Monday, 18 June 2018 12:22

Historisk stor dansk World Tour-deltagelse i Tyrkiet

Written by 
Foto: Lotus Photography Foto: Lotus Photography
Der bliver skrevet et stykke dansk beachvolleyhistorie, når den 1-stjernede FIVB World Tour-turnering Manavgat Open i Tyrkiet begynder onsdag. Aldrig før har Danmark haft så mange hold med i Main Draw. Og flere kan komme til.

Der er fyldt godt med danske makkerpar, når Main Draw i Manavgat begynder torsdag.

Både Morten Overgaard og Daniel Jonassen, Kristoffer Abell og Daniel Thomsen, Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen samt Helle Søndergård og Simone Okholm Hansen er klar til start.

Og der kan komme flere til, når der spilles kvalifikation i løbet af onsdagen.

Her skal Mads Rosager og Martin Trans Hansen samt Cecilie Køllner Olsen og Signe Zibrandtsen Haaning forsøge og udvide antallet af danske Main Draw-hold fra fire til seks.

Og det stopper ikke her. Der kan med stor sandsynlighed blive endnu flere danskere til World Tour-turneringen i Manavgat.

Med den smukke smaragdgrønne flod og vandfald er Manavgat en af de mest kendte turistattraktioner på disse kanter. Flere danske rejsebureauer har destination i eller udflugter til Manavgat, så forhåbentlig slår nogle af de danske turister et smut forbi Manavgat Bogaz Hotel beach og hepper med Dannebrog.

Læs mere om turneringen i Manavgat her.
Read 999 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer