Monday, 07 August 2017 16:15

Hjemme- og udebanesejr på Bellevue

Written by 
Hjemme- og udebanesejr på Bellevue Foto: Flemming Patulski
Der var fornemt besøg af et par udenlandske klassehold til Tour-finalen på Bellevue strand. De gav de danske hold stærk modstand og hos damerne gik de hele vejen og tog 1. præmien på 7.000 kr. med ud af landet.

Hos herrerne formåede brødrene Oliver og Sebastian Kaszas, der nærmest er vokset op i sandkassen på Bellevue strand, at nedkæmpe al modstand og vinde turneringen efter flot og spektakulært spil.

Svenske Karin Lundqvist og brasilianske Raquel Ferreira havde lagt vejen forbi Bellevue og viste flot spil og ingen nåde overfor deres danske modstandere. Hverken Cecilie Køllner Olsen/Lærke Mygind Grønfeldt i semifinalen eller Helle Søndergård/Simone Okholm Hansen formåede for alvor at true det udenlandske par, selvom der på ingen måde var tale om nemme sejre. Cecilie og Lærke tog endda sæt fra Lundqvist/Ferreira og Okholm/Søndergård kom meget tæt på sætsejr i finalens 2. sæt.

Men i den sidste ende blev det altså til udenlandsk opvisning i meget flot beachvolley og finalesejr til Lundqvist/Ferreira.
I kampen om 3. pladsen vandt Charlotte Krøyer/Pia Hove over Cecilie/Lærke. Det var Pias første turnering i år. En flot genindtræden på Tour-scenen og samtidig en markering af det høje niveau Charlotte har vist i med skiftende makkere.

Til DM-finalen i den kommende weekend må Line Trans Hansen/Maria Tyndeskov ses som de store favoritter efter deres imponerende indsats på dansk jord i år. I denne weekend var de på Cypern og spille international CEV-turnering og kunne derfor ikke deltage. Men de har lovet storform og spilleglæde til DM-finalerne.
Bellevue2

Foto: Flemming Patulski

Hos herrerne var der besøg af engelske Chris Gregory/Issa Moussa Batrane, der frem til semifinalen fejede al modstand til side. I semifinalen løb de så ind i en af DM-favoritterne Daniel Thomsen/Kristoffer Abell.

Det blev en spændende kamp med stor intensitet og nerve. I tredje sæt satte danskerne dog trumf på og vandt 15-11. Englænderne måtte derfor tage til takke med en 3. plads efter en bronzesejr over Lars Mayland/Christopher Secher Hansen.

I finalen skulle hjemmeholdet Oliver og Sebastian Kaszas forsøge at revanchere sig for sidste års skuffende 4. plads – og det gjorde de med bravour.

Efter et meget tæt og spændende første sæt, hvor Abell/Thomsen var med hele vejen, vandt Kaszas-brødrene til sidst 22-20. I andet sæt satte Kaszas odenseanerne eftertrykkeligt på plads og kunne, efter en 21-13 sejr, fortjent løfte den eftertragtede Tour-pokal og sætte førstepræmien ind på bankkontoen.

De mange spændende kampe lover godt for næste uges DM-finale på Amager strand, hvor det bliver spændende at se om sidste års Danmarksmestre Mayland/Secher Hansen kan toppe formen, eller om det bliver Tour-vinderne Kaszas eller et af Odense-holdene, med bl.a. Hoyer-brødrene, Abell/Thomsen og de unge Mads Rosager/Martin Trans Hansen, der løber med DM-titlen.

Se alle resultater fra Bellevue her – og mere om DM her

Og så en stor opfordring til at møde op på Amager strand på lørdag og søndag og følge de mange spændende kampe. Bliver det dårligt vejr, er det bare at tage plads på tribunen og i tørvejr følge slagets gang.

Pepsi Max er selvfølgelig også på stranden med konkurrencer for store og små

Programmet for kampene bliver uploadet her på fredag formiddag

Foto: Flemming Patulski
Read 1081 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer