Tuesday, 15 August 2017 20:33

Danmarksmestrene for ungdom kåret på Amager Strand

Written by 
Det var ikke kun senior spillerne, der kæmpede om det danske mesterskab på Amager Strand i weekenden.

På banerne rundt om Centre Court kæmpede de mange lovende danske ungdomsspillere om hæder og metal i ungdomsrækkerne.

Drømmen om at stå som vindere på centre Court en dag har sikkert ligget og luret i baghovedet hos de unge talenter, hvor de ikke har kunnet undgå at mærke stemningen fra tribunerne og de mange taktfaste klapsalver fra det talstærke publikum, og der blev da også vist mange gode takter og indædt fight hos de unge.

Der blev lørdag kæmpet i rækkerne DU21, HU21, DU16 og HU16 og søndag var det så de helt unges tur i U14-rækkerne.

Mange kendte beachvolleyfamilier var repræsenteret i ungdomsrækkerne og det var tydeligt at se at en del af spillerne er vokset op med sand mellem tæerne – allerede fra en meget tidlig alder. Det blev da også til metal til nogle af de tidligere DM-medaljetageres børn.
Samtidig var der også flere af de helt unge U14 talenter, der blev dobbelt medaljetagere med medaljer i både U14 og U16, for Caroline Stenholt Krogh blev det endda til dobbelt guld, mens hendes tvillingebror vandt sølv i HU16 rækken.
Også Peter Stein Brinck, Samir Seyed, Lea Fønns og Frida Meincke Lyø vandt medaljer i både U14 og U16, mens Fridas fætter Nikola Lyø vandt guld i HU14 rækken sammen med Jeppe Kjeldsen

Hos de ældste unge i U21 rækken blev det til en sikker guldmedalje til U20 EM holdet Jacob Stein Brinck/Rasmus Mikelsons, der vandt foran U18 EM holdet Carl-Emil Nedergaard/Ulrik Bo Dahl. Bronzen gik her til Frederik Olsen/Anton Svaneborg.
Hos damerne blev det en familiefejde mellem de to Holme Barkler-søstre, Freja og Sif. Med hver deres dygtige makker endte de i slutkampen om guldet. Og her blev det lillesøster Sif, der løb med sejren sammen med Sofia Nørager Bisgaard. Freja vandt sølv sammen med Pernille Witt.

Et godt besat ungdoms DM sluttede sent søndag efter herrefinalen – et DM der lover godt for fremtiden for dansk beachvolleyball. Mange af de spillere, der kæmpede i sandet på Amager Strand, vil om få år kæmpe med om guldet i seniorrækkerne.

HU21
HU21
Guld: Rasmus Mikelsons/Jacob Brinck Sølv:Ulrik Bo Dahl/Carl-Emil Nedergaard Bronze: Frederik Olsen/Anton Svaneborg

DU21
DU21
Guld: Sif Barkler/Sofia Bisgaard Sølv: Freja Holme Barkler/Pernille Witt Bronze: Nikoline Traun/Charlene Manuella Johnsen

HU16
HU16
Guld: Samir Seyed/Robert Binau Grundsøe Sølv: Jonathan Krogh/Peter Stein Brinck Bronze: Oliver Traun/Viktor Harboe

DU16
DU16
Guld: Caroline Stenholt Krogh/Maria Zaupper Sølv: Lea Føns/Signe Fyhn Bronze: Agnes Mellmølle/Frida Meincke Lyø

HU14
HU14
Guld: Jeppe Kjeldsen/Nikola Lyø Sølv: Peter Stein Brinck/Emil Bernberg Bronze: Samir Seyed/Axel Larsen

DU14
DU14
Guld: Caroline Stenholt Krogh/Frida Meincke Lyø Sølv: Mille Berthou/Lea Føns Bronze: Emma Gylling Nielsen/Eleonora Danesin

Se alle resultaterne fra en fantastisk weekend her
Read 1402 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer