Saturday, 26 May 2018 15:33

Norge og Sverige fortsætter sejrsstimen

Written by 
De norske og svenske hold fortsatte dominansen i sandet ved NEVZA beachvolleyturneringen i Beach Park Kolding.

Der var igen stærk sol og høje temperaturer  og igen leverede de topseedede hold flot spil.

I 4. runde vandt de topseedede nordmænd Olimstad/Lunde deres kamp mod landsmændene Berntsen/Ulveseth. Efter et tæt første sæt satte Olimstad/Lunde turboen på og vandt sikkert i andet sæt.
I den anden 4. runde kamp, der var et internt svensk opgør vandt Thuri-tvillingerne akkurat som i Aydin i sidste uge. Kampen var dog tæt og kunne være endt til fordel for Yoken/Simonsson. 26-24, 21-18 vandt Thurin/Thurin.


Det bedst seedede danske hold Line Trans Hansen/Maria Tyndeskov endte på en skuffende 9. plads efter en turnering, hvor de ikke rigtig fik gang i deres spil. På en 9. plads endte også Sara Stief/Frederikke Schade, der spillede en flot turnering, hvor de undervejs slog et svensk, engelsk og dansk hold. Det danske hold var Signe Zibrandtsen/Josephine Kyhn, der endte på en godkendt 13. plads.

Bedste danske hold blev Helle Søndergård/Simone Okholm Hansen, der endte på en 7. plads. De tabte deres sidste kamp til svenske Sara Cavretti/Sofia Wahlén i en intens og spændende kamp. Efter en enkelt matchbold til danskerne vandt Cavretti/Wahlénd17-15 i tredje sæt. Desværre for svenskerne blev Sofia Wahlén skadet i kampen og holdet måtte opgive at fortsætte i turneringen. Det gav andenseedede Yoken/Simonsson en plads i semifinalen mod topseedede Olimstad/Lunde.

Den anden semifinale bliver et opgør mellem 3. seedede Thurin/Thurin og de 10.seedede svenske overraskelse Ôgren/Hellvig

Så igen en dag men norsk/svensk dominans og en søndag med Sverige i førersædet med tre hold i semifinalerne

Semifinalerne spilles kl. 10.00 og 11.00. Bronzekamp og finale er kl 13.00 og kl. 14.00

Se alle resultater og søndagens kampprogram her
http://www.cev.lu/beach/kolding.html
Read 646 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer