Jakob Wärme Lykke

Jakob Wärme Lykke

DIF og DGI’s coronahjælpepulje er igen åben for ansøgninger, da der er kommet flere millioner i puljen. Midlerne kan også søges af de foreninger, som tidligere har søgt og fået midler fra puljen.

For tredje gang åbner DIF og DGI’s coronahjælpepulje for ansøgninger, og der er blevet tilført yderligere 76 millioner kroner. Hvis din forening har tabt penge på grund af coronaens indtog i Danmark, så søg. Det gælder også de foreninger, som tidligere har søgt puljen og fået en del af det beløb, de ansøgte om.

Puljen kan søges for tab, som stammer helt tilbage fra de første coronarestriktioner blev indført og frem til den 31. december. I denne tredje ansøgningsrunde kan der søges fra mandag 12. oktober frem til fredag den 30. oktober klokken 12.00.

Corona-hjælpepulje kan ansøges af alle breddeidrætsforeninger, der er ramt økonomisk af COVID-19. Også foreninger, som tidligere har søgt og fået midler fra coronahjælpepuljen, kan søge i denne tredje ansøgningsrunde.

Corona-hjælpepuljen er ikke etableret til støtte for eliteidræt, der søger dækning af udgifter til aflyste større arrangementer (over 350 deltagere). Disse foreninger henvises til lønkompensationsordningen og kompensationsordningen for arrangører af større arrangementer.

Derimod kan foreninger, som afholder store breddeevents og herudover også foreningsbaserede eventarrangører godt ansøge DIF og DGI's corona-hjælpepulje om tilskud til dækning af tabte nettoindtægter (overskud) fra egne arrangementer, der er aflyst som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19 - herunder tabte nettoindtægter fra aflyste store breddeevents og motionsløb med over 500 aktive deltagere.

Eksempler på tab, der kan søges kompensation for, er blandt andet:

  • • Afholdte udgifter til halleje og forplejning til mindre arrangementer (maks. 350 deltagere), der er aflyst som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
  • • Tabte nettoindtægter fra medlemsindbetalinger (kontingent eller køb af specifikke træningstilbud) som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
  • • Tabte nettoindtægter fra foreningsarbejde på festivaler, markeder og øvrige arrangementer, der er aflyst som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
  • • Tabte nettoindtægter fra egne arrangementer, der er aflyst som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
  • • Tabte nettoindtægter (f.eks. deltagerbetaling) fra store breddeevents og motionsløb med over 500 aktive deltagere, der er aflyst som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
  • • Tabte sponsorindtægter eller indtægter fra støtteforeninger som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
Alle foreninger for direkte besked om puljens åbning via CFR (Central ForeningsRegister). Læs mere om retningslinjer, ansøgningsprocedure og få svar på de oftest stillede spørgsmål på adressen www.dif.dk/stotte

Der var en, der var to, der var tre – der var ikke færre end 40 læs fint strandsand, da Torvet på gågaden og Rådhusets grusparkeringsplads ved Tinghusgade i Grindsted blev omdannet til et sandt beachvolley Mekka i denne uge.

De 40 vognlæs havde tilsammen 750 kubikmeter sand med sig, som den danske beachvolleyelite og bredde skal boltre sig i den 18.-20. september, når det gælder Grindsted City Grand Slam.

Peter Morsing, der er sportskonsulent i Volleyball Danmark, ser frem til at slutte Pepsi MAX Beachvolley Tour 2020 af med manér og et brag af en turnering:

”Normalt spiller man beachvolley på de danske strande, så det er noget helt særligt, når vi rykker ind i byerne og især på så centrale placeringer som i Grindsted,” siger han.

Hos Volleyball Danmark ser man frem til et fedt set-up med en bane på Torvet midt i Grindsted. Rundt om banerne bliver der opstillet tribuner og musik og både beachtourens og lokale sponsorer vil sørge for fest og konkurrencer for byens gæster udenfor banen, mens spillerne leverer underholdningen på Centre Court.

Håber på stor opmærksomhed
Grindsted City Grand Slam afvikles i et samarbejde mellem Volleyball Danmark og Billund Kommune, og håbet fra arrangørerne er, at arrangementet med sin placering midt i en by vil få nye mennesker til at få øjnene op for spillet.

”På stranden kommer der strandgæster og turister. Der er et naturligt rend af mennesker, når vi nu placerer beachvolleybanerne midt i Grindsted. Så jeg tror og håber, at der bliver rigtig stor opmærksomhed alle dagene,” siger Peter Morsing.

”Det kan være, at det får nogle andre mennesker til at få øjnene op for beachvolley. Det kan være, at folk, som ellers bare skulle ned i byen, kommer forbi og ser nærmere på det. Vejrudsigten ser lovende ud p.t., så forhåbentlig kan det også lokke folk forbi,” siger han.

Det er man enig i i Billund Kommune:

”Vi er glade for igen at byde beachtouren velkommen til kommunen. Det var en stor succes, sidst vi afviklede en stor City Grand Slam i Billund i 2018, og nu ser vi frem til fem dage med masser af aktivitet, både i sandet og hos Grindsteds handlende,” siger borgmester Ib Kristensen.

En beachvolleyfest for alle
Det er nemlig ikke kun de allerede etablerede beachvolleyspillere, der kan nyde godt af de til lejligheden nybyggede beachvolleybaner.

Allerede onsdag bliver banerne taget i brug af skoler, ansatte, foreninger og handelslivet i Billund Kommune. Grindsted City Grand Slam afvikles nemlig i forbindelse med en række kulturaktiviteter i byen.

Det betyder, at der vil være kunst- og kulturarrangementer i byen samtidigt med selve beachvolley-turneringen hele weekenden.

Fredag aften holder Grindsted Handelsstandsforening Open By Night, og der vil være musik og aktiviteter for store og små på Torvet efter kampene.

Program
Elitedivisionen for damer og herrer spilles fredag (12-19), lørdag (9-19) og søndag (9-16) på Torvet i Jernbanegade.

1.-3. division spilles lørdag og søndag ved Rådhusets grusparkeringsplads (på hjørnet af Tinghusgade og Vesterbrogade), hvor der bliver anlagt 5-6 baner - under 500 meter fra Torvet.

Alle resultater fra kampene uploades løbende under turneringen på Latourna.

Friday, 11 September 2020 11:46

Ingen dansk deltagelse ved U18 EM i Izmir

Det kommende U18 EM i Izmir bliver uden dansk deltagelse pga. rejserestriktionerne fra Udenrigsministeriet. Også U22 EM hænger i en tynd tråd.

Tyrkiet er pt. et rødt rejsemål, hvilket vil sige, at Udenrigsministeriet fortsat fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Tyrkiet på grund af coronavirus/COVID-19.

Volleyball Danmark har været i dialog med Danmarks Idræts Forbund (DIF) og deres anbefaling er, at de nationale forbund ikke sender atleter til Tyrkiet, med de vejledninger, der pt. ligger fra udenrigsministeriet og regeringen.

Volleyball Danmarks bestyrelse og administration er enige i de anbefalinger og har derfor valgt ikke at sende spillere og stab til lande, hvor udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser.

Dermed bliver der ingen dansk deltagelse ved U18 EM i Izmir, som bliver afviklet den 16.-20. september.

Også tvivl om U22 EM
Ugen efter U18 EM afvikles U22 EM – også i Izmir fra den 23.-27. september. Her afventer Volleyball Danmark Udenrigsministeriets opdateringer næste torsdag, inden den endelige beslutning om dansk deltagelse træffes.   

”Vi håber selvfølgelig på en ændring af forholdene i Tyrkiet, men sandsynligheden for at rejsevejledningerne til Tyrkiet ændrer sig, er ikke stor,” siger Peter Morsing, sportskonsulent i Volleyball Danmark.

”Hvis rejsevejledningerne ikke ændrer sig, bliver vi desværre nødt til at trække vores hold fra U20 EM. Det er vi selvfølgelig meget kede af, men vi ønsker ikke at sende atleter og ledere afsted, hvis der på tidspunktet for turneringen frarådes alle ikke-nødvendige rejser til området,” siger han.

Volleyball Danmark er pt. i dialog med det europæiske volleyballforbund CEV omkring, hvor længe vi kan vente med at træffe en beslutning.

Spillere og trænere er blevet orienteret. 

Disse er udtaget

U18
Anna Juhl Staal Hauge
Frida Meincke Lyø

Nikola Lyø
Christian Lundby Andersen

Coach
Peter Lyø
Thomas Lyø

U22
Sofia Nørager Bisgaard
Clara Bernberg Windeleff

Mikkel Hoff
Jacob Stein Brinck

Coach
Martin Olafsen
Dennis Spile Hansen

Brno i Tjekkiet danner den 9. til 13. september rammerne om U20 EM i beachvolley. Danmark er repræsenteret i begge køn.

Det danske trænerteam Martin Olesen og Jorge Rodriguez har inden afrejse måttet ryste posen, da skader har ført til nogle omrokeringer og udtagelse af nye spillere.

Clara Bernberg Windeleff brækkede inden DM en finger, og hun erstattes af Mikala Maria Mogensen. Dermed består DU20 duoen af Mikala Maria Mogensen og den nykårede danmarksmester Sofia Nørager Bisgaard.

Også Emil Sten Ulv Larsen pådrog sig noget tid siden en skade. Derfor rykkes Jacob Hejlsvig Petersen op fra HU18 til HU20, hvor han danner makkerpar med Mads Kaagh Møller Christensen.

Kan gå videre fra puljen
De to U20 hold drager i dag sammen med trænertemaet til Tjekkiet, hvor de torsdag tager hul på EM-slutrunden.

Om forventninger til Mikala Maria Mogensen og Sofia Nørager Bisgaard siger coach Martin Olesen:

”Det er svært at vide, hvad forventningerne skal være til de to. De har kun haft to træninger sammen, da vi lige skulle have overstået DM, inden de kunne træne sammen. De har aldrig stået sammen på en beachvolleybane før,” siger han.

”Men det ser okay ud. På de få timer, vi har haft til at arbejde med dem, har vi prøvet at effektivisere spillet ud fra de forudsætninger, vi har at arbejde med,” siger Martin Olesen.

”Jeg synes godt, vi kan satse på, at de går videre fra puljen, og derfra må vi se, hvordan lodtrækningen falder ud,” siger han.

Har bygget på siden sidste EM
Om forventningerne til Jacob Hejlsvig Petersen og Mads Kaagh Møller Christensen siger Martin Olesen:

”Det er svært at tale om forventninger, når vi ikke kender modstanderne endnu,” siger Martin Olesen.

”De var med til U18 EM sidste år, hvor de også dannede makkerpar. Dér havde de det svært, hvor de mødte nogle meget fysisk stærke hold. De håndterede det flot, og det er vigtigt, at de holder fat i det mentale igennem hele turneringen” siger Martin Olesen.

”De har spillet sammen et år mere siden da, hvor de begge har bygget på deres spil, men det er stadig nogle unge drenge,” siger han.

Du kan følge kampe og resultater på CEV.eu, hvor du derudover også kan finde specifikke kamptidspunkter, når de bliver opdateret: HU20 - DU20

Hvordan spilles U20 EM?
U20 EM spilles som puljespil, hvor alle møder alle. De 32 hold i turneringen seedes og inddeles i 8 puljer á fire hold. Nr. 1-3 fra hver pulje går videre til slutspillet.

Efter puljespillet spilles der ’Single Elimination’, hvilket betyder, at man er ude af turneringen, hvis man taber. Dog spilles alle slutkampe om placeringerne 1-8.

Vinderne af puljen går direkte til Runde 2, mens 2’erne og 3’erne skal spille Runde 1 for at komme videre i turneringen. Her møder alle 2’erne en 3’er fra en anden pulje. Vinderen af disse kampe går til Runde 2, hvor de altså møder en puljevinder. Herefter følger Runde 3, der er kvartfinaler, osv. frem til finalen, der altid spilles søndag.

Læs mere på CEV.eu

Sunday, 30 August 2020 16:20

Her er de danske mestre i beachvolley

Nicolai Houmann og Jacob Cordua Stormly genvandt DM-guldet hos herrerne, mens Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard vandt DM hos damerne.

En velbesøgt Amager Strand dannede flotte rammer efter alle Coronaforskrifternes regler, da DM-guldet skulle fordeles. Otte damehold og otte herrehold var kogt ned til en Maggi-terning á to fra hvert køn, da DM-finalerne blev afgjort søndag eftermiddag.

Kampen om grundstof nr. 79 blev to vidt forskellige dueller, hvor herrernes var utrolig tæt, men spændingen for alvor udeblev hos damerne.

Dobbelt op på DM-guld til Stormly/Houmann
I herrernes DM-finale stod de regerende danmarksmestre Jacob Cordua Stormly/Nicolai Houmann (seed 4) over for Anders Lammert Hartmann/Kristoffer Abell (seed 3).

De to makkerpar træner sammen til hverdag og kender derfor hinanden ud og ind. 1. sæt blev da også lige så tæt som en kinddans langt hen ad vejen, hvor begge makkerpar var gode til at holde sideout. Ved 18-18 trådte Stormly i den grad i karakter og sikrede Stormly/Houmann to matchbolde foran 20-18. Hartmann/Abell overlevede den første, inden netop Stormly kunne sikre 1. sæt 21-19.
INT03322

Solen brød frem ved starten af 2. sæt, hvor de stigende varmegrader fyrede op for Stormly/Houmann, der buldrede derudaf og bragte sig foran 7-2. Scoren balancerede igen ved 11-11 med et stærkt comeback af Hartmann/Abell. Holdene fulgtes ad resten af sættet, Hartmann/Abell overlevede en enkelt matchbold bagud 19-20, men måtte kapitulere ved 22-20.

Dermed kan Jacob Cordua Stormly og Nicolai Houmann kalde sig danmarksmestre for 2. år i træk.

”Det er en fantastisk følelse at stå her som danmarksmester. Jeg er utrolig stolt,” siger Jacob Cordua Stormly.

”Det var de færreste, der havde regnet med, at vi kunne gentage succesen fra sidste år og vinde DM igen. Men vi har arbejdet målrettet, og jeg synes, at Nikolai har løftet sit niveau turnering for turnering. Vi er blevet bedre over hele sommeren,” siger han.

Olsen/Bisgaard i fuld kontrol i guldtriumf
Damerne lukkede beachballet på Amager Strand. I DM-finalen om det ædle metal stod 1. seedede Signe Zibrandtsen Haaning/Anneka Hastings ansigt til ansigt med 2. seedede Cecilie Køllner Olsen/Sofia Nørager Bisgaard.

Det var to par med masser af selvtillid efter en stærk DM-turnering, der gik ind til 1. sæt, men Olsen/Nørager satte sig hurtigt tungt på sættet. Nørager klappede gang på gang kuglen i sandet, efter Olsen havde serveret på et sølvfad og makkerparret lukkede 1. sæt sikkert med 21-13.

INT03597

Haaning/Hastings kom ud som forvandlede til 2. sæt, hvor de bragte sig foran med 6-3 og tvang Olsen/Nørager til at tage en timeout. Den var givet godt ud, og sættet tippede til 11-7 i Olsen/Bisgaards favør. Herfra var der ingen slinger i valsen, og Olsen/Nørager lukkede 2. sæt med 21-9 og DM-finalen 2-0.

Dermed kunne Olsen/Nørager triumferende strække armene i vejret og veksle sidste års DM-sølvmedaljer med et sæt af guld.

Det er Cecilie Køllner Olsens 4. DM-guld med tre forskellige makkere de seneste ti år, mens det er det første af slagsen for Sofia Nørager Bisgaard.

”Jeg er megastolt, vi har været meget igennem i denne sæson,” siger Cecilie Køllner Olsen.

”Ciffermæssigt blev det større, end jeg havde turde håbe på. men det er ikke noget, man tænker på under kampen,” siger hun.

”Jeg tror, Sofia er en af de yngste, der har vundet DM-nogensinde. Den oplevelse ville jeg have sammen med hende.”

Sofia Nørager Bisgaard: ”Det blev en rigtig god finale, så vi rigtig glade for at have vundet. Vi præsterede godt,” siger hun.

”Det er min første DM-guldmedalje, så den betyder rigtig meget. Det er fedt at komme tilbage efter en sølvmedalje sidste år,” siger Sofia Nørager Bisgaard.

Alle resultater fra DM kan findes på Latourna her.
INT03703

DM-Finale (herrer): Jacob Cordua Stormly/Nicolai Houmann-Anders Lammert Hartmann/Kristoffer Abell: 2-0 (21-19, 22-20)
DM-Finale (damer): Signe Zibrandtsen Haaning/Anneka Hastings-Cecilie Køllner Olsen/Sofia Nørager Bisgaard: 0-2 (13-21, 9-21)

VINDERE PÅ PEPSI MAX BEACHVOLLEY TOUR 2020
- Eliterækken
Kolding Master 1
Damer: Line Trans Hansen/Clara Windeleff (U18) | Herrer: Nikolaj Hjorth/Kristoffer Abell
Copenhagen Master 1
Damer: Cecilie Køllner Olsen/Sofia Nørager Bisgaard (U18) | Herrer: Mads Møllgaard/Bo Søderberg
Ikast Challenger 1
Damer: Michelle Hemmingsen/Cecilie Steffens | Herrer: Mads Steffens/Niels Heden Friis
Ikast Challenger 2
Damer: Freja Barkler (U21)/Charlene Manuella Johnsen (U21) | Herrer: Rasmus Mikelsons/Tobias Kjær
Aalborg Challenger
Damer: Marie Madsen/Marieke Brinck | Herrer: Patrick H. Jørgensen /Jesper Skovmark
Aarhus Master
Damer: Cecilie Køllner Olsen/Sofia Nørager Bisgaard (U18) | Herrer: Mads Møllgaard/Bo Søderberg
Kolding Master 2
Damer: Sofia Nørager Bisgaard (U18)/Clara Windeleff (U18) | Herrer: Mads Rosager/Jacob Stein Brinck (U21)
Copenhagen Master 2
Damer: Line Trans Hansen/Clara Windeleff (U18) | Herrer: Bo Søderberg/Kristoffer Abell
Odense Master
Damer: Clara Windeleff (U18)/Line Trans Hansen | Herrer: Nikolaj Hjorth/Kristoffer Abell
Silkeborg Grundlovsstævne (Challenger)
Damer: Maria Elisabeth Boelt Tyndeskov/Pernille Wit | Herrer: Christoffer Lind Gade/Niels Heden Friis
Copenhagen Grand Slam

Damer: Nikoline Maria Mogensen/Mikala Maria Mogensen | Herrer: Jacob Stein Brinck (U21)/Mads Rosager
Kolding Semifinalestævne
Damer: Line Trans Hansen/Clara Windeleff (U18) | Herrer: Mads Rosager/Jacob Stein Brinck (U21)
Ishøj Challenger
Damer: Line Huusom/Maiken Houmøller Rasmussen | Herrer: Sebastian Mikelsons/Rasmus Mikelsons
Aarhus Semifinalestævne

Damer: Maja Pilgaard/Danieke Prins | Herrer: Anders Lammert Hartmann/Kristoffer Abell
DM-finaler Amager Strand
Damer: Cecilie Køllner Olsen/Sofia Nørager Bisgaard | Herrer: Jacob Cordua Stormly/Nicolai Houmann


Sidste 10 års danske mestre (damer)
2020: Cecilie Køllner Olsen/Sofia Nørager Bisgaard
2019: Line Trans Hansen/Maria Tyndeskov
2018: Line Trans Hansen/Maria Tyndeskov
2017: Line Trans Hansen/Maria Tyndeskov
2016: Eva Mielskov Bang/Cecilie Køllner Olsen
2015: Eva Mielskov Bang/Cecilie Køllner Olsen
2014: Charlotte Krøyer / Pia Hove
2013: Karin Iversen/Line Anker Nielsen
2012: Charlotte Krøyer / Cecilie Køllner Olsen
2011: Pia Hove / Mette Flügge

Sidste 10 prs danske mestre (herrer)
2020: Jacob Cordua Stormly/Nicolai Houmann
2019: Jacob Cordua Stormly/Nicolai Houmann
2018: Mads Rosager/Jacob Stein Brinck
2017: Lars Mayland/Christopher Secher Hansen
2016: Lars Mayland/Christopher Secher Hansen
2015: Oliver Vendtt Kaszas / Sebastian Vendtt Kaszas
2014: Oliver Vendtt Kaszas / Sebastian Vendtt Kaszas
2013: Peter Kildegaard / Bo Søderberg
2012: Lars Mayland / Teis Corneliussen
2011: Bo Søderberg / Anders Lund Hoyer
Saturday, 29 August 2020 16:44

Her er semifinalerne til DM

Vejret var lige så alsidigt som spillet i sandet ved førstedagen af DM i beachvolley på Amager Strand, hvor seed 2 hos herrerne og seed 3 hos damerne ikke er med, når der skal uddeles medaljer.

Der var på forhånd lagt op til en spændende lørdag i sandet på Amager Strand, hvor finaleholdene havde meldt DM-finalerne helt åbne.

Det lunefulde og omskiftelige danske sommervejr satte sit præg på begivenhederne, men der blev fightet igennem for at booke en billet videre til semifinalerne søndag.

Da den sidste bold blev sendt i sandet lørdag aften, kunne følgende hold se frem til at kæmpe om DM-medaljer.

Seed 2 i lørdags-exit
I den første semifinale hos herrerne skal Jacob Stein Brinck/Mads Rosager op imod de regerende danmarksmestre Jacob Cordua Stormly/Nicolai Houmann.

Mens Brinck/Rosager gjorde rent bord med to 2-0 sejre, tabte Stormly/Houmann deres første kamp ved DM med 1-2 til Bo Søderberg/Mads Møllgaard.

Der var dog ingen slinger i valsen i de to efterfølgende kampe, hvor Stormly/Houmann først slog brødrene Sebastian og Rasmus Mikelsons og senere Daniel Thomsen og Peter Jensen med 2-0. Dermed er seed 2, Thomsen/Jensen ikke videre til semifinalen søndag.

I den anden semifinale hos herrerne møder Anders Lammert Hartmann/Kristoffer Abell brødrene Oliver Venndt Kaszas/Sebastian Venndt Kaszas.

Netop de to hold mødte også hinanden i deres første kamp lørdag, hvor Hartmann/ Abell vandt 2-0.

Seed 3 sagde farvel til sidst
I den første semifinale hos damerne står Signe Zibrandtsen Haaning/Anneka Hastings ansigt til ansigt med Asta Kjærgaard/Simone Marie Okholm Hansen.

1. seedede Haaning/Hastings snuppede to 2-0-sejre, mens Kjærgaard/Okholm som seed 5 leverede lørdagens største overraskelse, da de i dagens sidste kamp ekspederede 3. seedede Søndergård/Mellmølle ud med en 2-1-sejr.

I den anden semifinale hos damerne står Cecilie Køllner Olsen/Sofia Nørager Bisgaard over for Freja Holme Barkler/Charlene Manuella Mayo Johnsen.

Olsen/Bisgaard er noteret for to 2-0-sejre, mens Barkler/Johnsen først sikrede sig semifinalebilletten ved at besejre Stief/Kjelstrup 2-1 i deres tredje kamp lørdag.

Hvis du vil følge DM-finalerne fra Amager Strand kan du læse mere om billetter her
Volley TV streamer alle kampe med kommentator fra Centre Court fra DM-finalerne fra Amager Strand . 

Alle resultater uploades løbende under turneringen på Latourna her.

Kampprogram søndag
10.00: Semifinale 1 (herrer): Jacob Stein Brinck/Mads Rosager vs. Jacob Cordua Stormly/Nicolai Houmann
11.00: Semifinale 2 (herrer): Anders Lammert Hartmann/Kristoffer Abell vs. Oliver Venndt Kaszas/Sebastian Venndt Kaszas
12.00: Semifinale 1 (damer): Signe Zibrandtsen Haaning/Anneka Hastings vs. Vinder Kamp 9
13:00: Semifinale 2 (damer): Cecilie Køllner Olsen/Sofia Nørager Bisgaard vs. Freja Holme Barkler/Charlene Manuella Mayo Johnsen
14:00 3.-4. plads (herrer)
15.00: 3.-4. plads (damer)
16.00: DM-Finale (herrer)
17.00: DM-Finale (damer)

Ambitionerne og medaljedrømmene er store, når landets bedste beachvolleyspillere samles på Amager Strand den 29. og 30. august, hvor de i sand og forhåbentlig solskin kæmper om at blive danmarksmester. Volley TV streamer begge dage fra Centre Court.

En atypisk beachvolley-sæson, der har været præget af COVID-19, skal have kronet sine dronninger og konger i sandet. Og DM-finalerne på Amager Strand i weekenden er helt åbne, skal man tro finaleholdene selv:

”Alt kan ske.”
”Målet skal altid være medaljer, men det ser svært ud i år.”
”På en god dag kan vi slå alle hold i DM-feltet.”
”Vi kan, hvis vi rammer dagen, spille med alle hold. Men vi kan også være ude efter to kampe.”

Det er blot et udpluk af citater fra DM-finalisterne. Du kan læse flere på Danish Beachvolley Tour på Facebook.

At DM-finalerne er helt åbne understreges af, at der både på dame- og herresiden har været mange forskellige vindere i eliterækken på årets beachtour. Desuden er der kun ganske få ranglistepoint, der skiller især seed 1, 2 og 3 hos begge køn.

Hvis du vil følge DM-finalerne fra Amager Strand kan du læse mere om billetter her
Volley TV streamer begge dage fra Centre Court fra DM-finalerne fra Amager Strand. Kampene begynder klokken 9 lørdag og klokken 10 søndag med damefinale klokken 16:00 og herrefinale klokken 17:00.

Alle resultater uploades løbende under turneringen på Latourna her.

Damehold i DM-finalen
Signe Haaning - Anneka Hastings, ranglistepoint: 2236, seed: 1
Cecilie Olsen - Sofia Bisgaard (Tildelt wild card til DM), ranglistepoint: 1945, seed: 2
Helle Søndergård - Astrid Mellmølle, ranglistepoint: 2100, seed: 3
Freja Barkler - Charlene Manuella Johnsen, ranglistepoint: 1838, seed 4
Asta Kjærgaard - Simone Marie Hansen, ranglistepoint: 1799, seed: 5
Sara Stief - Trine Kjelstrup, ranglistepoint: 1788, seed: 6
Lise Andersen - Marie Egebjerg, ranglistepoint: 1638, seed: 7
Anna Hauge - Frida Lyø, ranglistepoint: 1220, seed: 8

Herrehold i DM-finalen
Jacob Brinck - Mads Rosager, ranglistepoint: 2469, seed: 1
Daniel Thomsen - Peter Jensen, ranglistepoint: 1396, seed: 2
Anders Hartmann - Kristoffer Abell, ranglistepoint: 2447, seed: 3
Jacob Stormly - Nicolai Houmann, ranglistepoint: 2167, seed: 4
Bo Søderberg - Mads Møllgaard, ranglistepoint: 1966, seed: 5
Oliver Venndt Kaszas - Sebastian Kaszas, ranglistepoint: 1496, seed: 6
Nikolaj Hjorth - Mikkel Hoff, ranglistepoint: 1955, seed: 7
Sebastian Mikelsons - Rasmus Mikelsons, ranglistepoint: 1067, seed: 8


VINDERE PÅ PEPSI MAX BEACHVOLLEY TOUR 2020
- Eliterækken
Kolding Master 1
Damer: Line Trans Hansen/Clara Windeleff (U18) | Herrer: Nikolaj Hjorth/Kristoffer Abell
Copenhagen Master 1
Damer: Cecilie Køllner Olsen/Sofia Nørager Bisgaard (U18) | Herrer: Mads Møllgaard/Bo Søderberg
Ikast Challenger 1
Damer: Michelle Hemmingsen/Cecilie Steffens | Herrer: Mads Steffens/Niels Heden Friis
Ikast Challenger 2
Damer: Freja Barkler (U21)/Charlene Manuella Johnsen (U21) | Herrer: Rasmus Mikelsons/Tobias Kjær
Aalborg Challenger
Damer: Marie Madsen/Marieke Brinck | Herrer: Patrick H. Jørgensen /Jesper Skovmark
Aarhus Master
Damer: Cecilie Køllner Olsen/Sofia Nørager Bisgaard (U18) | Herrer: Mads Møllgaard/Bo Søderberg
Kolding Master 2
Damer: Sofia Nørager Bisgaard (U18)/Clara Windeleff (U18) | Herrer: Mads Rosager/Jacob Stein Brinck (U21)
Copenhagen Master 2
Damer: Line Trans Hansen/Clara Windeleff (U18) | Herrer: Bo Søderberg/Kristoffer Abell
Odense Master
Damer: Clara Windeleff (U18)/Line Trans Hansen | Herrer: Nikolaj Hjorth/Kristoffer Abell
Silkeborg Grundlovsstævne (Challenger)
Damer: Maria Elisabeth Boelt Tyndeskov/Pernille Wit | Herrer: Christoffer Lind Gade/Niels Heden Friis
Copenhagen Grand Slam

Damer: Nikoline Maria Mogensen/Mikala Maria Mogensen | Herrer: Jacob Stein Brinck (U21)/Mads Rosager
Kolding Semifinalestævne
Damer: Line Trans Hansen/Clara Windeleff (U18) | Herrer: Mads Rosager/Jacob Stein Brinck (U21)
Ishøj Challenger
Damer: Line Huusom/Maiken Houmøller Rasmussen | Herrer: Sebastian Mikelsons/Rasmus Mikelsons
Aarhus Semifinalestævne

Damer: Maja Pilgaard/Danieke Prins | Herrer: Anders Lammert Hartmann/Kristoffer Abell


Sidste 10 års danske mestre (damer)
2019: Line Trans Hansen/Maria Tyndeskov
2018: Line Trans Hansen/Maria Tyndeskov
2017: Line Trans Hansen/Maria Tyndeskov
2016: Eva Mielskov Bang/Cecilie Køllner Olsen
2015: Eva Mielskov Bang/Cecilie Køllner Olsen
2014: Charlotte Krøyer / Pia Hove
2013: Karin Iversen/Line Anker Nielsen
2012: Charlotte Krøyer / Cecilie Køllner Olsen
2011: Pia Hove / Mette Flügge
2010: Charlotte Dyhr / Lotte Vestergård

Sidste 10 prs danske mestre (herrer)
2019: Jacob Cordua Stormly/Nicolai Houmann
2018: Mads Rosager/Jacob Stein Brinck
2017: Lars Mayland/Christopher Secher Hansen
2016: Lars Mayland/Christopher Secher Hansen
2015: Oliver Vendtt Kaszas / Sebastian Vendtt Kaszas
2014: Oliver Vendtt Kaszas / Sebastian Vendtt Kaszas
2013: Peter Kildegaard / Bo Søderberg
2012: Lars Mayland / Teis Corneliussen
2011: Bo Søderberg / Anders Lund Hoyer
2010: Bo Søderberg / Anders Lund Hoyer

Der kommer til at vrimle med danske flag, når FIVB World Touren den kommende måned lægger vejen forbi Indien, Australien og Cambodja.

De regerende danmarksmestre på herresiden Mads Rosager og Jacob Stein Brinck har pakket kufferten og deltager i to internationale turneringer i løbet af de kommende tre uger.

På en stor del af rejsen får de selskab af DM-sølvvinderne på damesiden, Helle Søndergård og Simone Okholm, som også går foråret i møde uden for landets grænser.

De danske makkerpar begynder deres internationale kampagne i Indien den 28. februar, hvor Søndergård og Okholm er klar til Main Draw, mens Rosager og Brinck først skal igennem kvalifikationen for at nå dertil.
Følg med i damernes turnering her og herrernes turnering her.
  
Fra Indien går turen til Australien, hvor Helle Søndergård og Simone Okholm er med i kvalifikationen den 6. marts. Den turnering kan følges her. 
Det er samtidig foreløbigt sidste stop på rejsen for de to.

Stort set samtidigt, men i Cambodia, er Mads Rosager og Jacob Stein Brinck klar til Main Draw. Turneringen begynder den 7. marts og kan følges her.  

To uger senere, den 21. marts, er det så et andet dansk par, der skal i aktion i Cambodia, når Kristoffer Abell og Martin Trans Hansen prøver kræfter med den internationale scene.
Den turnering kan følges her.
På årets første sommerdag er der dømt Beachvolleyens Dag over hele landet. Tilmelder din klub sig inden månedens udgang, deltager I i konkurrencen om at vinde tre beachvolleybolde.

Til den landsdækkende event Beachvolleyens Dag lørdag den 1. juni har alle klubber – såvel beachvolley- som volleyballklubber – mulighed for at invitere interesserede ud i sandet for at slå til boldene.

Tilmelder din klub sig Beachvolleyens Dag inden den 1. marts, deltager I i konkurrencen om at vinde tre beachvolleybolde. 

Sammen med DGI Volleyball, Volleyball Danmark og over 300 klubber, kan I være med til at vise beachvolleysporten frem på bedste vis, skabe landsdækkende opmærksomhed og få flere til at spille beachvolley og volley.

Det er gratis for både klubber og deltagere. Hver klub får gratis materialer stillet til rådighed. Klubber får således bl.a. postkort, reklamefilm, skabeloner til pressemeddelelser, Facebookopslag og plakater samt meget mere.
Se de første tilgængelige materialer her.

17 klubber et pt. tilmeldt Beachvolleyens Dag.
På Danmarkskortet kan du se, hvor vi spiller. Der vil løbende komme flere muligheder til.


Odense Beachhal lagde i weekenden sand til sæsonens 3. vinterturnering.

Både eliten-, 1. og 2. division var samlet i det fynske for at kæmpe om turneringssejr i sæsonens næstsidste indendørsturnering.

Hos damerne havde seed 1 Lulu Lyngholm og Line Skov Høst planmæssigt spillet sig i finalen, hvor de stod over for Dorthe Juul Windeleff og Jane Diederichsen i en ren fynsk fight.
Det blev en hård armlægning, hvor førsteseedede Lyngholm/Høst måtte se sig besejret efter tre tætte sæt. 2-1 (15-6, 14-16, 15-12) lød sætcifrene på, der sendte Dorthe Juul Windeleff og Jane Diederichsen til tops i vinterturneringen. 
Hos herrerne var finalen et opgør mellem Jes Fald og Jørgen Wissing på den ene side af nettet, og Rasmus Møller Nielsen og Anders Lund Hoyer på den anden side.
Ligesom damernes finale var der tæt fight til det sidste, hvor Fald og Wissing kunne knytte næverne efter en sejr på 2-1 (16-21, 21-16, 15-13).

Se alle resultater fra lørdagens kampe her.
Se alle resultater fra søndagens kampe her.

Eliteherrer
Eliteherrer. Vinder Jes Fald/Jørgen Wissing. Nr. 2 Rasmus Møller Nielsen/Anders Lund Hoyer

1D
1. division damer. Vinder Karolina Maria Babiuch/Anna Larsen. Nr. 2 Mette Mathiasen/Anne Tune

2D
2. division damer. Vinder Grith Magle Pedersen/Mie Maimann Møller. Nr. 2 Nikoline Victoria Traun/Maja Egelund Andreasson

1H
1. division herrer. Vinder Thorbjørn Henriksen/Peter Østerberg. Nr. 2 Jacob Pitters/William Kuhlman

Sidste vinterturnering er i København den 16.-17. marts.

Læs mere om turneringen her.

Page 1 of 32


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
info@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Direktør
Jesper Jørgensen

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Martin Olafsen
maol@volleyball.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer