Thursday, 24 May 2018 09:05

International beachvolley i Kolding denne weekend

Written by 
For anden uge i træk lægger Danmark sand til en international beachvolley-turnering. Fredag, lørdag og søndag er det damernes tur, når de spiller NEVZA Zonal beachvolley-turnering i Beach Park Kolding.

Seks danske makkerpar er klar til at forsvare de rød-hvide farver i sandet, når hold fra Norge, Sverige, Finland, England og Skotland på et wildcard stempler ind i Kolding.

Beachvolley-turneringen i Kolding er for NEVZA-regionen, som foruden de allerede nævnte dækker Færøerne, Grønland og Island.

Det bliver spændende at se, om de danske damehold kan følge op på herrernes succes i Odense i sidste weekend, hvor det blev til tre hold i top 4.

Norge og Sverige er favoritter, men mon ikke de danske makkerpar kan levere en artig overraskelse på hjemmebane.

Et af de hold, der håber på det, er Helle Søndergård og Simone Okholm Hansen. Efter en månedlang udlands-tour i Asien med en 5. plads på World Touren i Vietnam som bedste resultat er makkerparret nu klar til deres første turnering på dansk grund.

”Efter at have rejst rundt i den store verden i syv uger er det faktisk skønt at komme tilbage og skulle spille i Danmark på hjemmebane. Vi skal ikke slås med varmen eller insekterne, men bare spille beachvolleyball, som vi kender det,” siger Simone Okholm Hansen.

”Samtidig er vi med en masse tid sammen i sandet og kamperfaringer fra Asien rigtig godt rustet til at spille turneringen, der jo plejer at være et af vores første udendørs stævner på året,” siger hun.

”Det er et godt besat stævne, og vi er "kun" seedet nummer 8 – men vi håber bestemt at kunne komme op og blande os med toppen. Semifinale er vores mål til denne turnering,” slutter Simone Okholm Hansen.

Søndergård/Okholm kommer til at stå over for nogle toptrimmede svenske hold i Kolding. Thurin-tvillingerne kommer lige fra Sveriges bedste resultat nogensinde med en 3. plads i Aydin. I samme turnering opnåede danske Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen en flot 5. plads.

NEVZA-turneringen spilles i Beach Park Kolding, Kolding Åpark 2, 6000 Kolding og afvikles i samarbejde mellem Volleyball Danmark og Kolding Beachvolley og kan følges her.

Vinderen af turneringen kan udover æren og ranglistepoint stikke 750 euro i badeshortsene.

Læs mere om NEVZA-turneringen her, hvor der også vil blive uploadet turneringsprogram, når det foreligger.
Read 2117 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer