede en smule mod danske Casper Munk/Nikolaj Vestbjerg Christensen, men hev til sidst en 2-1 sejr i land, mens de tre danske hold viste høj klasse og gennem fornemt spil aldrig var i vanskeligheder på førstedagen.

Alle lande har stadig hold med i turneringen efter lørdagens kampe, hvor turneringens 12 bedste hold søndag skal kæmpe om pladserne på podiet. Danmark er bedst repræsenteret med 5 hold. Udover de tre hold direkte i 4. runde er det Munk/Vestbjerg Christensen og Mads Steffens/Niels Heden Friis, der efter en lang hård dag skal gennem en opsamlingsrunde tidligt søndag morgen, for at nå frem til kvartfinalerne.

Eneste danske hold, der er ude af turneringen er David Bording/Søren Boelt Tyndeskov, der endte på en 17. plads

Søndagens kampe spilles fra kl. 9.00 på Odense Beachvolleyball Klubs baner ved Dalum-hallen.

Finalen spilles kl. 17.00

Se resultaterne fra turneringen og søndagens program herAlle lande har stadig hold med efter lørdagens kampe, hvor turneringens 12 bedste hold søndag skal kæmpe om pladserne på podiet. Danmark er bedst repræsenteret med 5 hold. Udover de tre hold direkte i 4. runde er det Munk/Vestbjerg Christensen og Mads Steffens/Niels Heden Friis, der efter en lang hård dag skal gennem en opsamlingsrunde tidligt søndag morgen, for at nå frem til kvartfinalerne.

Eneste danske hold, der er ude af turneringen er David Bording/Søren Boelt Tyndeskov, der endte på en 17. plads

Søndagens kampe spilles fra kl. 9.00 på Odense Beachvolleyball Klubs baner ved Dalum-hallen.

Finalen spilles kl. 17.00

Se resultaterne fra turneringen og søndagens program her

Read 854 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer