Monday, 19 June 2017 11:46

Årets første Grand Slam vundet af Kyhn/Olling og Jonassen/Overgaard

Written by 
Det var fuld skrald på både server og solskin, da årets første Grand Slam i Odense blev afviklet i weekenden. Josephine Kyhn og Nadia Ayach Olling samt Daniel Jonassen og Morten Overgaard sendte sidste bold i sandet til turneringssejr.

Der var godt vejr og godt besøgt ved beachvolleybanerne ved Dalumhallen i weekenden til Odense Grand Slam.

Alle rækker var fyldt op, og der var desværre en række makkerpar på ventelisten, som ikke kom med til turneringen på Fyn.

Med flere af de danske toppar på damesiden i udlandet for at spille World Tour var vejen banet for nogle måske mindre kendte navne i kampen om turneringssejr i det fynske.

I damefinalen mødte Lydia Lassen Jørgensen og Johanne Heinsen makkerparret Josephine Kyhn og Nadia Ayach Olling. I den duel var Kyhn og Olling de stærkeste og kunne fejre finalesejren med 2-0 (21-14, 27-25).

Hos herrerne var Daniel Jonassen og Morten Overgaard i deres 2. finale på dette års beachtour. Denne gang var modstanderne Mads Rosager og Peter Kildegaard 2-1. Opgøret blev uhyggeligt tæt, men endte med at falde ud til Jonassen og Overgaards fordel 2-1 (25-23, 14-21, 20-18).

Næste stop på Pepsi Max Beachvolley Tour 2017 er Sport24 Kolding City Grand Slam den 24. juni.
Læs mere og tilmeld dig her.
Read 1293 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer