Thursday, 08 March 2018 11:13

Tysk inspiration styrker træningerne i Kraftcenter Vest

Written by 
I weekenden afholdes den sidste af tre kraftcentertræningsweekender med tyske Mischa Urbatzka som coach i OVBK’s beachhal. Her skal han både stå for træningen i Kraftcenteret og talentsamlingen søndag.

I 2015 satte Volleyball Danmark kraftcentrene i verdenen for at løfte niveauet i dansk beachvolley og dermed øge chancerne for international succes på ungdoms- og seniorsiden.

I kraftcentrene mødes spillerne på tværs af klubber fra hele landet og træner sammen. Et af målene med kraftcenterenes er nemlig at blive spillernes vej til den internationale scene.

Men kraftcentrene kan også få lidt af den internationale scene til at komme til Danmark. Det har spillerne i Kraftcenter Vest nydt godt af den seneste tid, hvor tyskeren Mischa Urbatzka har været tilknyttet.

En af de spillere, der har haft fornøjelsen af at træne med Mischa Urbatzka, er den regerende danmarksmester Maria Tyndeskov. Hun har suget til sig fra tyskeren:

”Det har været mega fedt og inspirerende. Det er altid spændende at møde en helt ny træner. Jeg synes, han er virkelig dygtig, pædagogisk og engageret i os,” siger hun.

”Han har en stor viden inden for beachvolley og bidrager også med nogle nye redskaber. Fx havde han medbragt skemaer til at scoute sine modstandere og gav os undervisning i dette. Det kan blive et nyttigt værktøj i fremtidens kampe,” siger Maria Tyndeskov.

Hun mener, at Mischa Urbatzka har været en gevinst for kraftcenteret.

”Udover at være en rigtig dygtig træner, så har Mischa selv spillet på meget højt niveau. Det gør, at man har stor respekt for ham og tiltro til hans øvelser. Han kan helt sikkert lære os en masse teknisk, men forstår også de udfordringer, vi har som spillere med økonomi, faciliteter, sponsorsøgning, studie osv. Det synes jeg er fedt,” slutter Maria Tyndeskov.
Read 1629 times Last modified on Thursday, 08 March 2018 12:31


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer