Monday, 10 July 2017 08:38

Mere fokus på Pepsi Max stævnerne med nyt website

Written by 
Det første af i alt 5 Pepsi Max afdelinger på Danish Beachvolley Tour 2017 løber af stablen i næste weekend. Det sker, når Løkken Pepsi Max Grand Slam udfolder sig på Løkken Strand d. 15. og 16. juli. Herefter følger semifinalestævnerne på Kerteminde og Hornbæk strand, tourfinalen på Bellevue strand samt ikke mindst det sæsonafgørende finalestævne på Amager Strand.

For at få et overblik over stævnerne på Pepsi Max Tour 2017 har vi lanceret www.pepsimaxtour.dk. Her vil vi igennem sæsonen samle al information om Pepsi Max stævnerne og skabe fokus på dem ved at have en samlet platform for stævneinfo, sociale medier, resultater, billeder, video osv. Formålet er ikke at overtage funktionen af beachvolley.dk, men skabe en interaktiv platform, hvor relevant info om Pepsi Max stævnerne bliver mere tilgængelig. Både ved at samle jeres indhold fra de sociale medier og have et sted til at promovere stævnerne endnu bedre.

Platformen er klar, men vi arbejder på at få de enkelte stævners information online. Det bliver lagt online, så snart det er på plads. Vi håber, I vil være med til at skabe et fedt online miljø omkring Pepsi Max stævnerne, så vi kan vise omverdenen og os selv, hvilken fantastisk sport beachvolley er!

Har I feedback til hjemmesiden eller ideer til, hvordan konceptet kan gøres endnu federe, så tøv ikke med at tage fat i os på kontakt@gazelleweb.dk.

Vi ses på stranden - og online ;-)
Billedmaterialet er udlånt af Eventmedia.dk 

Hjemmesiden er udarbejdet af Gazelleweb.dkRead 1390 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer