Touren

Touren (273)

Monday, 05 November 2018 12:48

Rutinerede vindere i Odense

Written by
De blev de mest rutinerede, der løb med sejren i en del rækker ved vinterturneringen i OBVK's beachhal i Odense.
38 hold var tilmeldt turneringen, der blev afviklet lørdag og søndag
Lørdag var det eliterækkerne for damer og herrer, samt 1. division for damer.
De øvrige rækker blev afviklet søndag.
Vinderne hos damerne blev Eva Holme Barkler/Tuuliki Toll Andersen, der i en tæt finale vandt over Sara Seir/Kimmie Bagge Mikkelsen med 21-17, 12-21, 15-13
Hos herrerne var der også hjemmebanesejr -  her til ikonet Peter Lyø, der var teamet op med "unge" Jacob Oppenheim. Også Lyø/Oppenheim måtte ud i en hård tre-sætter før sejren var hjemme med 20-22, 21-16, 15-10
De øvrige vindere og runner-ups kan ses i turneringsfilerne her

Billeder af vinderne
Elitedamer
Elitedivision damer Vindere: Eva Holme Barkler/Tuuliki Toll Andersen Nr. 2 Sara Seir/Kimmie Bagge Mikkelsen

Eliteherrer
Elitedivision herrer Vindere: Jacob Oppenheim/Peter Lyø Nr. 2 Rasmus Møller Nielsen/Jes Fald

1divdamer
1. division damer Vindere: Ulla Haue-Pedersen/Anne Ravn Nr. 2 Marie Harbo Kristoffersen/Henriette Sønderskov Bjerrum

1divherrer
1. division herrer Vindere: Thorbjørn Henriksen/Peter Østerberg Nr. 2 Anders Bech Mathiesen/Leon Vester

2divdamervinder
2. division damer Vindere: Marie Egebjerg/Caroline Gunnersen

2divdamernr2
2. division damer
Nr. 2 Grith Magle Pedersen/Lynn Hipp


Årets 5. og sidste vinterturnering spilles lørdag og søndag i Odense.

Der er gået mere end et halvt år og to årstider siden den seneste vinterturnering blev afviklet. I weekenden danner Odense Beachhal så rammerne om den sidste turnering under tag i 2018.

Elitedamer og Eliteherrer samt 1. division damer spiller om lørdagen, mens 1. division herrer samt 2. division damer og herrer spiller om søndagen.

Forsøget med at spille alle kampe bedst á 3 sæt til 15 fortsætter. Finalen spilles som normalt med 1. og 2. sæt til 21, mens et evt. 3. sæt spilles til 15.

Forsøget har kørt ved alle 1-dags stævnerne i 2018, da erfaringerne fra de seneste år har været, at stævnerne bliver meget sent færdige. Håbet er, at stævnerne dermed bliver færdige i rimelig tid.

Læs mere om vinterturneringen i Odense her.

Den sidste beachvolley-turnering i år er pokalfinalerne, som afvikles den 14.-15. december i Hafnia-hallen.
Læs mere her.
Beachvolley bliver mere og mere populært – især blandt unge mennesker. 44 procent flere unge mellem 8 og 18 år deltog således på Pepsi MAX Beachvolley Tour i den forgangne sæson, som generelt oplevede en fremgang i antallet af deltagende hold.

De unge er vilde med sand mellem tæerne og en bold mellem hænderne. I 2018 dystede hele 181 ungdomsspillere mod hinanden i sandet på Pepsi MAX Beachvolley Tour.

Det er en fremgang på 44 procent i forhold til året før og mere end en fordobling i forhold til 2016.

”Det er meget dejligt at se, at der er så stor fremgang i antallet af børn og unge, som har fået lyst til at spille beachvolley. Vi synes, at beachvolley er en fantastisk sport for de unge. Men en fremgang på 44 procent havde vi nok alligevel ikke regnet med,” siger Peter Morsing, beachvolleykoordinator i Volleyball Danmark.

”Det er 2. år i træk, at vi oplever så stor en vækst i antallet af unge spillere på beachtouren, så noget tyder på, at vi har ramt et koncept, der tiltrækker de unge,” siger han.

Volleyball Danmark har på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018 afviklet to deciderede ungdomsturneringer for unge beachvolleyspillere mellem 8 og 18 år, mens der til fem øvrige turneringer har været ungdomsrækker sideløbende med de voksnes turnering.

Der har været afholdt separate ungdoms DM’er for U14, U16 og U18 hold sammen med tourens traditionsrige DM-finaler på Amager Strand.

Mere bredde, mere elite og flere spillere
Det er ikke kun de unge, som strømmer til stranden for at spille beachvolley. Beachtouren har også oplevet en fremgang fra 1.487 til 1.638 deltagende hold. Det svarer til en stigning på 10 procent.

Det store antal hold er med til at gøre Pepsi MAX Beachvolley Tour til Danmarks største strandevent.

Det samlede antal af spillere på beachtouren er også steget med 4,5 procent til 972. Det er isæt bredderækkerne, der oplever en fremgang.

I 2018 var der 112 spillere, der deltog i bredderækkerne – en fremgang på 33 procent i forhold til 2017.

”Vejret har helt klart været med os denne sommer, og det hjælper selvfølgelig altid på deltagelsen. Men det er en fremgang, vi selvfølgelig vil prøve at udvikle mere på i 2019,” siger Peter Morsing.

”Alle spillere på beachtouren har fået et spørgeskema, og deltagernes feedback skulle gerne give os nogle idéer til, hvordan vi kan udvikle beachtouren endnu mere i 2019. Det arbejde påbegyndes allerede her i efteråret, så vi kan være klar med en ny og stærkere tour i begyndelsen af det nye år,” siger han.

Næste mulighed for at prøve kræfter med sandet på beachtouren er i vinterturneringerne, hvor årets 5. af slagsen runder sæsonen af den 3. november i Odense.
Næste generation af beachvolleyspillere fik også hængt DM-medaljer om halsen i weekenden på Amager Strand. Se hvem de unge danmarksmestre for U14, U16 og U18 er her.

Det lover godt for fremtiden i dansk beachvolley. Lørdag og søndag var 27 makkerpar i U14-, U16- og U18-rækkernne i aktion i sandet på Amager Strand, og de leverede nogle seværdige finalekampe med masser af flot spil.

Kampene blev spillede side om side med elitens DM-finaler, og de unge talenter kunne således snuse til fremtidens udfordringer på Pepsi MAX Beachvolley Tour.

De yngste stjerneskud var U14, hvor drengefinalen var et opgør mellem Kristoffer Nørager Bisgaard og Villads Flügge Napier mod Jonathan Stenholt Krogh og Peter Stein Brinck. Her var Krogh/Brinck stærkest og vandt 2-1 (17-21, 21-13, 15-4). Anton Dixen og Marius Stenmann Hansen vandt bronze.

Der blev ikke spilles DM for U14 piger.

IMG 5405

U16
I U16-rækken stod finalen mellem Samir Seyed og Robert Binau Grundsøe på den ene side af nettet og Malthe Lytje Christensen og Emil Steen Larsen på den anden side. I et tæt drama trak Syed/Grundsøe det længste strå og kan kalde sig danmarksmestre efter en 2-1-sejr (22-24, 21-13, 15-12). Bronzemedaljerne gik til Frederik Stentoft Reilev og Victor Wellendorf.

IMG 5361

Hos pigerne krydsede Caroline Stenholt Krogh og Maria Bechmann Zaupper klinger med Agnes Mellmølle og Frida Brinck i finalen. Melmølle/Brinck var de stærkeste af de to hold og kan kalde sig U16 danmarksmestre efter en 2-0-sejr (21-16, 21-14). Frida Meincke Lyø og Anna Juhl Staal Hauge tog sig af bronzemedaljerne.

IMG 5356

U18
I U18-rækken havde makkerparrene Rasmus Høyer og Anton Martin Lydolff spillet sig frem til finalen, hvor de mødte Anders Juhl Staal Hauge og Mikkel Hoff. I en tæt og medrivende match blev det Hauge/Hoff, der kunne knytte nævnerne i DM-triumf efter en 2-1-sejr ( 21-14, 22-24, 20-18).

Der blev ikke spilles DM for U18 piger.

IMG 5395
Sunday, 12 August 2018 18:31

Her er danmarksmestrene i beachvolley

Written by
Line Trans Hansen og Maria Tyndeskov genvandt danmarksmesterskabet i beachvolley, mens Mads Rosager og Jacob Stein Brinck kunne indtage den danske beachvolleytrone for første gang.

En regnvåd Amager Strand dannede flotte rammer om DM-finalerne i beachvolley søndag eftermiddag.

DM-finalen for herrer var et opgør mellem de dobbelt regerende danmarksmestre Lars Mayland og Christopher Secher Hansen på den ene side af nettet, og Mads Rosager og Jacob Stein Brinck på den anden side af nettet.

1. sæt blev en tæt affære, der balancerede hele vejen. Efter tre missede sætbolde sikrede Mads Rosager sættet 24-22 med en vandtæt blokade.

I 2. sæt. viste Lars Mayland og Christopher Secher Hansen rutinen og spillede sig frem til hele seks sætbolde. En enkelt var rigeligt, og Mayland/Secher Hansen kunne binde knude på sættet 21-14 og dermed sende DM-finalen ud i en 3. og altafgørende sæt.

3. sæt balancerede i lang tid, men Rosager/Brinck slog et hul, og på den første matchbold sikrede makkerparret sig DM-guldet.

 T8R4264

”Jeg er så glad, rørt og stolt. Efter en shaky start, hvor vi laver for mange servefejl og for mange uprovokerede fejl får vi en snak om at finde tilbage til den opskrift, der skaffede os en billet til DM-finalen: Modtage, hæve og spille hurtigt væk,” siger Mads Rosager.

”I 3. sæt bliver vi enige om, at det skal være alt eller intet. Vi formår at holde servepresset og være kyniske, og jeg er bare lykkelig over, at taktikken lykkedes, og vi vinder,” siger han.

 T8R4348
”Det er helt uvirkeligt. Bare det at stå i en DM-finale er ret uvirkeligt og ikke noget, vi havde regnet med, da vi var lige på kanten til overhovedet at komme med,” siger Jacob Stein Brinck.

”Jeg forstod det ikke rigtigt. Jeg kigger bare på min makker, der ligger i sandet. Det er så vildt,” siger han.

Dermed kan Mads Rosager og Jacob Stein Brinck for første gang nogensinde kunne kalde sig danske mestre i beachvolley.

 T8R4404

Trans/Tyndeskov dobbelt danmarksmestre
Efter herrerne havde forladt sandet, tog regnen til over Amager Strand, da damerne indtog scenen om DM-guldet.

DM-finalen var et opgør mellem de regerende danmarksmestre Line Trans Hansen og Maria Tyndeskov og de ventede førsteudfordrere Helle Søndergård og Simone Okholm Hansen.

1. blev en tæt affære, som balancerede helt frem til 18-18. Her slog Trans/Tyndeskov det første hul ned til Søndergård/Okholm og holdt fast til sætsejr 21-18.

Scenariet var det samme i 2. sæt, hvor holdene fulgtes ad frem til 18-18. Så slog Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen igen det afgørende hul, bragte sig foran med 2 point og kunne strække armene triumferende i vejret ved 21-19, da de dermed havde sikret sig danmarksmesterskabet i beachvolley for 2. år i træk.

 T8R4535

”Jeg er bare mega glad. Vi har bygget det hele op sammen gennem hele sæsonen, og det hele kulminerer bare her i DM-finalen,” siger Line Trans Hansen.

”Vi har virkelig fokuseret på vores eget spil og troet på os selv. Vi er lykkedes med at være stabile, både taktisk, fysisk og mentalt gennem hele sæsonen og i finalen i dag. Det var bare megavigtigt, at vi kunne forsvare titlen,” siger hun.

 T8R4618

”Det er fantastisk at genvinde danmarksmesterskabet. Det betyder utroligt meget for os begge to. Vi har fokuseret meget på os selv og vores eget spil i denne sæson, vi har satset internationalt over været væk i over 100 dage, så at vi kan afslutte sæsonen på denne måde var så dejligt, siger Maria Tyndeskov.

 T8R4650
Sunday, 12 August 2018 06:33

Danmarksmestrene klar til titelforsvar

Written by
DM i beachvolley tager søndag klokken 10 hul på de afgørende kampe om guldet. Begge de regerende danmarksmestre er klar til semifinalen. Volley TV streamer semifinalerne og bronzekampene, mens DR.dk streamer de to guldkampe.

Klokken 10 åbner herrerne sidstedagen af DM i beachvolley på Amager Strand.

Her møder storfavoritterne Daniel Thomsen og Kristoffer Abell en anden af favoritterne til årets DM-titel, Mads Rosager og Jacob Stein Brinck i den ene semifinale.

I den anden semifinale klokken 11.00 står de regerende danske mestre Lars Mayland og Christopher Secher Hansen over for to tidligere dobbelte danske mestre, Oliver Venndt Kaszas og bror og makker Sebastian Venndt Kaszas, der vandt DM i 2015 og 2014.

Klokken 12.00 indtager damerne Centre Court på Amager Strand.

I den første semifinale tager de regerende danmarksmestre Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen imod Cecilie Køllner Olsen og Signe Zibrandtsen Haaning, hvor førstnævnte er noteret for 6 DM-medaljer.

I den anden semifinale klokken 13.00 tager førsteudfordrene til DM-guldet Helle Søndergård og Simone Okholm Hansen imod Anneka Hastings og Mia Thaning Olsen.

Herrernes finale spilles klokken 16 og damerne finale spilles klokken 17.


Volley TV streamer semifinalerne, mens DR.dk/tv streamer de to guldkampe.

Der er lagt op til to spændende dage, når Danmarks bedste beachvolleyspillere i weekenden kæmper om DM-titlen på Amager Strand. Volley TV streamer både lørdag og søndag, mens DR.tv sender damerne og herrernes kamp om guld.

Den absolutte elite af dansk beachvolley er samlet på Amager Strand den 11. og 12. august, når Pepsi MAX Beachvolley Tour kulminerer med kampen om danmarksmesterskabet.

Otte damehold og otte herrehold har kvalificeret sig til de afgørende kampe om DM-medaljer, og Volleyball Danmarks faste beachtour-kommentator Casper Ahlehoff Hansen udpeger her tre makkerpar, som kæmper om favoritværdigheden:

”I min optik har Mads Rosager og Jacob Stein Brinck gjort sig selv til favoritter hos herrerne efter det kanonhøje niveau, som de viste i Tour-finalen i sidste uge, hvor de vandt,” siger han.

”De slog blandt andet Kristoffer Abell og Daniel Thomsen som det første danske hold i denne sæson. Abell og Thomsen har ellers været super stærke, men nu har de afsløret, at de ikke er uovervindelige,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

”Vi bliver også nødt til at nævne de regerende danmarksmestre Lars Mayland og Christopher Secher Hansen. De har dog ikke ramt det niveau, som de har vist tidligere, og er i min optik et stykke fra en kamp om guldmedaljer,” siger han.

Hos damerne vurderer Casper Ahlehoff Hansen, at favoritværdigheden hviler noget tungere på ét bestemt makkerpar.

”Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen er de helt store favoritter hos damerne. De er regerende danmarksmestre, har spillet masser af internationalt og ser ud til at have krammet på de fleste danske makkerpar. Deres niveau er bare højere end resten af tour-feltets,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

”Jeg vurderer, at Helle Søndergård og Simon Okholm er det eneste makkerpar, der reelt kan true Trans og Tyndeskov. De skal helt sikkert ramme dagen og lykkes med deres taktik, hvis de skal få krammet på de regerende danmarksmestre,” siger han.

”Hvis vi skal udpege en dark horse i DM-feltet, tror jeg mest på Sofia Bisgaard og Amanda Andersen. De kan drille de fleste, men om de kommer til at spille med om guldmedaljer, det må vi finde ud af i weekenden,” slutter Casper Ahlehoff Hansen.

Volley TV viser DM-stævnet fra Amager Strand. Kampene begynder klokken 9 lørdag og klokken 10 søndag med herrefinale klokken 16:00 og damefinale klokken 17:00.

Damehold i DM-finalen
Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen
Helle Søndergård og Simone Okholm Hansen
Sofia Bisgaard og Amanda Andersen
Cecilie Køllner Olsen og Signe Haaning
Clara Windeleff og Astrid Mellmølle
Anneka Hastings og Mia Olsen
Karin Iversen og Line Anker Nielsen
Josephine Kyhn og Lærke Grønfeldt

Herrehold i DM-finalen
Daniel Thomsen og Kristoffer Abell
Lars Mayland og Christopher Secher Hansen
Jacob Stormly og Nicolai Houmann
Oliver Venndt Kaszas og Sebastian Venndt Kaszas
Mads Rosager og Jacob Stein Brinck
Daniel Jonassen og Morten Overgaard
Jes Fald og Nikolaj Christensen
Thor Højen Wind og Mads Peter Hilligsøe

VINDERE PÅ PEPSI MAX BEACHVOLLEY TOUR 2018
- Eliterækken
Odense Grand Slam
Damer: Line Anker Nielsen/Karin Iversen | Herrer: Daniel Thomsen/Kristoffer Abell
Aarhus Challenger
Damer: Signe Haaning/Cecilie Køllner Olsen | Herrer: Casper Bjerg/Nikolaj Grove
Copenhagen Challenger

Damer: Mia Olsen/Berglind Jonsdottir | Herrer: Jacob Stormly/Nicolai Houmann
Louis Nielsen Challenger Kolding
Damer: Caroline Udemark/Stine Lollesgaard | Herrer: Jacob Oppenheim/Jacob Stein Brinck
Ishøj Challenger
Damer: Josephine Kyhn/Lærke Grønfeldt | Herrer: Nikolaj Christensen/Teis Corneliussen
Billund City Beach Grand Slam
Damer: Line Trans Hansen/Maria Tyndeskov | Herrer: Daniel Thomsen/Kristoffer Abell
Randers Smarteyes Challenger

Damer: Josephine Kyhn/Vanessa Richards | Herrer: Nicolai Houmann/Jacob Stormly
Kolding Fødselsdagsstævne 5 år - Grand Slam
Damer: Caroline Udemark/Stine Lollesgaard  | Herrer: Lars Mayland/Christopher Secher Hansen
Copenhagen Grand Slam
Damer: Cecilie Køllner Olsen/Maria Tyndeskov| Herrer: Mads Rosager/Daniel Thomsen
Vejers Pepsi MAX Grand Slam
Damer: Helle Søndergård/Simone Marie Hansen| Herrer: Daniel Jonassen/Morten Overgaard
Løkken Pepsi MAX Grand Slam
Damer: Maria Tyndeskov/Line Trans Hansen | Herrer: Daniel Thomsen/Kristoffer Abell
Hornbæk Semifinalestævne
Damer: Maria Tyndeskov/Line Trans Hansen | Herrer: Daniel Thomsen/Kristoffer Abell
Kerteminde Semifinalestævne
Damer: Clara Windeleff (U16)/Astrid Mellmølle (U18) | Herrer: Nicolai Houmann/Jacob Stormly
Pepsi MAX Tour-finale Bellevue
Damer: Maria Tyndeskov/Line Trans Hansen | Herrer: Mads Rosager/Jacob Brinck (U21)
DM-finaler Amager Strand

Se med på Volley TV her.
Se guldkampene på DR.tv her.  
Thursday, 09 August 2018 10:57

Fokus på eliteudvikling af beachvolleyball

Written by
Hvad er status og udviklingsmuligheder på elite- og talentarbejdet i beachvolley. Og hvordan kan der skabes endnu mere synergi mellem beachvolley og volleyball.

Volleyball Danmarks Forretningsudvalg og ledelse har den 3. august 2018 holdt møde med sportschef i beachvolley Kraftcenter Øst Martin Olafsen, som repræsentant for Elite Beach Koalition (Cph. Beach, OBVK, ABC).

På mødet blev drøftet status og udviklingsmuligheder på elite- og talentarbejdet i beachvolleyball, som er funderet i de to kraftcentre i København og Odense.

Ligeledes blev det drøftet, hvordan der kan skabes endnu mere synergi mellem beachvolley og volleyball.

Deltagerne er glade for et positivt møde og er enige om at fortsætte dialog om kraftcentrene, organisering, støttekoncept, mv.

Det er aftalt at mødes igen i september/oktober, hvor der forventes deltagelse flere repræsentanter fra elite beachvolleyball-miljøet.
Kulisserne var i top, da Bellevue Strand dannede rammerne om hele tre titler i weekenden. Tour-finale, U21 DM og DM for 40+.

I Pepsi MAX Tour-finalen havde Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen spillet sig i deres 4. finale sammen i denne sæson. Over for dem stod de to Rising Stars Sofia Bisgaard (U16) og Clara Windeleff (U16), der begge kunne have stillet op til U21 DM, men valgte ’de voksnes rækker’.

De unge løvinder Bisgaard/Windeleff kæmpede flot, men måtte overgive sig til Trans/Tyndeskov, der kunne strække armene triumferende i vejret og fejre endnu en tour-sejr, denne gang Tour-finalen, efter 2-0 (23-21, 21-18).

Tour2018damer

Hos herrerne havde finalen også deltagelse af en ung mand, der kunne have spillet U21 DM i form af Jacob Stein Brinck. Sammen med makkeren Mads Rosager havde han spillet sig frem til finalen, hvor Oliver Venndt Kaszas og Sebastian Venndt Kaszas ventede.

Brinck/Rosager kunne knytte armene i triumf og fejre Tour-finalesejren med 2-0 (21-12, 24-22).

Tour2018herrer

Danmarks bedste U21 piger
I flotte omgivelser på Bellevue blev danmarksmestrene for U21-hold hos pigerne fundet.

Finalen var et opgør mellem Sara Stief (U21) og Frederikke Schade Jensen (U21) på den ene side af nettet og Josefine Fjendbo Lyholm (U18) og Sif Holme Barkler (U18) på den anden side.

Det blev de ældste af de yngste, der løb med sejren i finalen, som endte med 2-0 (21-13, 21-10) til Stief/Schade.

Der blev ikke afviklet U21 DM i drengerækken grundet for få tilmelding.

U21 DM 2018

I DM-finalen igen 25 år efter den første sejr
For de rutinerede spillere over 40 år blev finalen en duel mellem de mangedobbelte danmarksmestre Line Anker Nielsen og Karin Iversen, der kan prale med at have samlet 6 guld-, 8 sølv og 6 DM-bronzemedaljer sammen i tidens løb.

Over for dem stod Louise Sommer og Pernille Heick Hansen, der sammen vandt det første danmarksmesterskab i beachvolley tilbage i 1993.

25 år efter kunne Sommer/Hansen dog ikke gentage succesen, da Nielsen/Iversen besejrede dem med 2-0 (21-13, 21-16).  

40plusdamer2018

I herrernes finale var medaljehistorikken på Jakob Martens og Lars Lundes side. Makkerparret havde samlet 1 guld, 5 sølv og 2 bronzemedaljer sammen i karrierens løb, mens modstanderne Allan Holck og Jesper Christoffersen ikke er noteret for en DM-medalje.

Det var de heller ikke efter DM-finalen for 40+, hvor Martens/Lunde kunne fejre danmarksmesterskabet efter en 2-0-sejr (21-16, 21-12). 

40plusherrer2018


Tour1H
1. division herrer: Vindere: Mikkel Hoff/Oriol Lacalle Nr. 2: Magnus Nørtoft/Jonas Fersum

Tour1D
1. division damer: Vindere: Meimei Mikkelsen/Lisa Landvogt Nr. 2: Trine Bang/Danielle Nørager Johansen

Se alle resultater her
Solen skinnede, som den har fået for vane denne sommer, fra en skyfri himmel lørdag morgen på Hornbæk strand, hvor 80 hold havde valgt at deltage i den første semifinaleturnering på Pepsi MAX beachvolley Tour 2018.

I eliterækkerne skulle 16 damehold og 16 herrehold udover præmiepenge og ære også kæmpe om de attraktive pladser ved DM-finalerne på Amager Strand. Top 3 ville være direkte kvalificeret til DM.

Efter en lørdag med helt fantastisk beachvolley vejr og en søndag, hvor solen lige skulle brænde morgenens skyer af, blev de afgørende kampe spillet i bagende sol foran de mange strandgæster og tilskuere.

Det blev de topseedede hold Maria Tyndeskov/Line Trans Hansen og Daniel Thomsen/Kristoffer Abell, der løb med førstepræmien på 4.000 kr. I finalerne slog de henholdsvis Simone Okholm Hansen/Helle Søndergård og brødrene Sebastian og Oliver Kaszas. I de vigtige kampe om tredjepladsen trak Cecilie Køllner Olsen/Sigen Zibrandtsen og Lars Mayland/Christopher Secher de længste strå og er dermed sikret en plads ved DM-finalerne. Meget skal dog gå galt for Amanda Øster Andersen/Sofia Nørager Bisgaard og Morten Overgaard/Daniel Jonassen, der begge blev nr. 4, for at disse hold ikke er at finde til DM. Kun et uddelt wild card kan fratage dem DM-pladsen.
DamerHerrer

Specialisterne
De mange frivillige specialister fra TD Volleyball Helsingør leverede igen en kæmpe indsats med opsætning og nedpakning, samt en benhår styring af sekretæropgaverne til alle 80 elitekampe, mens Cafe Sunspot og Bichoy sørgede for at depoterne hele tiden var fyldt op

Se alle resultaterne fra turneringen her
1Div herrer
1. Division herrer. Vinder Pau Larsen/Mikkel Leth Olsen. Nr. 2 Rafal Miskowicz/Konrad/Andrulewicz


1Div damer
1. Division damer. Vinder Christina Stenvig Jensen/Michelle Hemmingsen Nr. 2 Cecilie Steffens/Marie Egebjerg

2Div herrer
2. Division herrer. Vinder Arnaud Jéglot/Roman Tasso Nr. 2 Bjarke Jacobsen/Lucas Eriksen

2Div damer
2. Division damer. Vinder Sif Barkler/Sofie Darling Jensen. Nr. 2 Majken Asmussen/Betina Nørager

3. Division damer. Vinder Julia Thelle/Birgitte Maaseide Nr. 2 Anna Sliwinska/Natasza Wilczynska

Mix
Mix. Vinder Helle Nielsen/Rene Jensen Nr. 2 Klara Grundsøe - Robert Grundsøe

Kerteminde i næste weekend
Der er lagt op til endnu en spændende semifinaleturnering i Kerteminde i den kommende weekend, hvor der igen skal kæmpes om præmier og DM-pladser. Herfra kvalificeres også de tre bedst placerede hold til DM.
Udover kampene i eliterækken bliver der et utal af kampe på de mange andre baner i Kerteminde, der igen i år er sommerens største stævne.
Tilmeldingsfristen udløber tirsdag kl. 12.00, så der er stadig mulighed for at melde sig til, hvis man skulle have lyst til en weekend i det fynske sand – og måske efterfølgende i Kertemindes natteliv. Der er som vanligt beachvolleyfest på skolen.


Page 1 of 20


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer