Thursday, 07 June 2018 06:47

Årets største beachvolleyevent kulminerer ved LEGO House i weekenden

Written by 
Foto: MortenO.com Foto: MortenO.com
Billund City Grand Slam foran LEGO House er årets største beachvolleyevent i dansk sand. Danmarks bedste beachvolleyspillere kæmper ved Billund City Grand Slam den 9.-10. juni. VolleyTV.dk livestreamer begge dage.

Med 1200 tons sand midt inde i Billund centrum, seks beachvolleybaner med lækre tribuner, masser af sjove aktiviteter og beachvolley på absolut topniveau er der lagt op til et brag af en beachvolleyfest denne weekend.

Billund City Grand Slam er årets største beachvolley event, hvilket har samlet alle de bedste danske makkerpar. Og med en vejrudsigt, der lover høj sol, er rammerne sat til to suveræne dage med beachvolley.

”Vi kunne ikke have drømt om et bedre setup,” siger Peter Morsing, beachvolleykoordinator i Volleyball Danmark.

”Billund Kommune har lagt et kæmpe engagement i at få gjort Billund City Grand Slam til en spektakulær, folkelig og sportslig stærk event. Med seks baner midt i byen håber vi, at mange får øje på de mange beachvolleyspillere, der kæmper i sandet og bliver og ser på,” siger han.

Hele ugen har stået i beachvolleyens tegn foran LEGO House med et hav af aktiviteter, som er med til at gøre beachvolley-turneringen i Billund til årets største på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018.

Ved Billund City Grand Slam bliver det muligt at opleve hold fra eliten til fra 2. division kaste sig i sandet i kampen om sejr og ranglistepoint.

Efterspørgslen på at blive at komme med i turneringen i Billund har været så stor, at over 20 hold pt. er på venteliste.

Sidste år dystede ikke færre end 1.487 hold på Pepsi Max Beachvolley Tour, der i år tæller 17 destinationer landet over.

”Pepsi MAX Beachvolley Tour har været inde i en virkelig stærk udvikling de seneste år. Det er ikke mindst pga. de mange sponsorer, der er interesseret i Touren. I år er Toyata Aygo, TUC og P20 kommet til – udover Pepsi MAX, der igen er hovedsponsor. Der er også stor opbakning fra de mange klubber, der ønsker at være med til at give beachvolleyspillerne et hav af muligheder for at deltage i turneringer landet over,” siger Peter Morsing.

Danmarks bedste beachvolleykanal på nettet, Volley TV, livestreamer begge dage i knivskarp kvalitet med kommentator, replays og grafik her.

Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018 slutter af med DM-finaler på Amager Strand den 11.-12. august.
Read 1243 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer