Thursday, 08 June 2017 08:27

Danske darlings indtager fire pladser i top 10 forud for NEVZA i Odense

Written by 
Foto: Danish Beachvolley Team: Helle Søndergård / Simone Okholm Foto: Danish Beachvolley Team: Helle Søndergård / Simone Okholm
Danmark er stærkt repræsenteret med hele otte hold, når NEVZA Zonal beachvolley-turneringen for damer spilles ved Dalumhallen i Odense den 9.-11. juni.

De danske farver er ikke blot talrigt repræsenteret, når der er NEVZA-turnering i Odense de kommende dage.

De danske makkerpar fylder også godt blandt de bedst rangerede hold. Således er der danske navne på seed 4, 5, 6 og 7, mens to norske og et britisk par indtager top 3.

Det bedst rangerede danske hold er Helle Søndergård og Simone Okholm som seed 4. De ser frem til at betræde det fynske sand:

”Vi er super spændte på årets første NEVZA-turnering, hvor vi får mulighed for at prøve kræfter af mod de andre nordiske lande,” siger de.

”Vi har trænet en masse på vores samspil den seneste tid og glæder os til at teste os selv af, og se hvor langt vi er nået,” siger Helle Søndergård og Simone Marie Okholm Hansen.

”Vi håber, der kommer mange tilskuere, så alle de danske hold kan få et ekstra rygstød af at spille på hjemmebane,” slutter makkerparret.

Seed 5 er Cecilie Køllner Olsen og Lærke Mygind Grønfeldt, seed 6 er Line Trans Hansen og Maria Elisabeth Tyndeskov, mens Sara Stief og Frederikke Schade Jensen er seedet 7’er i Odense.

”Vi ser frem til en turnering med højt niveau, hvor de danske hold er med helt fremme,” siger Lærke Mygind og Cecilie Køllner Olsen .

”Det bliver vores første officielle internationale turnering i år, og vi glæder os meget til at få sat vinterens og forsæsonens benarbejde i spil,” siger de.

Derudover har Danmark fire hold med i NEVZA-turneringen: Trine Bak Jonassen og Pernille Witt, Freja Holme Barkler og Jannie Nørregaard Rasmussen, Caroline Udemark Hansen og Mie Lindgren samt Signe Zibrandtsen Haaning og Amanda Øster Andersen.

De danske hold skal dyste mod seks norske hold, et britisk, otte svenske samt et belgisk mandskab, som er med, da NEVZA-regulativet er ændret i år, så der kan gives et wildcard til et hold med udenfor NEVZA-zonen.

I alt er 24 hold med i NEVZA-turneringen i Odense. Se alle holdene her

NEVZA-turneringen spilles ved Dalumhallen, Mejerivej 1, 5260 Odense S og afvikles i samarbejde mellem Volleyball Danmark og Odense Beachvolley Klub.

Vinderen af turneringen kan udover æren og ranglistepoint også rejse hjem med 500 euro på lommen. 

Læs mere om NEVZA-turneringen her, hvor der også vil blive uploadet turneringsprogram, når det foreligger.
Read 1605 times Last modified on Friday, 09 June 2017 08:19


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer