Monday, 11 June 2018 12:33

Trans/Tyndeskov og Abell/Thomsen triumferer i Billund

Written by 
Billund City Grand Slam bød på en sand beachvolleyfest i weekenden, hvor Trans/Tyndeskov og Abell/Thomsen kunne fejre en sejr, da beachtourens største turnering var slut.

Med 1200 tons sand midt i Billund centrum foran LEGO House, seks beachvolleybaner, pengepræmier større end på den internationale World Tour og beachvolley på absolut topniveau var Billund City Grand Slam er årets største beachvolley event.

Hele ugen havde der været aktiviteter på beachvolleybanerne, og lørdag og søndag var det så Danmarks bedste beachvolleyspillere, der krydsede klinger på Pepsi MAX Beachvolley Tour.

I herrernes finale stod Daniel Thomsen og Kristoffer Abel over for Daniel Jonassen og Morten Overgaard. Jonassen/Overgaard havde svært ved at finde rytmen i 1. sæt, men slog klart bedre fra sig i 2. sæt. Det var dog ikke nok til at slå Thomsen/Abell, der vandt 2-0 (21-13, 26-24).

I damernes finale stod Line Trans Hansen og Maria Tyndeskov over for Helle Søndergård og Simone Okholm Hansen. Ligesom i herrernes finale var der stor forskel i 1. sæt, mens 2. sæt blev en tættere affære. Facit blev, at Trans/Tyndeskov kunne fejre en turneringssejr med 2-0 (21-14, 21-19).

Se alle resultater her.

Du kan se eller gense alle søndagens kampe inklusiv finaler på Volley TV her.

Se et hav af lækre billeder hos Eventmedia på Facebook her.

Næste stop på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018 er RandersBC Smarteyes Challenger den 16.-17. juni.
Read 882 times Last modified on Monday, 11 June 2018 12:37


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer