Friday, 18 May 2018 08:09

International beachvolley i Odense denne weekend

Written by 
Foto: Flemming Patulski Nielsen Foto: Flemming Patulski Nielsen
Niveauet på banen og antallet af accenter stiger i weekenden, når der er international beachvolley på dansk grund. Lørdag og søndag spilles NEVZA Zonal beachvolley-turnering for herrer ved Dalumhallen i Odense.

Seks danske makkerpar er klar til at forsvare de rød-hvide farver i sandet, når hold fra Norge, Sverige, Finland og England stempler ind i Odense.

Beachvolley-turneringen i Odense er for NEVZA-regionen, som foruden de allerede nævnte lande også dækker Færøerne, Grønland og Island.

I weekenden løber et norsk hold med seed 1, mens det bedst rangerede danske hold er fynboerne Morten Overgaard og Daniel Jonassen som seed 2.
Derudover er Danmark stærkt repræsenteret af de to andre fynske hjemmebanemakkerpar Daniel Thomsen og Kristoffer Abell samt Mads Rosager og Martin Trans Hansen.

Fra Aarhus stempler Mads Steffens og Niels Heden Friis ind, mens Søren Boelt Tyndeskov og David Bording samles fra Aarhus og København, inden Casper Munk Christiansen og Nikolaj Christensen udgør det eneste rene københavnerpar.

For sidstnævnte makkerpar er det ikke meget mere end to måneder siden, at Casper Munk Christiansen vandt DM-bronze med Hvidovre. I weekenden ryger ærmerne på spilletrøjen, når han stiller op til sin tredje NEVZA-turnering.
Og Casper Munk Christiansen ser frem til NEVZA-turneringen i Odense, som er noget særligt i forhold til den hjemlige beachtour.

”Ja, der er selvfølgelig lidt flere hold i NEVZA, så niveauet er lidt højere. Når man spiller mod mange af de samme hold på den danske tour, så er det fedt at få lov at spille mod nogle andre også,” siger han.

”Så lad os håbe vi ikke løber ind i for mange danske hold,” siger Casper Munk Christiansen.

Christiansen og Christensen har ikke nogle internationale ranglistepoint, og derfor er makkerparrets største fokus heller ikke på at opnå en god placering:

”Vi går ind til turneringen med forholdsvis beskedne forventninger. Der er mange hold, som vi ikke kender, så vi vil primært fokusere på vores eget spil,” siger Casper Munk Christiansen.

”Vi har tilbragt en uge i Italien på træningslejr og spillede en turnering dernede. Det gik rigtig fint, og vi glæder os til at spille i Danmark,” siger han.

”Vi havde nogle fine resultater i slutningen af sidste sommer og håber på at kunne bygge videre på det denne sommer,” siger Casper Munk Christiansen.

NEVZA-turneringen spilles på ed Dalumhallen, Mejerivej 1, 5260 Odense S og afvikles i samarbejde mellem Volleyball Danmark og Odense Beachvolley Klub og kan følges her. 

Vinderen af turneringen kan udover æren og ranglistepoint stikke 750 euro i badeshortsene.

Læs mere om NEVZA-turneringen her, hvor der også vil blive uploadet turneringsprogram, når det foreligger.

I næste weekend, den 25.-27. maj spilles damernes NEVZA-turnering i Kolding.
Read 1613 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Martin Olafsen
maol@volleyball.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer