Monday, 03 July 2017 15:00

Tyndeskov/Trans og Abell/Thomsen til tops

Written by 
Aarhus Challenger 2 blev en fornøjelig affære, hvor vejrudsigten tidligt på ugen lagde op til en våd omgang beachvolley.

Sådan blev det dog ikke, da Aarhus Beach Park slog dørene om for det 2. Besøg fra Danish Beachvolley Tour. Lørdag bød på en sand sommerdag, mens søndagens vejr blev noget mere omskifteligt, men heldigvis ikke noget i nærheden af det vejr, der tidligere var blevet lovet.

Hos damerne trak Line Trans/Maria Tyndeskov sig sejrrigt ud af finalen mod Helle Søndergård/Simone Okholm med en 2-0 sejr (21-15, 21-17). Line og Maria gik igennem turneringen uden at afgive et sæt. De unge talenter Clara Windeleff/Astrid Melmølle var i denne weekend endnu engang med i semifinalerne, men måtte se sig slået af Lulu Lyngholm/Caroline Udemark i kampen om 3. Pladsen.

Hos herrerne kunne Kristoffer Abell/Daniel Thomsen stille sig øverst på skamlen for anden turnering i træk efter at have slået Daniel Jonassen/Morten Overgaard 2-0 (21-17, 23-21). De ligner et hold på vej i stor form. 3. Pladsen går til Martin Trans/Mads Rosager efter en 2-0 sejr over Aarhus’ egen Casper Bjerg, der i weekenden var teamet op med Jacob Stormly fra CPHBeach.

I løbet af lørdagen blev der også spillet en ungdomsturnering, her kunne Frida Lyø/Caroline Krogh og Jonas Guldager/Markus Bomholt stille sig øverst på skamlen for henholdsvis damer og herrer.

Du kan se alle resultater fra weekendens kampe her.

Read 1117 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer