Monday, 12 June 2017 11:06

Kraftcenter for ungdom og udtagelse til ungdomsmesterskaber

Written by 
De to kraftcentre i øst og vest giver unge talenter mulighed for at udvikle sig og få mere træning på højt niveau ind i træningsplanen.

Udtagelse til de kommende U18 og U20 EM for piger og drenge vil gøres på baggrund primært af spillernes daglige virke og udvikling i kraftcentrene samt deres præstationer ved sommerens stævner.

Udtagelsen sker ud fra en samlet helhedsvurdering af de enkelte spilleres niveau og potentiale samt mulige holdsammensætninger og fremtidigt perspektiv. Den endelige udtagelse vil blive meldt ud i starten af juli.

Logistisk har det ikke været muligt i denne sommer at samle alle spillere til fællestræning på grund af et allerede travlt ungdomsprogram i juni og juli, men fremadrettet er det intentionen også at lave camps/samlinger, hvor både øst og vest spillere er samlet hen over året.

Vi håber selvfølgelig på, at alle, der aldersmæssigt kan, ønsker at spille henholdsvis U18 EM i Rusland 24.-27. aug. og U20 EM i Italien 7.-10. sep.
I bedes dog bekræfte til kraftcentertrænerne senest 27. juni, om I kan deltage på disse datoer (beregn en til to dage ekstra til transport) og således kan udtages.

Der er en egenbetaling på 4.000 kr. til alle ungdomsturneringer, hvor der også vil være en træner med. Lydia Jørgensen og Dennis Hansen vil være med som trænere til henholdsvis U18 og U20.

Træningen op til slutrunderne planlægges i samarbejde med ungdomstrænerne i kraftcentrene, hvor det også forventes at spillerne når at træne sammen (hvis de ikke allerede er makkerpar) og gerne deltager i mindst ét stævne sammen på den danske tour.

U-18 er for spillere født i 2000 eller senere. U-20 er for spillere født i 1998 eller senere.
Read 1115 times Last modified on Tuesday, 13 June 2017 10:34


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer