Monday, 14 September 2020 11:08

En hel uge i volleyballens tegn: Volley Week 2020 venter lige rundt om hjørnet Featured

Written by
En hel uge i volleyballens tegn: Volley Week 2020 venter lige rundt om hjørnet Foto: Hamistolen

Hele næste uge står i volleyballens tegn, når 17 klubber landet over slår dørene op og inviterer alle interesserede indenfor til en prøvesmagning på sporten i den landsdækkende Volley Week.

Fra Nexø til Brønderslev, Dannemare til Frederikssund, Odense til Rødding.

Uge 39 er national Volley Week, og trods vi er i en corona-tid, der vanskeliggør en masse, har hele 17 klubber fra hele landet meldt sig til at åbne dørene, så alle kan komme og opleve den gode volley-stemning.

”Alle er velkomne til Volley Week - uanset alder og niveau. Der er sjov, hygge og smil til alle,” siger Sebastian Mikelsons, der er Volley Week-projektleder hos Volleyball Danmark.

”Jeg vil helt klart opfordre alle til kigge forbi en af klubber, der byder indenfor i løbet af Volley Week. Og man kan komme alene eller tage en ven, kollega eller hele familien med,” siger han.

”Volley Week er en oplagt mulighed for at stifte bekendtskab med volleyballs alsidige, sjove og sociale sider, siger Sebastian Mikelsons.

I klubberne står der instruktører klar til at tage imod dig, og der vil være sjove aktiviteter og sved på panden for både store og små. Deltagelse er gratis.

Volley Week er en tilbagevendende begivenhed, der i de sidste to år har givet over 200 nye medlemmer til klubber rundt omkring i landet.

Volley Week 2020 afvikles den 21.-27. september i samarbejde mellem DGI Volleyball og Volleyball Danmark.

Klik her for at se hvilke klubber der er med i Volley Week 2020.

Read 829 times

Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2610
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakt vedr. Pepsi MAX Beachvolleyball Tour
Sportskonsulent
Peter Morsing
Mob.: +45 2877 2988
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer