Monday, 21 January 2019 12:27

Clara Bernberg Windeleff kåret til Årets Fund på Fyn

Written by 
Hun er 16 år og et af de allerstørste danske volleytalenter. Clara Bernberg Windeleff blev lørdag kåret til Årets Fund på Fyn på tværs af alle sportsgrene. Nu venter lang planlagt pause.

Kåringen skete til den årlige fynske prisuddeling Sportslørdag, hvor Clara Bernberg Windeleff fra Fortuna Odense og Odense Beachvolley Klub vandt prisen foran roeren Sofie Halling Vikkelsøe og cykelrytteren Jacob Hindsgaul.

”Det havde jeg ikke regnet med. Det er virkelig fedt og det har virkelig været sjovt at være med på World Touren og spille mod allerbedste,” siger Clara Bernberg Windeleff til fyens.dk.

Hun har haft et forrygende 2018, hvor hun blandt andet fik sin internationale seniordebut i beachvolley på FIVB World Tour, hvor det blev til en flot 5. plads.

Clara Bernberg Windeleff sluttede samtidig som nummer 1 på U18- og U21-ranglisten på den danske beachvolley-scene, og trods sine kun 16 år kan hun allerede skrive 51 ungdomslandskampe i volleyball på CV’et. Ved NEVZA-mesterskaberne blev Clara Bernberg Windeleff kåret til bedste hæver.

Nu står Clara Bernberg Windeleff over for en længere pause, da hun skal igennem en planlagt operation og herefter genoptræne.
Read 382 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer