Sunday, 20 May 2018 19:55

Dansk dominans ved NEVZA i Odense

Written by 
De danske hjemmehold fortsatte dominansen på finaledagen ved NEVZA turneringen i Odense og satte sig på tre af de fire øverste pladser.

Kun norske Lars Retterholt/Svein Oddmund Solhaug formåede at kile sig ind på en 3. plads, da Mads Rosager/Martin Trans Hansen måtte trække sig fra bronzekampen med en skade

I den rent danske finale stod Kristoffer Abell/Daniel Thomsen overfor Morten Overgaard/Daniel Jonassen. I starten af kampen så det ud til at Overgaard/Jonassen var løbet tør for kræfter efter deres lange opslidende semifinalesejr på 21-15, 17-21, 15-11 over Retterholt/Solhaug, men i 2. sæt kom de fremragende tilbage og sættet blev nervepirrende spændende for de to hold og de mange heppende tilskuere. Ved stillingen 24-22 måtte Overgaard/Jonassen dog strække gevær – og efter en intens og velspillet kamp, med flot spil fra begge sider kunne Kristoffer Abell og Daniel Thomsen lade sig hylde som de fortjente vindere af turneringen. Kun et sæt tabte de undervejs – til netop Overgaard/Jonassen i 4. runde. Det var de to rigtige hold i finalen, selvom unge Mads Rosager og Martin Trans Hansen nok er skuffede over deres 4. plads. De løb ganske enkelt tør for kræfter efter 2 nervepirrende kampe og 6 hårde sæt inden de nåede semifinalen med Abell/Thomsen.

Dagen blev i det hele taget præget af flot spil fra især de fire bedste hold, men også de øvrige hold i top 9 viste fornemt beachvolleyball.

Både England (Bello/Bello) og Finland (Piippo/Pulkkinen) fik en flot 5. plads, som bedste resultat, mens Sverige (Simonsson/Frantzich) måtte nøjes med en 9. plads som bedste placering.

En flot og velspillet NEVZA turnering som for første gang på dansk jord blev så tydeligt præget af de danske hold.

Der var fra alle sider stor ros til arrangørerne, Odense Beachvolley Klub (OBVK), hvis organisation og frivillige ydede en fremragende indsats over hele weekenden.

Slutstilling
Nr. 1 Kristoffer Abell/Daniel Thomsen, DEN
Nr. 2 Daniel Jonassen/Morten Overgaard, DEN
Nr. 3 Lars Retterholt/ Svein Oddmund Solhaug, NOR
Nr. 4 Mads Rosager/Martin Trans Hansen, DEN

Se alle resultaterne her

I næste weekend gælder det damernes NEVZA turnering i Kolding. Kampene starter fredag d. 25. maj kl. 9.00 i Kolding Beach Park. Finalen spilles søndag eftermiddag
Se de tilmeldte hold her, hvor kampprogram og resultater også kan ses fra torsdag eftermiddag

Read 1128 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer