Wednesday, 20 February 2019 11:27

Martin Olafsen ny elitechef for dansk beachvolleyball

Written by 
Martin Olafsen skal videreudvikle elitemiljøet i beachvolleyball for både etablerede spillere og talenter og være med til at skabe muligheder for topresultater på den internationale scene.

Volleyball Danmark har ansat en ny elitechef for beachvolleyball.

Valget er faldet på sportschef i Copenhagen Beach, Martin Olafsen. Han glæder sig til de nye udfordringer som elitechef for beachvolleyball:

”Jeg ser frem til at være med til at hæve barren for den elitære del i dansk beachvolley,” siger Martin Olafsen.

”Jeg vil være med til at løfte det faglige niveau, skabe fælles drømme og ambitioner for beachvolley i Danmark,” siger han.

Den nye elitechef skal være med til at vise retningen for dansk beachvolleyball de kommende år. Martin Olafsen kommer til at have det sportslige ansvar for elitebeachvolleyball, rådgive Kraftcentrene samt indstille til elitestøtte.

”Jeg vil arbejde på at skabe mere synergi mellem beachvolley og volleyball. Det gælder både hele talentudviklingen ledende over til de internationale satsninger. Desuden ser jeg rigtig gode muligheder for, at vi kan løfte vores kommercielle ambitioner, så dansk volleyball og beachvolley kan blive endnu bedre produkter,” siger Martin Olafsen.

Derudover skal han udtage de danske landshold i dialog med de nationale coaches, hvor Martin Olafsen sammen med Volleyball Danmarks ledelse har peget på Martin Olesen som ny national coach for damerne samt Peter Lyø, der fortsætter som national coach for herrerne.

De første opgaver for Martin Olafsen er at få lagt et godt forløb med hensyn til Continental Cup (OL-kvalifikationen) samt U18, U20 og U22 EM. Efter slutrunderne tager han for alvor fat på det mere strategiske arbejde.

Martin Olafsen overtager jobbet som elitechef for beachvolleyball i Volleyball Danmark den 1. marts efter Anders Hoyer, der har valgt at stoppe på posten.
Read 641 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer