Monday, 17 July 2017 10:43

Længe ventet gensyn med Løkken Strand førte Mayland/Secher og Lyngholm/Høst til tops

Written by 
I weekenden kunne Danish Beachvolley Tour endelig slå folderne ud i på Løkken strand igen. Tourens første Pepsi Max strand stævne i 2017 bød på en flot lørdag og lidt sværre vejrforhold søndag med kraftig vind, men et stævne med god energi, mange gæster, fede konkurrencer fra Pepsi Max og seværdig beachvolley.

65 hold var klar lørdag morgen med udsigter til en fin sommerdag med beachvolley og for en stor del af deltagerne, var der vel også lidt spæding frem mod den legendariske fest om aftenen, der efter forlydender ikke skuffede.

Søndagen blev på et noget mere blæsende vejr, hvor boldkontrol, gode server og tilfældigheder blev afgørende faktorer i de afgørende øjeblikke.

De rutinerede Lyngholm/Høst vandt en tæt finale over Kyhn/Malnnacs (21-15, 16-21, 15-12). Det er Lyngholm/Høsts første Grand Slam sejr og nok ikke et dårligt tidspunkt at finde storformen frem, inden der i næste weekend skal spilles om de første billetter til DM, ved Hornbæk Semifinalestævne.
lyngholmhøst
Hos herrerne vandt de regerende danmarksmestre Lars Mayland/Christoper Secher finalen over Jacob Stormly/Casper Munk, der normalt har andre makkere, men her lykkedes med et succesfuldt samarbejde.

Flere af de nordjyske medier var forbi stranden for at tage godt imod ved Danish Beachvolley Tours tilbagekommen til Løkken. Her kan blandt andet nævnes TV2 Nord, der efterfølgende sendte dette indslag i fjernsynet: https://goo.gl/VBC7w2

I næste weekend er der semifinale stævne på Hornbæk Strand. Volley TV sender live fra stævnets semifinaler om søndagen.
Read 1535 times Last modified on Monday, 17 July 2017 10:45


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer