Monday, 10 July 2017 10:30

Olsen/Mygind og Trans/Rosager til tops i Copenhagen Grand Slam

Written by 
En dejlig sommerweekend gav grobund for noget fantastisk beachvolley, da Touren slog smut forbi Ryparken for anden gang i år.

83 hold stod klar til kamp lørdag morgen i Ryparkens Idrætsanlæg, hvor kulissen var lagt til en spændende weekend. Sammen med beachvolley stævnet, blev der også afviklet en fodboldturnering med masser af glade motionister, der skabte enormt meget liv i Ryparken og god stemning på sidelinjerne af beachvolleykampene.

Hos damerne var det de topseedede Cecilie Olsen og Lærke Mygind Grønfeldt, der kunne stille sig øverst på skamlen. De var netop hjemvendt efter en CEV turnering i Sverige, hvor de tabte en kamp i kvalifikationsturneringen til de senere vindere af hele turneringen. Efter at have tabt første sæt i første runde mod Pilgaard/Bjerrum fandt de rytmen og afgav ikke et sæt i resten af turneringen. Finalen blev vundet på overbevisende manér med 21-18, 21-13 mod Mie Lindgren/Charlotte Krøyer.
CilleLærke

Hos herrerne overraskede Martin Trans og Mads Rosager ved at stille sig øverst på podiet. Det 5. Seedede par havde forinden finalen vundet kvartfinalen 2-1  over Thomsen/Abell, semifinalen 2-1 over Jonassen/Overgaard og måtte da også i 3 sæt i finalen mod Kaszas brødrende inden de kunne konstatere at sejren var hjemme med 15-13 i 3. Sæt.

Danish Beachvolley Tour rykker nu ud på strandene de næste 5 weekender hvor Pepsi Max tager fat og der for alvor skal spilles om DM billetterne.

Read 1267 times Last modified on Monday, 10 July 2017 10:50


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer