Sunday, 12 August 2018 18:31

Her er danmarksmestrene i beachvolley

Written by 
Foto: MortenO.com Foto: MortenO.com
Line Trans Hansen og Maria Tyndeskov genvandt danmarksmesterskabet i beachvolley, mens Mads Rosager og Jacob Stein Brinck kunne indtage den danske beachvolleytrone for første gang.

En regnvåd Amager Strand dannede flotte rammer om DM-finalerne i beachvolley søndag eftermiddag.

DM-finalen for herrer var et opgør mellem de dobbelt regerende danmarksmestre Lars Mayland og Christopher Secher Hansen på den ene side af nettet, og Mads Rosager og Jacob Stein Brinck på den anden side af nettet.

1. sæt blev en tæt affære, der balancerede hele vejen. Efter tre missede sætbolde sikrede Mads Rosager sættet 24-22 med en vandtæt blokade.

I 2. sæt. viste Lars Mayland og Christopher Secher Hansen rutinen og spillede sig frem til hele seks sætbolde. En enkelt var rigeligt, og Mayland/Secher Hansen kunne binde knude på sættet 21-14 og dermed sende DM-finalen ud i en 3. og altafgørende sæt.

3. sæt balancerede i lang tid, men Rosager/Brinck slog et hul, og på den første matchbold sikrede makkerparret sig DM-guldet.

 T8R4264

”Jeg er så glad, rørt og stolt. Efter en shaky start, hvor vi laver for mange servefejl og for mange uprovokerede fejl får vi en snak om at finde tilbage til den opskrift, der skaffede os en billet til DM-finalen: Modtage, hæve og spille hurtigt væk,” siger Mads Rosager.

”I 3. sæt bliver vi enige om, at det skal være alt eller intet. Vi formår at holde servepresset og være kyniske, og jeg er bare lykkelig over, at taktikken lykkedes, og vi vinder,” siger han.

 T8R4348
”Det er helt uvirkeligt. Bare det at stå i en DM-finale er ret uvirkeligt og ikke noget, vi havde regnet med, da vi var lige på kanten til overhovedet at komme med,” siger Jacob Stein Brinck.

”Jeg forstod det ikke rigtigt. Jeg kigger bare på min makker, der ligger i sandet. Det er så vildt,” siger han.

Dermed kan Mads Rosager og Jacob Stein Brinck for første gang nogensinde kunne kalde sig danske mestre i beachvolley.

 T8R4404

Trans/Tyndeskov dobbelt danmarksmestre
Efter herrerne havde forladt sandet, tog regnen til over Amager Strand, da damerne indtog scenen om DM-guldet.

DM-finalen var et opgør mellem de regerende danmarksmestre Line Trans Hansen og Maria Tyndeskov og de ventede førsteudfordrere Helle Søndergård og Simone Okholm Hansen.

1. blev en tæt affære, som balancerede helt frem til 18-18. Her slog Trans/Tyndeskov det første hul ned til Søndergård/Okholm og holdt fast til sætsejr 21-18.

Scenariet var det samme i 2. sæt, hvor holdene fulgtes ad frem til 18-18. Så slog Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen igen det afgørende hul, bragte sig foran med 2 point og kunne strække armene triumferende i vejret ved 21-19, da de dermed havde sikret sig danmarksmesterskabet i beachvolley for 2. år i træk.

 T8R4535

”Jeg er bare mega glad. Vi har bygget det hele op sammen gennem hele sæsonen, og det hele kulminerer bare her i DM-finalen,” siger Line Trans Hansen.

”Vi har virkelig fokuseret på vores eget spil og troet på os selv. Vi er lykkedes med at være stabile, både taktisk, fysisk og mentalt gennem hele sæsonen og i finalen i dag. Det var bare megavigtigt, at vi kunne forsvare titlen,” siger hun.

 T8R4618

”Det er fantastisk at genvinde danmarksmesterskabet. Det betyder utroligt meget for os begge to. Vi har fokuseret meget på os selv og vores eget spil i denne sæson, vi har satset internationalt over været væk i over 100 dage, så at vi kan afslutte sæsonen på denne måde var så dejligt, siger Maria Tyndeskov.

 T8R4650
Read 1113 times Last modified on Sunday, 12 August 2018 18:50


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer