Friday, 11 May 2018 06:00

Nu begynder Pepsi Max Beachvolley Tour 2018

Written by 
Foto: MortenO.com Foto: MortenO.com
I weekenden spilles den første af i alt 21 turneringer på Pepsi Max Beachvolley Tour 2018.

Efter en lang vinterdvale er landets beachvolleyspillere igen klar til at indtage de danske strande. Pepsi Max Beachvolley Tour 2018 begynder i weekenden, når Odense Grand Slam åbner sæsonen.

Og ifølge beachvolleyballkoordinator i Volleyball Danmark Peter Morsing kan både spillere og publikum se frem til en fantastisk beachvolley tour i år.

”Vi har forberedt og glædet os siden i vinter,” siger han.

”Touren favner bredt. Vi er både på de mindre beachvolleyanlæg inde i landet, og så er vi ude på strandene. Vi arbejder hvert år på at få flere strande med, og der kommer flere og flere arrangører til,” siger Peter Morsing.

”Beachvolley er en sport, som mange dyrker på mange forskellige plan. Og så er beachvolley en fest. Det er sjovt at være på strandene, og her har Vejers og Løkken gode traditioner for fest om aftenen,” siger han.

Peter Morsing understreger, at de lokale klubber er afgørende for, at Pepsi Max Beachvolley Tour er så omfangsrig både geografisk og niveaumæssigt.

”Klubberne spiller en kæmpe rolle. Det er dem, der laver alt arbejdet ude på strandene og beachanlæggene. Så det er meget vigtigt, at de er med. De gør et kæmpe arbejde,” siger han.

1.200 ton sand til City Beach Grand Slam
En nyhed på Pepsi Max Beachvolley Tour 2018 er den stort anlagte City Beach Grand Slam i Billund, hvor hele bybilledet ved LEGO House bliver omdannet til en spektakulær beachvolleyarena.

”At komme ind midt i Billund foran LEGO House bliver helt fantastisk. Vi kommer med 1.200 ton sand og bygger seks beachvolleybaner,” siger Peter Morsing.

”Vi håber, at det bliver større og flere kommuner vil være med. Det er fedt at være i byerne, hvor der er mulighed for at vise beachvolley frem for en masse mennesker, som lige kommer forbi. Og vores erfaringer siger, at når først folk kommer forbi, så bliver de hængende,” siger han.

Derudover har han kun et ønske til den forestående beachvolley tour:

”Solskin. Beachvolley er altid sjovere i solskin.”

Pepsi Max Beachvolley Tour 2018 rundes af med DM-semifinaler i Kerteminde og Hornbæk, tour-finale på Bellevue og DM-finaler på Amager Strand.

DM-finalerne afvikles den 11.-12. august med et stort setup med tribuner og bander omkring Centre Court.

Læs mere om Pepsi Max Beachvolley Tour 2018 på www.beachvolley.dk  

Hør også podcasten fra Volley Talk om beachvolley touren på Soundcloud her.
Read 1747 times Last modified on Wednesday, 09 May 2018 11:15


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer