Touren

Touren (316)

Friday, 03 April 2020 11:51

Update på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2020

Written by

Til alle med interesse for Pepsi MAX Beachvolley Tour 2020

Det er jo desværre en trist og usikker situation, vi alle står i for tiden. Vi håber, I alle klarer jer bedst muligt og kommer godt gennem disse udfordrende tider.

Som situationen er lige nu, er det svært at gætte på, hvilken indflydelse Covid-19 får på årets Beachvolley Tour – men det er realistisk at tro, at den får en indflydelse på afviklingen af i hvert fald nogle turneringer. Som I måske har set, er Skagen City Grand Slam allerede udsat til efteråret.

Vi i Volleyball Danmark følger situationen nøje og håber selvfølgelig, at tingene på et tidspunkt normaliseres, eller i hvert fald lysner, og vi alle igen kan bevæge os frit rundt uden risiko - selvom det, lige nu, kan være svært at se hvornår. Vi følger alle henstillinger fra regeringen og sundhedsmyndighederne, og disse vil være afgørende for, hvornår vi kan gå i gang med årets Beachvolley Tour. Sagt på en anden måde – der afvikles selvfølgelig ikke turneringer, hvis det frarådes af myndighederne.

Om Touren således starter til tiden (9. maj i Ryparken, København), er endnu ikke afklaret, men som det ser ud nu, er det nok usandsynligt. Vi er i dialog med de arrangerende klubber, og alt efter hvordan tingenes tilstand er efter påske, vil vi se på hvilke muligheder, der er for afvikling af de mange planlagte turneringer. Turneringer kan blive udskudt eller aflyst – det skal vi sammen finde nogle gode løsninger på, hvis det bliver aktuelt.

Vi håber, at I vil væbne jer med tålmodighed, da vi mener, det er vigtigt for os alle, at vi får truffet de rigtige beslutninger, så årets Beachvolley Tour bliver afviklet på en fornuftig og forsvarlig måde. Vi vil selvfølgelig komme med nyt, så snart vi er klogere på situationen

God vind derude – og pas på hinanden (på afstand)

Mvh,
Peter Morsing
Sportskonsulent, Volleyball Danmark

Thursday, 27 February 2020 12:04

Touren udvider: Flere ungdomsstævner end nogensinde før

Written by
Landets unge beachvolleyspillere får rig mulighed for at dyste i sandet sommeren over. Den danske beachvolley tour udvider nemlig på ungdomssiden, hvor der i år kommer flere ungdomsstævner end nogensinde før.

Når vi til maj tager hul på årets Pepsi MAX Beachvolley Tour bliver det med hele 10 ungdomsturneringer og et afsluttende ungdoms DM-stævne på plakaten; og dét er ikke en tilfældighed.

”Vi ser en stigende interesse for beachvolley blandt ungdomsspillere – både dem, der træner det specifikt, med også dem, der primært har spillet indendørs. Det har derfor været en stor prioritet for os at give ungdommen flere muligheder for at deltage i stævner rundt omkring i landet hele sommeren over,” udtaler sportskonsulent i Volleyball Danmark, Peter Morsing.

”Der er generelt flere dedikerede ungdomsturneringer på årets tour. Men vi er særligt glade for, at der også ved de store stævner i f.eks. Hvidbjerg og Hornbæk nu bliver oprettet ungdomsrækker. På denne måde kan de unge spillere få en fed weekend med en masse kampe og samtidig skimte lidt til ”stjernerne” i eliterækken,” fortsætter han.

Få det fulde overblik over alle ungdomsturneringer nederst i artiklen.
På Facebooksiden Danish Beachvolley Tour vil der også blive oprettet begivenheder for alle ungdomsstævner.

Ungdommen i centrum til DM
Sommeren ungdoms tour afsluttes med et storstilet ungdoms DM på Amager Strand, hvor landets unge spillere skal dyste om medaljerne i U14, U16, U18 og U21.

”Hvor ungdoms DM’erne førhen har været lidt i skyggen af elitens Tourfinale og DM, kommer vi i år til at sætte ungdommen i centrum med et dedikeret ungdoms DM på Amager Strand. Vi kommer med vores store Pepsi MAX setup med sponsorer, tribune og Center Court – og her bliver det altså ungdommen, der kommer til at være i fokus,” forklarer Peter Morsing.

”Det bliver helt sikkert en fantastisk weekend på Amager Strand, hvor ungdommen virkelig får lov til at udfolde sig i de fedeste rammer. Der bliver hård konkurrence om pladserne til DM, da vi år for år ser et stigende niveau hos ungdomsspillerne. Så jeg er sikker på, at vi får en masse fantastisk ungdomsbeachvolley at se hele sommeren.” afslutter han.

UNGDOMSTURNERINGER 2020:
 • 21. MAJ: Aarhus Challenger
 • 07. JUNI: Odense Ungdomsturnering
 • 13. JUNI: Ikast Ungdomsturnering 1
 • 13.-14. JUNI: Ishøj Ungdomsturnering
 • 20. JUNI: Copenhagen Master
 • 21. JUNI: Ikast Ungdomsturnering 2
 • 27. JUNI: Kolding Ungdomsturnering
 • 11. JULI: Pepsi MAX Grand Slam - Hvidbjerg
 • 18. JULI: Hornbæk Semifinalestævne
 • 25. JULI: Kerteminde Semifinalestævne
 • 1.-2. AUGUST: Ungdoms DM - Amager Strand
Læs mere om ungdoms beachvolley her
Find Volleyball Danmarks propositioner for ungdoms beachvolley her.
Find link til ungdomsranglisterne her.
Thursday, 06 February 2020 14:26

Finalestævne for DM i beachvolley rykker til Nyhavn

Written by
Når toppen af dansk beachvolley til august skal dyste om titlen som Danmarksmester i beachvolley, bliver det blandt farverige byhuse, flotte sejlbåde og lækre fortovscafeer – nemlig i det ikoniske Nyhavn i hjertet af København.

Den 7.-9. august 2020 bliver havnepromenaden ved Nyhavn endnu engang tryllet om til en lækker beachvolleykulisse med bane, tribune, sponsortelte og sommermusik. Pepsi MAX Beachvolley Tour rykker nemlig atter ind på en af Københavns mest ikoniske adresser – og med intet mindre end finalestævnet for Danmarksmesterskabet i beachvolley.

”Vi glæder os vildt meget til at afvikle DM i beachvolleyball i Nyhavn. Det giver sporten en kæmpe eksponering i et miljø, der måske ikke er så bekendt med beachvolley, som vores normale publikum på strandene. Og ved at lægge DM i en weekend for sig selv, bliver der også mulighed for alle beachvolley entusiasterne at følge de bedste spilleres kamp om DM-titlen,” udtaler sportskonsulent i Volleyball Danmark, Peter Morsing.

”Sidste års Grand Slam på Nyhavn viste os, at vi har et attraktivt produkt, der kan tiltrække et rigtigt stort publikum, når vi er i bymiljøet. Det var derfor helt oplagt for os at afprøve mulighederne for at afvikle et DM i disse rammer. Det åbner også klart muligheden for, at DM fremadrettet kan afvikles i andre store byer, der kan stille lignende attraktive placering til rådighed,” fortsætter han.

Ungdommen og veteranerne bliver stjernerne på Amager Strand
Mens Danmarksmestrene for eliterækken skal findes på Nyhavn, skal der stadig kæmpes om DM-medaljer i sandet på Amager Strand. I weekenden før Nyhavnstævnet , den 1.-2. august, bliver der nemlig afviklet Ungdoms DM og DM for 40+ på den fantastiske beachvolleystrand på Amager. 

”Vi har en spirende ungdom, der prioriterer beachvolley højt, og dem har vi længe ønsket at gøre noget mere for. Med flytningen af elitens DM til Nyhavn har vi mulighed for at skabe nogle fede rammer og sætte fokus på de unge stjerner på Amager Strand. Setuppet bliver det sædvanlige med sponsorer, tribuner, konkurrencer, men fokus bliver på ungdommen, der således nu skal op på den store scene og præstere foran publikum på tribunerne, de professionelle dommere, musik og al den virak der er omkring de store turneringer,” uddyber Peter Morsing.

”I fejringen af de unge må vi ikke glemme de ældre stjerner. Vi afvikler nemlig også DM for 40+ på Amager. Vi håber igen på stor opbakning fra den rutinerede beachvolley generation, der er ved at få opbygget et hyggeligt, men yderst kompetitivt miljø omkring afviklingen af DM for 40+,” tilføjer han.

”Stævnet på Amager bliver som de seneste mange år afviklet i et fantastisk samarbejde med Amager Volleyball Klub, der yder en kæmpe indsats for at skabe de skønne rammer på stranden. Vi håber, at mange kommer forbi og støtter op om de unge talenter og de rutinerede kræfter,” opfordrer han.

På Facebooksiden Danish Beachvolley Tour kan du finde mere information om stævnerne under begivenheder. 
I en kold, mørk og trist januar måned, er det rart at kunne se frem til sol, varme og beachvolley. Arbejdet med dette års Pepsi MAX Beachvolley Tour er nemlig i fuld gang, og snart bliver sløret for Tour kalenderen løftet.

De sidste brikker i kalenderpuslespillet for den danske beachvolley tour er så småt ved at blive lagt, og for landets beachvolleyspillere bliver der i høj grad noget at se frem til, når foråret nærmer sig.

"Vi glæder os til at komme i gang med dette års Tour, som på mange måder bliver lidt anderledes, end vi er vant til. Vi har blandt andet i år ændret i turneringstyperne, så disse nu hedder Challengers, Masters og Grand Slams. Men den helt store og spændende ændring bliver ift. afviklingen af Tourfinalerne og DM, både for ungdom, eliterækken og 40+. Alt dette kan vi meget snart offentliggøre," fortæller sportskonsulent i Volleyball Danmark, Peter Morsing.

"På årets Tour kan vi igen se frem til mange af vores traditionsrige stævner på landets strande, men vi kommer også til at besøge i alt tre byer til City Grand Slams, hvor vi bringer hele vores Tour setup ind i det urbane miljø til et andet slags publikum. Det er en rigtig god mulighed for at eksponere vores sport til endnu flere samtidig med, at det bliver en fed oplevelse for spillerne," afslutter han.

Pepsi MAX Beachvolley Tour 2020 serves i gang fra begyndelsen af maj med turneringer i alle weekender sommeren over helt ind til slutningen af august. Der bliver, med andre ord, rig mulighed for at slå sig løs i sandet – både på stranden og i byen.

Følg med på Facebooksiden "Danish Beachvolley Tour", hvor de enkelte turneringer løbende vil blive annonceret i de kommende uger. Den samlede Tourkalender offentliggøres i begyndelsen af februar.
Så er de nye propositioner for den kommende Pepsi MAX Beachvolley Tour klar

BeachTourGruppen har gennemgået alle de mange gode og konstruktive tilbagemeldinger, der er kommet fra spillere og arrangører. Vi takker mange gange for alle kommentarer og input.
Det har medført et par ændringer i Propositionerne for den kommende sæson. Nogle er allerede implementeret til Vinterturneringerne, så læs gerne de nye propositioner allerede nu, hvis du vil være med helt fremme omkring det nyeste.

Hvorfor offentliggøres propositionerne allerede nu? –Primært fordi, de også er gældende for Vinterturneringerne. Så læs dem allerede nu – ændringerne kan måske betyde noget for dig.
Alle ændringer er markeret i de tre dokumenter og for Propositionerne for Pepsi MAX Beachvolley Tour er de beskrevet øverst.

Her er lidt af det der er ændret:
 • Pokalfinalerne har ændret navn til Vinterpokalfinaler og afvikles nu som afslutning på Vinterturneringerne. Samtidig er der indført direkte kvalifikation til VinterPokalfinalerne, så holdene ikke længere optages gennem ranglisten, men skal kvalificere sig gennem Vinterturneringerne
 • Det er blevet muligt at fraskrive sig sine points i Vinterturneringerne, så de ikke kan have negativ indflydelse på en spillers seedningskoefficient
 • Først-til-mølle princippet ved optagelse af hold er fjernet
 • Der er ændret i turneringstyperne i sommerturneringerne. Der vil være tre turneringstyper: Challenger, Masters og Grand Slam. Alle turneringer kan tilbyde Elite - 4. division. Samtidig er der ændret en lille smule i ranglistepoint og seed for Challenger turneringer
 • Det er nu også muligt at få overført sine ranglistepoint, hvis man har været bosat i udlandet i over 3 måneder
 • Kriterierne for tildeling af wild card er blevet specificeret nærmere
Her kan du få det totale overblik over alt det nye – og gamle

·       Propositioner Pepsi Max Beachvolley Tour 2020
·       Appendiks med ranglistepoints m.m. 2020
·       Propositioner for DM i 40+ 2020
·       Aktiv erklæring 2020
·       Kriterier for tildeling af wild card

Propositionerne for ungdomsturneringerne er under udarbejdelse og vil blive offentliggjort i starten af det nye år, hvor også Tour-planen vil være klar
Wednesday, 25 September 2019 08:51

Vinterturneringerne 2019/20

Written by
Så er det ved at blive koldere og stranden måske knap så tillokkende

Heldigvis kan du også i år spille med i vinterturneringerne, der bliver afviklet af Odense Beachvolley og Copenhagen Beachvolley.

Du kan finde mere info om turneringerne på forsiden af beachvolley.dk, men her er turneringerne:
2.-3. november – i Odense Beachhal
14.-15. december – i Hafnia-Hallen
18.-19. januar – i Odense Beachhal
29. februar-1. marts - i Hafnia-Hallen
14.-15. marts - i Odense Beachhal
4. april - i Hafnia-Hallen (Her afvikles VinterPokalfinaler, men der afvikles også almindelig vinterturnering for. 1.-2. division)

Pokalfinalerne
Da der i 2019 ikke bliver VolleyGalla sidste lørdag før jul, har BeachTourGruppen besluttet at ændre i konceptet for Pokalfinalerne
Turneringen vil nu komme til at hedde VinterPokalen og vil blive afviklet som afslutning på vintersæsonen, ved den sidste af vinterturneringerne – i 2020 lørdag d. 4. april i Hafnia-Hallen
Som ved almindelige pokalturneringer, bliver der en slags kvalifikation til Vinterpokalen, så man kvalificerer gennem placeringer i vinterens turneringer samt ranglistepoints.
BeachTourGruppen arbejder pt. på det endelige koncept for kvalifikationsmodellen.

VolleyGalla er flyttet til medio februar i Aarhus. Der kommer mere information om dette på Volleyball Danmarks sider.
Opgaven
Du vil som medlem af BeachTourGruppen (BTG) få mulighed for at udvikle den danske beachvolley tour. BTG består af sportskonsulenter fra Volleyball Danmark og frivillige beachvolleyspillere, der alle brænder for at forbedre den danske beachvolley tour.

BTG mødes typisk to-tre gange årligt for at evaluere årets tour og tilrettelægge den nye sæson. Arbejdet består fx i at udvikle turneringsstrukturen, så den tilgodeser spillere, arrangørklubber og sponsorer. Derudover udarbejder BTG reglerne for beachvolley touren (propositionerne) samt fastsætter ranglistepoint, som understøtter turneringsstrukturen og sikrer mulighed for avancement mellem de forskellige turneringsrækker. Derudover bidrager gruppen med input til Volleyball Danmarks afgørelser af tildeling af wildcards. Du skal således forvente en del mailkorrespondance op til turneringerne, især i sommermånederne. BTG nedsætter desuden efter behov udvalg, hvor du i en mindre gruppe vil arbejde med konkrete problemstillinger, som BTG har besluttet at få nærmere belyst, fx øget digitalisering af stævneafvikling og sikring af tilstrækkeligt antal uddannede dommere de kommende år.

Din profil
Som medlem af BTG repræsenterer du alle deltagere på den danske beachvolley tour lige fra eliten til bredde- og ungdomsspillere. Vi søger et medlem, der har et stort personligt drive, som evner at tænke nyt og er i stand til at konkretisere løsningsforslag samt føre dem ud i livet. Det er vigtigt, at din viden og evner supplerer de nuværende BTG-medlemmer for at sikre en bred forankring. Det vil derfor være en fordel, hvis du har rødder i det jyske beachvolley-miljø, og at du har et godt kendskab til især dame- og ungdomsrækkerne.

Nuværende medlemmer
Cecilie Køllner Olsen, Copenhagen Beachvolley
Mette Mathiesen, Odense Beachvolley
Jesper Christoffersen, Copenhagen Beachvolley
Mads Rosager, Odense Beachvolley
Lars Mayland, Elite Beachvolley
Christina Attrup Juhl, Volleyball Danmark
Peter Morsing, Volleyball Danmark

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Morsing, der er sportskonsulent med beachvolley som primært ansvarsområde (tlf. 2877 2988 eller pmi@volleyball.dk).

Ansøgning
Frist for ansøgning er onsdag den 16. oktober 2019.
Ansøgning sendes til pmi@volleyball.dk
Monday, 12 August 2019 08:14

Ungdomsdanmarksmestrene i beachvolley er…

Written by
Sammen med seniorrækkerne til DM-finalestævnet på Amager Strand, var den næste generation af beachvolleyspillere i den grad også på dupperne, hvor de lørdag kæmpede om DM-medaljerne i henholdsvis U14, U16 og U18. Se hvem der fik hængt medaljer om halsen her.

Det lover godt for fremtiden i dansk beachvolley. Lørdag var 34 makkerpar i U14-, U16- og U18-rækkerne i aktion i sandet på Amager Strand, hvor de leverede nogle seværdige dueller og velspillede kampe. Her er årets medaljevindere.

HU14
Guld: Villads Flügge Napier/Kristoffer Nørager Bisgaard
Sølv: Tobias Lytje Christensen/Andreas Brinck
Bronze: Hjalmer Elmbæk Madsen/Anton Spile

DU14
Guld: Linnea Riis/Lærke Østergaard Pedersen
Sølv: Freja Linnet/Caroline Poulsen
Bronze: Elif Dogan/Laura Gottschalck Krogh

HU16
Guld: Magnus Brandi Jensen/Victor Dalgas Wellendorf
Sølv: Christian Lundby Andersen/Jacob Hejlsvig Petersen
Bronze: Leo Meyer-Jensen/Axel Juul Larsen

DU16
Guld: Frida Meincke Lyø/Anna Juhl Staal Hauge
Sølv: Lea Føns/Caroline Breckling Rand Jensen
Bronze: Rebecca Nøhr Kramer/Freja Nielsen

HU18
Guld: Gustav Cornelius/Emil Blankholm Pedersen
Sølv: Robert Binau Grundsøe/Emil Steen Larsen
Bronze: Mads Møller Christensen/Samir Seyed

DU18
Guld: Caroline Stenholt Krogh/Frederikke Stenholt Krogh
Sølv: Frida Brinck/Agnes Mellmølle
Bronze: Emilie Kjær Christensen/Maria Bechmann Zaupper
Sunday, 11 August 2019 19:40

Her er Danmarksmestrene i beachvolley

Written by
Der skulle to meget intense og tætte finalekampe til, før dette års Danmarksmestre for henholdsvis herrer og damer kunne kåres til et velbesøgt DM-Finalestævne på Amager Strand. Hos damerne blev det i sidste ende Maria Boelt Tyndeskov og Line Trans Hansen, der for tredje år i streg tog guldet, mens det hos herrerne blev det undertippede hold, Nicolai Houmann og Jacob Cordua Stormly, der gjorde deres første DM-medalje i beachvolley nogensinde til en gylden en af slagsen.   

På en solrig men blæsende dag lagde Amager Strand sand til det officielle Danmarksmesterskab i beachvolley, som søndag eftermiddag kulminerede med to tætte og velspillede finaler.

Fra et felt på 8 damehold og 8 herrehold, stod de sidste fire hold nu klar til at kæmpe for guldet og retten til at kalde sig Danmarks bedste beachvolleypar. Kulisserne var en ægte beachvolleyfinale værdig med en propfyldt tribune og et oplagt publikum, der fulgte de intense opgør fra kanten af sæderne.

Tyndeskov/Trans lavede gyldent hattrick
I damefinalen stod opgøret mellem de to landshold, Cecilie Køllner Olsen/Sofia Nørager Bisgaard og Line Trans Hansen/Maria Boelt Tyndeskov, der var de forsvarende Danmarksmestre.  

Det var dog langt fra de regerende Danmarksmestrene, der kom bedst fra start. Olsen/Bisgaard startede nemlig aggressivt ud og lagde sig i front i første sæt. Selvom vinden drillede begge hold, havde Olsen/Bisgaard bedst styr på deres sideout og fik skabt sig et forspring på et par bolde, og de kunne lukke sættet 21-19.

I andet sæt fik Tyndeskov/Trans en bedre start. Olsen/Bisgaard fandt aldrig spillet fra første sæt frem og de forcerede flere af deres angreb, mens Tyndeskov/Trans kunne tage kontrollen over sættet. Selvom Sofia Bisgaard i midten af sættet fandt nogle gode blokader frem, var det ikke nok til at stoppe Tyndeskov/Trans, der altså kunne lukke sættet komfortabelt ved stillingen 15-21. Dermed var kampen helt åben igen, og holdene måtte ud i et tredje og afgørende sæt.

Tredje sæt blev tæt fra start og holdene fulgtes ad til 10-10. På begge sider af nettet blev der leveret snedige angreb og intens fight efter boldene. Tyndeskov/Trans fik dog skabt et lille forspring, og det var nok til at sikre sejren for Tyndeskov/Trans, der dermed vandt Danmarksmesterskabet med 12-15 i det afgørende sæt.

”Det her er helt ubeskriveligt! Vi havde selvfølgelig drømt om, at dette skulle ske, men det var langt fra noget vi havde forventet, da konkurrencen simpelthen har været så hård i år. Vi havde lidt en svær start, og vi skulle lige få ro på nerverne og finde tilbage til vores ’gameplan’. Da vi først fik fokuseret på det, var det som om, at vi bedre kunne nyde at spille. Jeg er stolt over det topniveau vi finder frem, når det gælder.” jublede Line Trans Hansen efter kampen.

”Det fortæller os lidt om, at vi træner rigtigt både fysisk og mentalt. Nu har vi holdt et højt niveau i tre år i streg, og vi præsterer når det gælder.” supplerer makkeren Maria Boelt Tyndeskov, og fortsætter:

”Vi var nødt til at trække os i sidste weekends Tour-finale pga. skader og kunne ikke forsvare vores titel der. Det var ærgerligt, men det gav os kun mere blod på tanden ift. at forsvare vores DM-titel. Det er kulminationen på en lang sæson, og nu er vi bare klar til at nyde vores sejr og fejre det med vores venner og familie.” afslutter Maria Boelt Tyndeskov.

Line Trans Hansen og Maria Boelt Tyndeskov har også vundet Danmarksmesterskabet i ’18 og ’17 og lavede dermed et vaskeægte DM-hattrick i søndagens finale. Cecilie Køllner Olsen og Sofia Bisgaard fik sølvmedaljerne om halsen, mens bronzemedaljerne gik til de unge talenter Clara Bernberg Windeleff og Astrid Mellmølle.

’Underdogs’ med nerver af stål
Efter damerne havde forladt sandet indtog herrerne scenen. Herrefinalen bød på et klassisk opgør mellem odenseholdet Martin Trans Hansen/Kristoffer Abell og københavnerholdet Nicolai Houmann/Jacob Cordua Stormly. Ingen af de to hold havde før stået med en DM-medalje om halsen, så der var i den grad lagt op til lidt af en finalegyser.


I første sæt var anført af Trans/Abell, der gang på gang tryllede i angrebsspillet på anden berøring, hvor især Kristoffer Abell virkede ustoppelig. Det viste sig at være effektivt, og Odenseholdet fik skabt afstand til københavnerne, som kun blev forøget i løbet af sættet, der endte 21-14 til Trans/Abell.

Andet sæt startede tæt, hvor Stormly/Houmann fik bedre styr på blok/forsvar. De to hold lå meget tæt hele sættet igennem, og fulgtes ad helt op til 19-19. Her lykkedes det Stormly/Houmann at være skarpest til sidst, og med en kill-block af dimensioner fra Nicolai Houmann, fik københavnerne lukket sættet 19-21.

I det afgørende tredje sæt, fik Trans/Abell en dårlig start, hvilket skabte usikkerhed i deres spil. Imens virkede Jacob Stormly urokkelig og placerede med stor sikkerhed sine angreb på modstandernes banehalvdel. Trans/Abell var dog langt fra færdige, og de to hold var igen helt lige ved 9-9. Herfra begyndte Nicolai Houmann dog en magtdemonstration uden lige og vandt to angrebspoint og to blokpoint i streg. Det var nok til at give københavnerne det sidste momentum, og de afsluttede finalen med en sætsejr på 11-15.  

”Vi har aldrig tvivlet på, at vi godt kunne vinde i dag. Selvom vi virkelig fik en dårlig start, får vi kæmpet os op og vi ender med klart at have det mentale overskud i de sidste to sæt – selv når vi var bagud.” forklarer Jacob Cordua Stormly.

”Vi har virket meget sikre på banen, men jeg har personligt været virkelig nervøs før og under denne kamp. Jeg var endda ude at kaste op før kampen. Men til sidst har vi det overskud, der skal til, og så hjælper det nok også, at vi er ’underdogs’ i denne situation, da vi kan spille mere frit.” tilføjer Nicolai Houmann.

”Men det er stadig helt uvirkeligt for mig. Det her har været min drøm at blive Danmarksmester lige siden jeg for 10 år siden blev grebet af beachvolley, da jeg blev introduceret for sporten til et stævne på Bellevue. Finale efter finale har jeg set andre stå her, og i dag stod vi her så – og vi greb chancen.” afslutter en lettet Jacob Stormly.

Det er første gang Jacob Cordua Stormly og Nicolai Houmann vinder en DM-medalje i beachvolley. Martin Trans Hansen og Kristoffer Abell fik også deres første DM-medalje, som således blevi sølv. Bronzemedaljen gik til Daniel Thomsen og Morten Overgaard.

DANMARKSMESTRE DE SIDSTE 5 ÅR
2019
Damer: Line Trans Hansen/Maria Tyndeskov | Herrer: Jacob Cordua Stormly/Nicolai Houmann
2018
Damer: Line Trans Hansen/Maria Tyndeskov| Herrer:
Mads Rosager/Jacob Stein Brinck
2017

Damer: Line Trans Hansen/Maria Tyndeskov | Herrer: Lars Mayland/Christopher Secher Hansen
2016
Damer: Cecilie Køllner Olsen/Eva Mielskov Bang | Herrer: Lars Mayland/Christopher Secher Hansen
2015
Damer: Cecilie Køllner Olsen/Eva Mielskov Bang | Herrer:
Oliver Venndt Kaszas/Sebastian Venndt Kaszas
Thursday, 08 August 2019 11:58

Unge beachvolleystjerner skal kæmpe om DM-medaljer

Written by
Til weekendens DM-finaler på Amager Strand er det ikke kun senior Danmarksmesterskabet, der er på spil. Landets unge beachvolleystjerner skal nemlig dyste om DM-medaljerne i henholdsvis U14-DM, U16-DM og U18-DM.

Der bliver fuld gang i alle baner, når ikke mindre end 33 ungdomshold spiller om Danmarksmesterskabet i deres respektive aldersgrupper. DM for U14, U16 og U18 afvikles lørdag i forbindelse med Finalestævnet på Amager Strand, hvor næste generation af beachvolleyspillere skal kæmpe om medaljerne. Se hvilke hold der deltager i de forskellige aldersgrupper her.

Turneringsplan for U-DM’erne kan findes på Latourna fra fredag middag.

DU14
Linnea Riis – Lærke Pedersen
Maja Rasmussen – Luna Salvini
Freja Linnet – Caroline Poulsen
Pippi Linnemann – Laura Larsen
Maia Andersen – Maja Larsen
Elif Dogan – Laura Krogh

HU14
Hjalmer Madsen – Anton Spile
Villads Napier – Kristoffer Bisgaard
Victor Madsen – Søren Bertelsen
Bertil Frigaard – Mikkel Bengtsson
Tobias Christensen – Andreas Brinck
Andreas Wiese Dobel – Albert Sørensen

DU16
Lea Føns – Caroline Jensen
Frida Lyø – Anna Hauge
Rebecca Kramer – Freja Nielsen
Laura Jørgensen – Tatiana Markray
Laura Astrup – Emilie Skaanes-Allo

HU16
Christian Andersen – Jacob Petersen
Jonathan Krogh – Peter Brinck
Magnus Jensen – Victor Wellendorf
Simon Uhrenholt – Laurits Thynebjerg
Marius Hansen – Anton Dixen
Malthe Christensen – Villads Juhl
Frederik Hoff – Asger Mulbjerg
Leo Meyer-Jensen – Axel Larsen

DU18
Caroline Krogh – Frederikke Krogh
Emilie Christensen – Maria Zaupper
Frida Brinck – Agnes Mellmølle

HU18
Mads Christensen – Samir Seyed
Gustav Cornelius – Emil Pedersen
Robert Grundsøe – Emil Larsen
Alfred Østergaard – Magnus Aasted
Emil Bernberg – Nikola Lyø


Page 1 of 23


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Martin Olafsen
maol@volleyball.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer