Friday, 08 June 2018 11:05

Billund City Beach Grand Slam overgår den internationale World Tour

Written by 
Foto: MortenO.com Foto: MortenO.com
I weekenden afvikles Billund City Beach Grand Slam, som er en af de største turneringer på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018. Og takket være en stor sponsorinteresse er pengepræmierne til vinderne i Billund større, end man ser på den internationale World Tour.

Centrum af Billund er omdannet til et sandt beachvolley Mekka i denne uge.

1200 tons sand er læsset af midt inde i Billund centrum, seks beachvolleybaner har set dagens lys og lørdag og søndag kulminerer det hele ved Billund City Beach Grand Slam med landet bedste beachvolleyspillere.

Og at turneringen i Billund er beachtourens største event afspejles også i præmiesummen, der topper listen.

Vinderne i Billund kan stikke 7.000 kroner i strandtasken både hos damerne og herrerne.

Og det beløb er større end ved de 1-stjernede World Tour-turneringer på det internationale volleyballforbunds World Tour. Her pengepræmien til vinderne 1.000 dollar, hvilket svarer til cirka 6.300 kroner.

”Sponsorinteressen for den danske beachvolley tour har været stærkt stigende i de seneste år,” siger Peter Morsing, beachvolleykoordinator i Volleyball Danmark.

”Pepsi MAX er titelsponsor for beachtouren for 3. år i træk, og i år er Toyata Aygo, TUC og P20 kommet til. De er med til at sikre et større, flottere og mere attraktivt setup ved de store turneringer for både spillere og publikum med tribuner, dj’s og samplinger fra sponsorerne,” siger han.

”Og med sponsorerne i ryggen kan vi også øge pengepræmierne til spillerne,” slutter Peter Morsing.

Den samlede præmiesum er dog større på World Touren, hvor 5.000 dollar skal fordels for hvert køn ved de 1-stjernede turneringer. Når det bliver 2-, 3-, 4 og 5-stjernede turneringer på World Touren, stiger den samlede præmiesum til 300.000 dollar for hvert køn.

Efterspørgslen på at blive at komme med i turneringen i Billund har været så stor, at over 20 hold pt. er på venteliste.

Danmarks bedste beachvolleykanal på nettet, Volley TV, streamer fra Centre Court i Billund både lørdag og søndag.
Read 1313 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer