Touren

Touren (294)

Lørdag d. 1. juni er der premiere på Beachvolleyens Dag. 25 klubber er allerede tilmeldt. Tilmeld klubben senest søndag d. 7. april.

1.    Hvordan ser planen ud for Pepsi MAX Beachvolley Tour 2019?
Du kan se hele listen på forsiden af beachvolley.dk.
Her kan du også gå ind på den enkelte turnering og se flere informationer om turneringen.


Du kan også se en oversigt i denne nyhed om Beach-Touren

2.    Hvordan tilmelder jeg mig til turneringerne?
Minsport ligger alle turneringerne, og så er det bare at tilmelde dig sammen med din makker. Der er både turneringer for elite/divisionsspillere, breddespillere og ungdomsspillere.

Alle spillere skal have en profil på Minsport for at kunne deltage i turneringerne, men det er vigtigt at hver spiller kun har én profil, da ranglistepoint følger profilen. Læs mere om tilmelding her

Tilmeldingen til Pepsi MAX Beachvolley Tour 2019 åbner 18. marts


3.    Hvordan betaler jeg min licens?
Licensen for beachvolleyball opkræves automatisk sammen med tilmelding til din første turnering. Du skal derfor IKKE løse licens gennem licenssystemet.
Licensperioden er 1/10-2018 til 30/9-2019

4.    Hvordan optages holdene til turneringerne?
Under de enkelte turneringer på beachvolley.dk kan du se helt præcist hvordan optagelseskriterierne er til de enkelte turneringer.

Generelt er der optagelse til de øverste rækker (typisk Elite-2. division) gennem ranglistepoints, mens der i de laveste rækker (typisk 3.-4. division) er optagelse gennem først-til-mølle. Det er således en rigtig god idé at melde sig tidligt til en turnering, hvis du vil være sikker på at spille

5.    Er der ændringer til den kommende sæson?
Der er ikke så mange ændringer til den kommende sæson, men du kan læse øverst i Propositionerne, hvilke ændringer der i 2019. Det er dog altid en rigtig god idé lige at læse propositionerne igennem. Så undgår du de værste overraskelser og bliver måske endda klogere

6.    Hvad koster det at deltage i turneringerne?
Det er forskelligt for de enkelte turneringer, hvad det koster at deltage.
Typisk koster 1-dags turneringer 150-300 kr., mens 2-dags turneringer koster 300-500 kr.

7.    Hvor mange kampe spiller man?
Det er lidt forskelligt og kommer an på, hvor langt holdet kommer i den enkelte turnering. Der vil normalt være 2-4 kampe pr. dag.

8.    Hvilke andre hold deltager i turneringen?
Under hver turnering ligger der et link til deltagersiden, hvor du kan se hvem der er tilmeldt. Du kan også selv søge på de enkelte turneringer her
Vælg Beach > Sæson > Turnering > Vis. Du også se spillerranglisterne og de enkelte spilleres rangliste- og seedningspoint

Vær opmærksom på, at de fleste hold først tilmelder sig de sidste 2-3 dage op til deadline, der altid er tirsdag kl. 12.00 før den enkelte turnering. Hvis du vil være sikker på at komme med i turneringen, er det dog en god idé at tilmelde sig tidligt (se evt. spørgsmål 4 igen)

9.    Hvor lang tid varer turneringerne?
Turneringerne starter altid kl. 9.00 – både lørdag og søndag. Her spilles de første kampe. Du kan fredag kl. 10 før turneringen se, hvornår du skal spille din første kamp – eller måske være dommer.

Turneringerne slutter som regel lørdag ved 18-tiden og søndag ved 17-tiden. Hvis du ikke kommer i finalen, er du tidligere færdig.

10. Er der præmier til turneringerne?
Ja, der er altid præmier til min. nr. 1 og 2 i alle rækker. Det er meget forskelligt, hvilke præmier der er til den enkelte turnering. Vi forsøger at indhente bedst mulige informationer fra arrangørerne, så du kan se hvilke præmier, der er ved turneringerne.

11. Får jeg ranglistepoint ved alle turneringer?
Ja, der er ranglistepoint til alle turneringer i Pepsi MAX Beachvolley Tour 2019. Ranglistepoint er afhængige af hvilken type turnering der spilles.
Du kan se hvor mange ranglistepoint der gives i de enkelte turneringer i Appendix 1

12. Hvordan er vejret ved den enkelte turnering?
Vi kan desværre ikke love godt vejr til alle turneringer, men vi gør vores bedste.
Du kan under hver turnering finde link til vejrudsigten for turneringen


13. Kan jeg købe en Tour spilletrøje eller top?
Ja, det kan du godt, men du skal være hurtig. Af hensyn til bestilling hos vores leverandør skal du bestille senest d. 18. marts. En spilletrøje eller top koster kr. 200 inkl. levering. Du kan bestille her

Spillerne i eliterækkerne ved Pepsi MAX stævnerne får som tidligere år udleveret spilletøj

14. Kan jeg spille med på Touren, hvis jeg er ungdomsspiller?
Ja, det kan du sagtens. Alle kan deltage.
Som ungdomsspiller kan du også deltage i ungdomsturneringerne, der bl.a. også kan kvalificere dig til DM i Beachvolleyball for ungdom. Nogle af ungdomsturneringerne ligger sammen med de store Tour-stævner

Læs mere om Ungdomsturneringerne her

15. Er der mere jeg skal vide?
Ja, det er der helt sikkert. Du kan bl.a. finde flere informationer på beachvolley.dk og på Downloadsiden, hvor du kan finde skabeloner for wild cards, turneringer, overførsel af ranglistepoint og meget andet


God fornøjelse på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2019

På årets første sommerdag er der dømt Beachvolleyens Dag over hele landet. Tilmelder din klub sig inden månedens udgang, deltager I i konkurrencen om at vinde tre beachvolleybolde.

Til den landsdækkende event Beachvolleyens Dag lørdag den 1. juni har alle klubber – såvel beachvolley- som volleyballklubber – mulighed for at invitere interesserede ud i sandet for at slå til boldene.

Tilmelder din klub sig Beachvolleyens Dag inden den 1. marts, deltager I i konkurrencen om at vinde tre beachvolleybolde. 

Sammen med DGI Volleyball, Volleyball Danmark og over 300 klubber, kan I være med til at vise beachvolleysporten frem på bedste vis, skabe landsdækkende opmærksomhed og få flere til at spille beachvolley og volley.

Det er gratis for både klubber og deltagere. Hver klub får gratis materialer stillet til rådighed. Klubber får således bl.a. postkort, reklamefilm, skabeloner til pressemeddelelser, Facebookopslag og plakater samt meget mere.
Se de første tilgængelige materialer her.

17 klubber et pt. tilmeldt Beachvolleyens Dag.
På Danmarkskortet kan du se, hvor vi spiller. Der vil løbende komme flere muligheder til.


Odense Beachhal lagde i weekenden sand til sæsonens 3. vinterturnering.

Både eliten-, 1. og 2. division var samlet i det fynske for at kæmpe om turneringssejr i sæsonens næstsidste indendørsturnering.

Hos damerne havde seed 1 Lulu Lyngholm og Line Skov Høst planmæssigt spillet sig i finalen, hvor de stod over for Dorthe Juul Windeleff og Jane Diederichsen i en ren fynsk fight.
Det blev en hård armlægning, hvor førsteseedede Lyngholm/Høst måtte se sig besejret efter tre tætte sæt. 2-1 (15-6, 14-16, 15-12) lød sætcifrene på, der sendte Dorthe Juul Windeleff og Jane Diederichsen til tops i vinterturneringen. 
Hos herrerne var finalen et opgør mellem Jes Fald og Jørgen Wissing på den ene side af nettet, og Rasmus Møller Nielsen og Anders Lund Hoyer på den anden side.
Ligesom damernes finale var der tæt fight til det sidste, hvor Fald og Wissing kunne knytte næverne efter en sejr på 2-1 (16-21, 21-16, 15-13).

Se alle resultater fra lørdagens kampe her.
Se alle resultater fra søndagens kampe her.

Eliteherrer
Eliteherrer. Vinder Jes Fald/Jørgen Wissing. Nr. 2 Rasmus Møller Nielsen/Anders Lund Hoyer

1D
1. division damer. Vinder Karolina Maria Babiuch/Anna Larsen. Nr. 2 Mette Mathiasen/Anne Tune

2D
2. division damer. Vinder Grith Magle Pedersen/Mie Maimann Møller. Nr. 2 Nikoline Victoria Traun/Maja Egelund Andreasson

1H
1. division herrer. Vinder Thorbjørn Henriksen/Peter Østerberg. Nr. 2 Jacob Pitters/William Kuhlman

Sidste vinterturnering er i København den 16.-17. marts.

Læs mere om turneringen her.

Odense Beachhal danner den 23.-24. februar rammerne om sæsonens 3. vinterturnering.

Tidligere i dag blev kalenderen for Pepsi MAX Beachvolley Tour 2019 offentliggjort. Og selvom tankerne måske allerede flyver i retning af sommerens turneringer, så er der dømt vinterturnering i Odense Beachhal i weekenden.

Her kæmper elite-, 1. og 2. division med smash, blokader og knuckles om at vinde sæsonens næstsidste indendørsturnering.

Både i damerne og herrernes eliterække står der Fyn og hjemmebanefordel på seed 1, hvor Lulu Lyngholm og Line Høst løber med æren, eller presset om man vil, hos damerne, mens Jacob Oppenheim og Peter Lyø snupper seed 1 hos herrerne.

Elitedamer og Eliteherrer samt 1. division damer spiller om lørdagen, mens 1. division herrer samt 2. division damer skal i sandet på søndag.

Der vil som et forsøg være live opdatering af resultater for turneringen.
Du kan følge med her

Læs mere om turneringen her.
Strande og datoer for sommerens beachvolleyball-stævner på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2019 er klar. Der bliver i alt til 18 turneringer landet over, Tour-finaler på Bellevue og traditionen tro DM på Amager Strand.

Bikinier og badeshorts har været gemt væk i skabet alt for længe. Men nu kan landets beachvolleyspillere godt begynde at gøre strandtøjet klar. Kalenderen for Pepsi MAX Beachvolley Tour 2019 er klar.

I år tjekker Hvidbjerg Strand ind på Pepsi MAX Beachvolley Tour, som åbner med Grand Slam i Odense den første weekend i maj.

Herfra er der fuldt hus hver weekend, inden beachtouren 2019 kulminerer med DM-semifinaler i Hornbæk og Kerteminde, Tour-finale på Bellevue samt DM-finaler på Amager Strand den 10.-11. august med et stort setup med tribuner og bander omkring Centre Court.

”Beachtouren bliver stærkere og stærkere for hvert år,” siger Peter Morsing, beachvolleyball-koordinator i Volleyball Danmark.

”Det ses blandt andet ved, at Pepsi MAX har forlænget deres titelsponsorat med to år, og der er flere nye sponsorer, som banker på døren for at være med til at give beachvolleyballspillere og tilskuere en fest på de danske strande gennem hele sommeren,” siger han.

”Vi er vildt glade for, at der er rigtig mange klubber, som igen i år ønsker at være med til at give beachvolleyballspillerne et hav af muligheder for at deltage i turneringer landet over. Faktisk er der igen så mange, at vi har svært ved at få plads til dem alle i kalenderen – hvilket betyder, at der i flere weekender er mere end én turnering,” siger Peter Morsing.

Tilmeldingen til sommerens turneringer åbner på MinSport den 18. marts, de nye propositioner for Pepsi MAX Beachvolley Tour 2019 ligger dog allerede klar.

Indtil det bliver sommer og sol, er der stadig mulighed for at deltage i vinterens sidste indendørsturneringer, der afvikles i Odense og København.

PEPSI MAX BEACHVOLLEY TOUR 2019

4-5/5

Odense Grand Slam

Dalumhallen

11-12/5

Copenhagen Challenger

Ryparken

17/5

Aarhus Challenger (St. Bededag)

Beach Park Aarhus

25/5

Kolding Challenger

Beach Park Kolding

1-2/6

Ishøj Challenger (med ungdomsturnering lørdag)

Ishøj Strand

1/6

Aalborg Open

Ny Kærvej

8/6

Sønderborg Open

Idrætshøjskolen Sønderborg

8-9/6

Silkeborg Open

Nordvestbadet

10/6

Odense Ungdomsturnering (2. pinsedag)

Dalumhallen

15-16/6

Copenhagen Grand Slam (med ungdomsturnering lørdag)

Ryparken

22-23/6

Aarhus Grand Slam (med ungdomsturnering lørdag)

Beach Park Aarhus

29/6

Kolding Ungdomsturnering

Beach Park Kolding

29-30/6

Løkken Pepsi MAX Grand Slam

Løkken Strand

6-7/7

Kolding Grand Slam

Beach Park Kolding

13-14/7

Hvidbjerg Pepsi MAX Grand Slam

Hvidbjerg Strand (Blåvand)

20-21/7

Hornbæk Semifinalestævne

Hornbæk Strand

27-28/7

Kerteminde Semifinalestævne (med ungdomsurnering lørdag)

Kerteminde Strand

3-4/8

Bellevue Tour finale

Bellevue Strand, København

10/8

Aabenraa Open Sønderstrand
10-11/8

DM-finaler

Amager Strand


beachtouren 2019
Thursday, 21 February 2019 12:15

Talentsamling Beachvolleyball

Written by
Søndag d. 17. marts kl. 9-16.30 afholdes Talentsamling i beachvolleyball i Odense Beachhal.

Det bliver en dag med to træningspas, information om kraftcentertræning, try-out mv. og fornøjelsen af at være sammen med andre der elsker at spille beachvolleyball.

Program
9.30-11.00     Dame træning I (vær varme til kl. 9.30)
11.00-12.30   Herre træning I (vær varme til kl. 11.00)
12.45-13-15   Info om Try out til U-EM, Talentstruktur, beachvolley muligheder i Danmark mv. + frokost
13.30-15.00   Dame træning II (vær varme)
15.00-16.30   Herre træning II (vær varme)

National Coach Peter Lyø vil stå for træningerne

Målgruppe
Spillere født 1998-2004, med ønske om plads på Kraftcenter-Talent og ambition om deltagelse i internationale ungdomsmesterskaber på kortere eller længere sigt

Tilmelding
Tilmelding til Peter Morsing (pmi@volleyball.dk ) senest søndag d. 10. marts.
Kan du ikke deltage, men gerne vil vurderes til en plads på kraftcenter talent, skal du sende en mail med:
1) Kort motivation
2) EM-ambition/aldersgruppe
3) Kort begrundelse hvorfor du ikke kan deltage

Betaling
Overfør kr. 100 på MobilePay til 29998 Volleyball Danmark senest 15. marts
Skriv Talent og dit navn i beskeden

Praktisk info
Medbring ekstra spilletøj samt lunt tøj til pauserne.
Start opvarmning ca. 15 min før træningspasset går i gang, så I er varme til øvelser
Der vil være frokost og frugt undervejs
Husk drikkedunk til vand

Adresse:
Odense Beachhal
Klokkestøbervej 3
5230 Odense M

Kontakt
Martin Olafsen, Elitechef mobil 2616 3558
Peter Lyø National Coach, mobil 4035 0920
Peter Morsing, Beachvolley koordinator, pmi@volleyball.dk

Se mere om Volleyball Danmarks Talentkoncept her

På årets første sommerdag er der dømt Beachvolleyens Dag over hele landet. Se danmarkskortet med de første 12 Åbent Hus-arrangementer.

Alle er velkomne – så tag en ven under armen, kom alene, eller saml hele familien til Beachvolleyens Dag lørdag den 1. juni. Alle kan deltage, uanset alder og niveau. Der er ikke behov for særligt udstyr, så du skal bare dukke op.

Til den landsdækkende event Beachvolleyens Dag har alle klubber – såvel beachvolley- som volleyballklubber – mulighed for at invitere interesserede ud i sandet for at slå til boldene.

Tilmelder din klub sig Beachvolleyens Dag inden den 1. marts, deltager I i konkurrencen om at vinde tre beachvolleybolde. 

Sammen med DGI Volleyball, Volleyball Danmark og over 300 klubber, kan I være med til at vise beachvolleysporten frem på bedste vis, skabe landsdækkende opmærksomhed og få flere til at spille beachvolley og volley. Det er gratis for både klubber og deltagere.

På Danmarkskortet for Beachvolleyens Dag kan du se, hvor vi spiller.
Der vil løbende komme flere muligheder til.

Danmarkskort Beachvolleyens Dag 2019
Wednesday, 06 February 2019 08:08

Se første reklamefilm til Beachvolleyens Dag

Written by
Den landsdækkende event ’Beachvolleyens Dag’ afholdes på årets første sommerdag – lørdag d. 1. juni 2019. Se den første promoveringsvideo og læs hvordan din klub kan være med.

Til Beachvolleyens Dag har alle klubber mulighed for at invitere interesserede, uanset niveau, ud i sandet og prøve kræfter med sporten.

Sammen med DGI Volleyball, Volleyball Danmark og over 300 klubber, kan I være med til at vise beachvolleysporten frem på bedste vis, skabe landsdækkende opmærksomhed og få flere til at spille beachvolley og volley.

Det er gratis for både klubber og deltagere.

Volleyball Danmark hjælper de klubber, som er med til Beachvolleyens Dag, med masser af promoveringsmateriale, pressemeddelelser og indhold til de sociale medier.

Den første af flere promoveringsvideoer er nu klar og kan ses her.

Beachvolleyens Dag 2019 1

Læs mere og tilmeld din klub Beachvolleyens Dag her. 

Arrangørklubber får gratis:
- Invitationskort jeres medlemmer kan dele ud
- Plakatskabelon der kan printes
- Videomateriale
- Arrangørmanual
- Tekster til lokalpresse, Facebook og egne medlemmer
Mulighed for deltagelse i Facebook-gruppe for arrangører med fokus på guide og erfaringsudveksling

Hvis I har spørgsmål til Beachvolleyens Dag, så skriv eller ring gerne til:
Sebastian Mikelsons, projektleder
Tlf. 26 82 69 69
Mail: sebastian.mikelsons@bevaegdigforlivet.dk
Hun er 16 år og et af de allerstørste danske volleytalenter. Clara Bernberg Windeleff blev lørdag kåret til Årets Fund på Fyn på tværs af alle sportsgrene. Nu venter lang planlagt pause.

Kåringen skete til den årlige fynske prisuddeling Sportslørdag, hvor Clara Bernberg Windeleff fra Fortuna Odense og Odense Beachvolley Klub vandt prisen foran roeren Sofie Halling Vikkelsøe og cykelrytteren Jacob Hindsgaul.

”Det havde jeg ikke regnet med. Det er virkelig fedt og det har virkelig været sjovt at være med på World Touren og spille mod allerbedste,” siger Clara Bernberg Windeleff til fyens.dk.

Hun har haft et forrygende 2018, hvor hun blandt andet fik sin internationale seniordebut i beachvolley på FIVB World Tour, hvor det blev til en flot 5. plads.

Clara Bernberg Windeleff sluttede samtidig som nummer 1 på U18- og U21-ranglisten på den danske beachvolley-scene, og trods sine kun 16 år kan hun allerede skrive 51 ungdomslandskampe i volleyball på CV’et. Ved NEVZA-mesterskaberne blev Clara Bernberg Windeleff kåret til bedste hæver.

Nu står Clara Bernberg Windeleff over for en længere pause, da hun skal igennem en planlagt operation og herefter genoptræne.
Page 1 of 21


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer