Jakob Wärme Lykke

Jakob Wärme Lykke

Wednesday, 02 January 2019 07:50

Dansker trio på World Tour nytårskur i Haag

Tre danske makkerpar åbner beachvolleysæsonen i Holland, hvor de spiller 4-stjernet World Tour.

Det nye år er ikke mere end et par dage gammel, men allerede nu er turnering på FIVB World Tour.

Årets første turnering spilles i Haag, hvor Danmark har tre hold med i kvalifikationen: Danmarksmestrene Line Trans Hansen og Maria Tyndeskov, pokalmestrene Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard samt Kristoffer Abell og Daniel Thomsen.

Den 4-stjernet World Tour-turnering i Holland er stærkt besat, og danskerne skal først kæmpe sig igennem kvalifikationen for at komme med i Main Draw. Kvalifikation spilles den 2.-3. januar.

FØLG MED I TURNERINGEN HER.
16 hold var med i pokalturneringen i Hafnia-Hallen, der dannede rammerne om pokalturneringen i beachvolley.

Efter de indledende gruppekampe og semifinaler, stod 1. seedede Helle Søndergård og Simone Marie Okholm Hansen over for Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard (U18) i damernes pokalfinale.

Det var turneringens to bedste hold i finalen, men det var ikke uden besvær, at de havde klaret pokalfinale-cuttet efter to spændende semifinaler.

Finalen blev både velspillet og yderst intens, hvor afgørelsen faldt i 3. sæt. Her fik Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard hurtigt slået et stort hul ned til Helle Søndergård og Simone Marie Okholm Hansen, som sidstnævnte aldrig formåede at indhente.

Dermed kunne Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard lade sig hylde som pokalmestre efter en 2-1-sejr (21-23, 21-18, 15-4).

Helle Søndergård og Simone Marie Okholm Hansen måtte for tredje år i træk tage til takke med sølvmedaljerne.

Se alle resultater fra damernes pokalturnering i beachvolley her.

2018 Pokalvindere beachvolley damer
Hos herrerne var pokalfinalen et opgør mellem Pawel Lewandowski og Jakub Zdybek den ene side af nettet og Morten Overgaard og Martin Trans Hansen på den anden side.

De stærke polakker spillede en fantastisk semifinale mod de regerende danmarksmestre Mads Rosager og Jacob Stein Brinck, der var finale værdig af begge hold.

Morten Overgaard og Martin Trans Hansen havde også været virkelig stærke hele dagen, men desværre, som det er sket alt for tit for den unge Trans Hansen, måtte han trække sig med en skulderskade inden finalen.

Derfor kunne Pawel Lewandowski og Jakub Zdybek modtaget pokalen efter walk over i finalen.

Se alle resultater fra herrernes pokalturnering i beachvolley her.  

2018 Beachvolley pokalvindere herrer
Spillerne på Pepsi Max Beachvolley Tour har stemt på deres favorit til Årets Spiller og Most Improved 2018. Se hvem kollegerne i sandet har peget på her.

Mange af spillerne på Pepsi Max Beachvolley Tour havde skiftet sandet ud med den røde løber, da de var med til at fejre dansk beachvolley og volleyball lørdag aften ved Dansk Volleyball Award 2018 i Idrættens Hus i Brøndby.

Til awardshowet blev det offentliggjort, hvem spillerne på Pepsi Max Beachvolley Tour har kåret som Årets Spiller og Most Improved på beachtouren 2018.

Det er BeachTourGruppen, der sammen med Volleyball Danmark har nomineret kandidaterne, og efterfølgende er det spillerne selv på Pepsi Max Beachvolley Tour 2018, der har stemt på deres favorit til at modtage hæderen.

Årets Spiller gives til den spiller, som har præsteret bedst på Pepsi Max Beachvolley Tour 2018.
Most Improved gives til den spiller, som har forbedret sig mest på Pepsi Max Beachvolley Tour 2018.

ÅRETS SPILLER PÅ PEPSI MAX BEACHVOLLEY TOUR 2018

Line Trans Hansen (Odense Beachvolleyklub)
Årets danske kvindelige beachvolleyspiller er for 2. år i træk Line Trans Hansen fra Odense Beachvolleyklub. Med imponerende fem sejre på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018, inklusiv DM-finalen, samt adskillige optrædener på den internationale scene har den 26-årige fynbo sammen med makkeren Maria Tyndeskov vist, at de mener det alvorligt, når de fortæller om deres ambitioner, der rækker udover landets grænser. Line Trans Hansen sluttede desuden nummer 1 på damernes rangliste.

Øvrige nominerede: Cecilie Køllner Olsen, Helle Søndergård, Maria Tyndeskov og Simone Okholm Hansen.

Line Trans Hansen fra Odense Beachvolleyklub er Årets spiller på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018 foto Eventmedia
Mads Rosager (Odense Beachvolleyklub)
Årets danske herre beachvolleyspiller 2018 er to-meter-manden Mads Rosager fra Odense Beachvolleyklub. Den 27-årige fynbo kunne i sommer hæve DM-trofæet på Amager Strand sammen med makker Jacob Stein Brinck. Sammen har de to også markeret sig stærkt i udlandet, hvor det bl.a. er blevet til triumf ved NEVZA-turneringen i Sverige. Mads Rosager sluttede desuden alene på 1. pladsen på herrernes rangliste og hentede tre turneringssejre samt to 2. pladser på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018.

Øvrige nominerede: Daniel Thomsen, Kristoffer Abell, Lars Mayland, Oliver Venndt Kaszas og Sebastian Venndt Kaszas.

Mads Rosager fra Odense Beachvolleyklub er årets spiller på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018 foto Eventmedia
MOST IMPROVED PÅ PEPSI MAX BEACHVOLLEY TOUR 2018

Sofia Nørager Bisgaard (Copenhagen Beach)
ÅretsMost Improvedpå Pepsi Max Beachvolley Tour 2018 hos damerne er Sofia Nørager Bisgaard. Den kun 16-årige Sofia Bisgaard har i den grad sat sit fodaftryk i sandet på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018, hvor det er blevet til to flotte 2. pladser samt en 4. plads og to 5. pladser. Det blev belønnet af kollegerne, hvor to ud af tre har stemt på Sofia Bisgaard som Most Improved.

Øvrige nominerede: Amanda Øster Andersen og Signe Zibrandtsen Haaning.

Sofia Nørager Bisgaard fra Copenhagen Beach er årets Most Improved på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018 foto Eventmedia
Jacob Stein Brinck (Odense Beachvolleyklub)
ÅretsMost Improvedpå Pepsi Max Beachvolley Tour 2018 hos herrerne er Jacob Stein Brinck. Den blot 19-årige fynbo stemplede i den grad ind på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018, hvor det blev til DM-guld, en 1. plads i Pepsi MAX Tour-finale samt to Grand Slam 2. pladser. Kollegerne var da heller ikke i tvivl, da tre ud af fire stemte på Jacob Stein Brinck som Most Improved.

Øvrige nominerede: Jacob Cordua Stormly og Nicolai Houmann.

Jacob Stein Brinck fra Odense Beachvolleyklub er årets Most Improved på Pepsi Max Beachvolley Tour 2018 Foto MortenO.com
Der var favoritsejre over hele feltet, da de otte damehold og otte herrehold tog hul på pokalfinalerne i beachvolley fredag aften.

Hos damerne lagde seed 1 Helle Søndergård og Simone Marie Okholm Hansen sikkert fra land med en 2-0-sejr (21-12, 21-13-) over Tine Sylvest Meyhoff og Vibeke Wallaert.

Lige så sikkert lagde førsteudfordrerne, seed 2, Signe Zibrandtsen Haaning og Maria Tyndeskov ud med 2-0 (21-12, 21-11) over Lise Birk Nielsen og Johanne Heinsen.

Det var tættere, da Frederikke Schade Jensen og Anneka Hastings måtte have alle tre sæt i brug for at besejre Emilie Glad Bak og Freja Hvidtfeldt Foged med 2-1 (21-16, 14-21, 15-8).

I den sidste kamp hos kvinderne vandt Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard (U18) med 2-0 (21-18, 21-18) over Sara Stief og Freja Holme Barkler (U21).

Også hos herrerne var favoritsejre.

De regerende danmarksmestre Mads Rosager og Jacob Stein Brinck vandt 2-0 (21-6, 21-15) over Martin Gudmandsen og Bjarke Jespersen.

Tættere var det mellem Martin Kattner og Thor Højen Wind, der tørnede sammen med Frederik Foss og Sebastian Venndt Kaszas. Foss og Kaszas endte med at vinde 2-0 (21-19, 21-18).

Pawel Lewandowski og Jakub Zdybek vandt 2-0 (21-19, 21-13) over Søren Boelt Tyndeskov og Robert Zuchowski, mens Morten Overgaard og Martin Trans Hansen snuppede fredagens sidste sejr, 2-0 (23-21, 21-15) over Anders Kalle Andersen og Lasse Gyrup Hansen.

Lørdag går det løs igen fra klokken 09.00.
Både damerne og herrernes pokalfinale spilles 16.30
Alle kampe livestreames på Sidecourt.dk.
Tuesday, 11 December 2018 12:54

Her er makkerparrene til årets pokalturnering

Fredag og lørdag spilles pokalfinalerne i beachvolley, og igen i år er det Hafnia-hallen, der danner rammerne om pokaldysterne. Sidecourt streamer alle kampene.

Der er fuldt hus i både damerne og herrernes række til årets pokalfinaler.

Holdene til pokalfinalerne er optaget efter ranglistepoints, og her snupper de regerende danmarksmestre Mads Rosager og Jacob Stein Brinck seed 1 hos herrerne.

Hos damerne må danmarksmester Maria Tyndeskov undvære sin vanlige makker i sandet, Line Trans Hansen, og har i stedet teamet op med Signe Haaning. Den udskiftning gør, at DM-sølvvinderne Helle Søndergård og Simone Marie Hansen tager 1. seed hos damerne.

Hvert hold spiller en kamp fredag. Alle kampe afvikles bedst á 3 sæt. 1. og 2. sæt spilles til 21 point, mens et evt. 3. sæt spilles til 15 point.

Sidecourt streamer alle kampene fra beachvolley-pokalen her.

DAMEHOLD, POKALFINALER BEACHVOLLEY
Helle Søndergård og Simone Marie Hansen
Signe Haaning og Maria Tyndeskov
Cecilie Køllner Olsen og Sofia Bisgaard (U18)
Frederikke Jensen og Anneka Hastings
Emilie Glad Bak og Freja Foged
Sara Stief og Freja Barkler (U21)
Lise Nielsen og Johanne Heinsen
Tine Meyhoff og Vibeke Wallaert

HERREHOLD, POKALFINALER BEACHVOLLEY
Mads Rosager og Jacob Brinck (U21)
Morten Overgaard og Martin Trans Hansen
Pawel Lewandowski og Jakub Zdybek (wild card)
Frederik Foss og Sebastian Kaszas
Martin Kattner og Thor Wind
Søren Boelt Tyndeskov og Robert Zuchowski
Anders Andersen og Lasse Hansen
Martin Gudmandsen og Bjarke Jespersen

KAMPPROGRAM, POKALFINALER, BEACHVOLLEY

Fredag den 14. december
Kl. 17.15
Kl. 18.00
Kl. 18.45
kl. 19.30

Lørdag den 15. december
Fra kl. 09.00

Mere om pokalfinalerne her.
Et actionfyldt billede fra Kerteminde Nordstrand er kåret til Årets volleyballbillede 2018.

På billedet ses Cecilie Køllner Olsen i defensiv aktion under semifinalestævnet på Kerteminde Nordstrand på Pepsi Max Beachvolley Tour den 28. juli 2018.

Et enigt dommerpanel i Volleyball Danmark har blandt alle indsendte billeder i konkurrencen valgt dette til Årets volleyballbillede 2018.

Der er seks billetter til Final 4 i Brøndby Hallen den 14. og 15. december på vej til Allan Jensen.
NOMINEREDE TIL ÅRETS BEACHVOLLEYSPILLER 2018 (DAMER)

Cecilie Køllner Olsen (Copenhagen Beachvolley)
Hun er efterhånden ved at være en af de mere rutinerede spillere i elitefeltet på den danske beachtour. Har i denne sæson dannet makkerpar med Signe Zibrandtsen og viste sig at blive bedre og bedre i løbet af sæsonen. Hun kunne lade sig hylde på Amager Strandpark i sommer som landets 3. bedste beachvolley-par på damesiden.

Helle Søndergaard (Odense Beachvolleyklub)
Hun har i flere sæsoner vist, at hun er en af de stærkeste i sandet på den danske beachvolley tour. Har igen i år repræsenteret Danmark ved flere internationale stævner og var sammen med sin makker, Simone Okholm, med til at vinde DM-sølv efter en flot finale mod Trans og Tyndeskov.

Line Trans Hansen (Odense Beachvolleyklub)
Hun genvandt i år DM-trofæet med makkeren Maria Tyndeskov. Har i flere sæsoner vist sit høje niveau både på den danske beachvolley-tour, men også i internationale sammenhænge. Hun kunne sidste år krydre en flot sæson af med prisen som årets danske beachvolleyspiller hos damerne. 

Maria Tyndeskov (Copenhagen Beachvolley)
Hun trådte for alvor ind på den danske beach-scene på sidste års Tour, hvor hun sammen med sin makker Line Trans Hansen vandt DM. Den præstation gentog makkerparret i år, da de i sommer igen kunne lade sig hylde som danske mestre i beachvolley på Amager Strandpark.

Simone Okholm Hansen (Copenhagen Beachvolley)
Hun har sammen med sin makker på årets Tour, Helle Søndergaard, vist højt niveau hele sommeren. Det rakte dog ikke til guld, men måtte tage til takke med en plads på næstøverste trin på medaljeskamlen. Har igen i år repræsenteret dansk beachvolley i internationale turneringer med Helle Søndergaard.

NOMINEREDE TIL ÅRETS BEACHVOLLEYSPILLER 2018 (HERRER)

Daniel Thomsen (Odense Beachvolleyklub)
Sammen med Kristoffer Abell har den rutinerede Thomsen i nogle sæsoner vist sig at være blandt de bedste i landet i sandet. Han måtte dog tage til takke med en bronzemedalje til DM efter en sikker sejr over Kaszas brødrene.

Kristoffer Abell (Odense Beachvolleyklub)
Den garderhøje Abell er utvivlsomt et kæmpe talent både i hallen, men i den grad også i sandet. Han har igen i denne sæson været en af Tourens stærkeste med sin makker – den mere rutinerede Daniel Thomsen. Kunne i år slutte Touren af med en bronzemedalje til DM.  

Lars Mayland (Copenhagen Beachvolley)
Den rutinerede Mayland har i rigtig mange år præget den danske Tour, og i år var naturligvis ingen undtagelse. Efter en flot finale mod Rosager og Brinck, måtte Mayland og makker Secher Hansen dog tage til takke med en sølvmedalje.

Mads Rosager (Odense Beachvolleyklub)
Efter nogle sæsoner med skader var Mads Rosager igen tilbage i fulde omdrejninger på årets Tour. Med sin nye makker, den unge Jakob Stein Brinck, viste Rosager storspil og kunne i sommer lade sig hylde som Danmarksmester 2018 med Stein Brinck.

Oliver Kaszas (Klampenborg Beachvolley Club)
Han har igen I år dannet par med sin bror, Sebastian Kaszas. De to Kaszas brødre har i mange år været et stærkt og markant par på den danske beachvolley tour. Ved årets DM på Amager Strand rakte præstationerne til en samlet 4. plads.

Sebastian Kaszas (Klampenborg Beachvolley Club)
Han har ligesom sin makker og bror, Oliver Kaszas, vist sit høje niveau i sandet de sidste mange sæsoner. Selvom det ikke blev til metal i denne sæson, så er begge Kaszas brødre med i feltet som årets mandlige beachvolleyspiller 2018.

NOMINEREDE TIL MOST IMPROVED PÅ PEPSI MAX BEACHVOLLEY TOUR 2018 (DAMER)

Amanda Øster Andersen (Copenhagen Beachvolley)
Amanda Øster Andersen har i år vist sig rigtig godt kørende på årets beachvolley tour. Hun er som sæsonen er gået blevet bedre og bedre og har sammen med unge Sofia Bisgaard vist rigtig fint niveau i sandet.

Signe Zibrandtsen (Copenhagen Beachvolley)
Zibrandtsen har vist sig uhyre stabil på årets Tour og har fået lidt af et gennembrud i sandet. Kunne i sommer til DM lade sig hylde med sin makker, Cecilie Køllner Olsen, som bronzevindere på Amager Strand.

Sofia Bisgaard (Copenhagen Beachvolley)
Hun har imponeret alt og alle på årets Beachtour og har i den grad vist, at hun kan bide skeer med den absolutte elite i sandet. Med sin unge alder taget i betragtning, er det imponerede, hvordan hun fysisk har fået sat sig igennem på Touren.

NOMINEREDE TIL MOST IMPROVED PÅ PEPSI MAX BEACHVOLLEY TOUR 2018 (HERRER)

Jacob Stein Brinck (Odense Beachvolleyklub)
Han er ung og powerfuld, den unge Jacob Stein Brinck fra det fynske. Han blev hevet op af hatten, da Mads Rosager skulle have ny makker, og med en DM-triumf i sommer viser det ret godt, hvilken succes Stein Brinck har været.

Jacob Stormly (Copenhagen Beachvolley)
Den rutinerede Stormly er som en god flaske rødvin, han bliver bedre og bedre med årene. I denne sæson har han haft stor succes sammen med sin makker Nicolai Houmann, og mon ikke makkerparret, hvis de fortsætter sammen, i kommende sæson vil række ud efter medaljer.

Nicolai Houmann (Copenhagen Beachvolley)
Den garderhøje Houmann har i denne sæson virkelig fået smag for beachvolley og har sammen med sin makker Jacob Stormly vist, at de tilhører eliten. Han har fået sit gennembrud i beachvolley-sammenhæng, og det bliver spændende udviklingen i kommende sæson. 
Wednesday, 05 December 2018 09:55

Her er de nominerede til årets breddekåringer

Klubber, kredsfolk og administrationen i Volleyball Danmark har nomineret de klubber og ledere, som de mener fortjener hæderen som A-Sport.dk Årets Breddeklub og Mikasa Danmark Årets Breddeleder.

Året rundt bliver der ydet en fantastisk frivillig indsats ude i de danske volleyballklubber.

Traditionen tro har klubber, kredsfolk og Volleyball Danmark nomineret dem, de synes, skal have et ekstra stort klap på skulderen, når priserne uddeles til Dansk Volleyball Award 2018 lørdag den 15. december i Idrættens Hus i Brøndby.

Mikasa Danmark og A-Sport sponsorerer i år de to priser, så vinderne udover æren kan se frem til en henholdsvis 10.000 kr. til A-Sport.dk Årets Breddeklub og 1.000 kr. Mikasa Danmark Årets Breddeleder

NOMINEREDE TIL A-SPORT.DK ÅRETS BREDDEKLUB

Bedsted KFUM Volleyball
Klubben arbejder ambitiøst med alle niveauer af volleyball i klubben – fra Kidsvolley til 1. division. Bedsted KFUM Volleyball har en rigtig stor børne- og ungdomsafdeling med over 100 spillere – trods deres placering i en lille by. Klubben er volleyball-ambassadører i store dele af Vestjylland.

Odense Beachvolleyklub
Klubben samler både unge og gamle, bredde og elite. Et eksempel er Odense Beachvolleyklubs fredags volley, hvor alle mixes på tværs af hele klubben – gammel som ung, rutinerede som nybegyndere. Klubben prioriterer dygtige trænere på alle niveauer.

VLI Volley
Klubben arbejder målrettet med deres mange seniorhold. VLI Volley gør et stort stykke arbejde for at skabe en klubkultur, der ligger udover bare at være et sted, man kommer og spiller volleyball.

NOMINEREDE TIL MIKASA DANMARK ÅRETS BREDDELEDER

Cecilie Elleby Vestergaard, Hvidovre Volleyball Klub
Er en rigtig ildsjæl. Cecilie Elleby Vestergaard bruger mange timer på børne- og ungdomsafdelingen, coaching og sociale aktiviteter i Hvidovre Volleyball Klub. Hun planter mange positive og venskabelige aftryk hos alle i klubben.

Pau Larsen, Amager Volleyball Klub
En ambitiøs formand, der tænker stort, og som altid er åben over for nye initiativer. Fx deltager Amager Volleyball Klub som fritidsklub i Københavns Kommune. Han har sat frivillighed på dagsordenen i klubben.

Viktor Buch, DHV Odense
En ung, arbejdsom herre, som er lyttende og ihærdig. Viktor Buch har en utrolig evne til at motivere andre til at løfte i flok og støtte op om klubben og hinanden.

Vinderne afsløres til Dansk Volleyball Award 2018 den 15. december i Idrættens Hus i Brøndby.
Køb billet her.
Clara Bernberg Windeleff og Helle Søndergård tangerede det bedste danske dameresultat på FIVB World Tour i Windeleffs første senioroptræden på den internationale beachvolleyscene.

Det gjorde det danske makkerpar i weekenden, da Clara Bernberg Windeleff og Helle Søndergård opnåede en 5. plads i indendørsturneringen i Slovenien.

De to danskere skulle først igennem kvalifikationen, inden de var klar til Main Draw i Ljubljana. I kvalifikationen besejrede Søndergård og Windeleff ungarske Liza Lutter og Kitti Szombathelyi med 2-0 (21-15, 21-9).

Det danske makkerpar spillede sig helt frem til kvartfinalen, hvor de stod over for Grækenlands Panagiota Karagkouni og tidligere europamester Vasiliki Arvaniti. Her måtte danskerne se sig slået med 2-0 (21-13, 21-13) til de senere vindere af turneringen.

SE ALLE RESULTATER FRA FIVB WORLD TOUR-TURNERINGEN I SLOVENIEN HER.

Læs mere på CEV's hjemmeside her.
Årets sidste CEV beachtour event spilles i morgen i Ljubljana. Mads Rosager og Jacob Stein Brink samt Helle Søndergård og Clara Windeleff er med i kvalifikationen.

Kvalifikationen til den 1-stjernende World Tour-turnering spilles den 29. november, og hvis holdene booker en billet videre, kan de tage hul på Main Draw dagen efter, den 30. november.

Slaget skal slås i den slovenske hovedstad Ljubljana, hvor Sports Park Ludus Črnuče danner rammerne om indendørsturneringen.

FØLG WORLD TOUR-TURNERINGEN I LJUBLJANA HER 

Næste turnering på hjemlig grund er pokalfinalerne i Hafnia-hallen den 14.15. december.
Page 1 of 30


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer