Sunday, 27 May 2018 20:42

Sverige løb med titlen i Kolding

Written by 
Der var tre svenske og et norsk hold tilbage på finaledagen i det varme sand i Kolding Beach Park.

De to semifinaler, blev modsat de foregående dages mange spændende kampe, et par ensidige affærer med sikre sejre til Emilie Olimstad/ Ingrid Lunde (seed 1) over Tadva Yoken/Sigrid Simonsson (seed 2), med to gange 21-14 og Kristina og Susanna Thurin (seed 3) over turneringens store overraskelse Sofia Ôgren/Hanna Hellvig (seed 10), ligeledes i to sæt med 21-13,21-13.

I den rent svenske bronzekamp skulle de to hold forsøge at revanchere sig fra formiddagens klare nederlag.
Det gik bedst for Yoken/Simonsson, der efter et tæt og spændende første sæt kørte fuldstændig hen over Ögren/Hellvig i andet sæt og tog bronzemedaljen.

I finalen var nordmændene Olimstad/Lunde umiddelbart favoritter, selvom de svenske Thurin-tvillingerne kom direkte fra en flot 3. plads i Aydin.
Det blev svenskerne, der lagde bedst fra land og med eminent forsvarspil fik pillet glansen af de ellers kraftfulde og spektakulære norske angreb. Gang på gang blev de norske smash samlet op og med klogt og varieret angrebsspil vandt Thurin/Thurin det første sæt sikkert med 21-16. Denne tendens fortsatte i andet sæt og Olimstadt/Lunde kunne slet ikke følge med de hurtige svenskere. Med endnu en overbevisende 21-16 sætsejr kunne svenskerne jublende strække armene i vejret til tilskuernes taktfaste klapsalver.


En flot indsats af de 3. seedede Susanna og Kristina Thurin og en fortjent og populær sejr.

Se alle resultater her

Read 749 times Last modified on Sunday, 27 May 2018 20:45


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer