Thursday, 09 August 2018 10:57

Fokus på eliteudvikling af beachvolleyball

Written by 
Hvad er status og udviklingsmuligheder på elite- og talentarbejdet i beachvolley. Og hvordan kan der skabes endnu mere synergi mellem beachvolley og volleyball.

Volleyball Danmarks Forretningsudvalg og ledelse har den 3. august 2018 holdt møde med sportschef i beachvolley Kraftcenter Øst Martin Olafsen, som repræsentant for Elite Beach Koalition (Cph. Beach, OBVK, ABC).

På mødet blev drøftet status og udviklingsmuligheder på elite- og talentarbejdet i beachvolleyball, som er funderet i de to kraftcentre i København og Odense.

Ligeledes blev det drøftet, hvordan der kan skabes endnu mere synergi mellem beachvolley og volleyball.

Deltagerne er glade for et positivt møde og er enige om at fortsætte dialog om kraftcentrene, organisering, støttekoncept, mv.

Det er aftalt at mødes igen i september/oktober, hvor der forventes deltagelse flere repræsentanter fra elite beachvolleyball-miljøet.
Read 467 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer