Tuesday, 22 September 2020 19:43

Fantastisk afslutning på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2020

Written by

Weekenden bød på årets sidste turnering på Pepsi MAX Beachvolley Tour – og hvilken afslutning

Torvet i Grindsted lagde fredag-lørdag-søndag fantastiske rammer til Eliteturneringen, der blev afviklet i, den til lejligheden konstruerede, sandkasse midt i byen.
Fredag kl. 13, i strålende solskin, åbnede Billund kommunes borgmester Ib Due Kristensen turneringen med det mundrette navn, Grindsted City Beach Grand Slam.
Set-uppet med de omliggende faciliteter var helt fantastisk og både spillere og byens borgere nød den stemning, der var i byen hele weekenden. Det lokale forretningsliv bakkede helt fantastisk op om turneringen, med mange sponsorpræmier til spillere og publikum, lange åbningstider, slagtilbud og god stemning, mens Billund kommune samtidig afviklede en masse andre events, der var med til at gøre hele ugen op til turneringen og i weekenden til én stor fest. Også Pepsi MAX Beachvolley Tours hovedsponsor Pepsi MAX var til stede med kolde Pepsi MAX til de mange fremmødte, præmier til de mange børn i de indlagte konkurrencer på Centre Court og pengepræmier til de bedste hold.

I disse fantastiske rammer formåede spillerne at give publikum hvad de kom for – spændende dueller, flot og underholdende spil, fight for alle points samt lidt show til ære for publikum.
Bedst af de bedste var Danmarksmestrene Jacob Stormly/Nicolai Houmann hos herrerne og Signe Zibrandtsen Haaning /Sara Stief hos damerne, mens to helt unge hold også præsterede en flot turnering, der lover godt for fremtiden.
Anna Juhl Staal Hauge/Lea Føns tog kampen op mod de ”voksne” og vekslede i semifinalen et indledende 1. runde nederlag til Frederikke Schade Jensen/Amanda Øster Andersen med en 2-1 sejr og en finaleplads.
Her var Stief/Zibrandtsen dog lige en tand bedre på de afgørende bolde og kunne fortjent lade sig kåre som turneringens bedste hold og sæsonens sidste vindere med en finalesejr på 21-18, 21-15. Hauge/Føns havde dog stor ære af kampen og fik gennem turneringen stor publikumsopbakning. Schade Jensen/Øster Andersen vandt kampen om 3. pladsen med 21-18, 21-23, 15-13 over Michelle Hemmingsen/Marie Egebjerg, efter en af turneringens nok mest spændende kampe.

Hos herrerne var det Marius Stenmann Hansen/Christian Lundby Andersen, der viste de ungdommelige kræfter frem, bl.a. i en vanvittig spændende kvartfinale, hvor de vandt 28-26, 16-21, 18-16 over Casper Bjerg/Christoffer Lind Gade. Da de afgørende kampe skulle spilles søndag, løb de unge drenge ind i mere rutinerede kræfter og de måtte tage til takke med en flot 4. plads, efter et nederlag til Martin Olesen/Anders Hartmann i kampen om 3. pladsen.
Finalen stod, ikke overraskende, mellem Danmarksmestrene Jacob Stormly/Nicolai Houmann og Daniel Thomsen/Jacob Stein Brinck. Efter en spændende og underholdende kamp, der var millimeter fra at gå i 3 sæt, vandt Stormly/Houmann deres anden turneringssejr i sæsonen (den første var DM). 21-18, 25-23 lød sejren på, efter flere sætbolde til Thomsen/Brinck i andet sæt.
Dermed kunne Stormly/Houmann akkurat som Stief/Zibrandtsen modtage de mange tilskueres fortjente hyldest, den store præmiecheck og de mange lokale sponsorgaver. Thomsen/Brinck måtte tage til takke med en mindre check, men havde stor ære af kampen og blev også velfortjent hyldet af publikum.

På de mindre hypede, men flot anlagte baner, ved Billund kommunes rådhus, blev der på 4 baner afviklet 1. division for herrer og damer. 17 hold kæmpede her om de mange flotte sponsorpræmier og vigtige points til den kommende sæson.
Se alle resultaterne fra turneringen på Latourna

1H1D                                               

1. Division herrer  1. Division damer
Nr. 1 Kent Jensen/Jegors Kirilovskis  Nr. 1 Angela Vanek/Asia Troiani
Nr. 2 Jacob Pitters/Rasmus Tang Pedersen    Nr. 2  Anna Sliwinska/Irene Tosi
                                                 

EHED

Elitedivision herrer, med borgmester Ib Due Kristensen  Elitedivision damer, med borgmester Ib Due Kristensen
Nr. 1 Jacob Cordua Stormly/Nicolai Houmann  Nr. 1  Sara Stief/Signe Zibrandtsen Haaning
Nr. 2 Jacob Stein Brinck/Daniel Thomsen  Nr. 2 Anna Juhl Staal Hauge/Lea Føns


Borgmester
Borgmester Ib Due Kristensen åbner Grindsted City Beach Grand Slam i strålende solskin


Pepsi sponsor
Hovedsponsor Pepsi MAX klar til at byde velkommen

Konkurrence
Publikumskonkurrence for børn

Houman Stormly med børn
Danmarksmestrene Jacob Stormly/Nicolai Houman lærer de unge et par tricks

Vindue
Danmarksmestrene Jacob Stormly/Nicolai Houman foreviget på byens vinduer med borgmester Ib Due Kristensen 

Grindsted by night
Grindsted by night

Frivillige2Frivillige1
De frivillige på arbejde under og efter Grindsted City Beach Grand Slam

Farvel Grindsted
Farvel Grindsted - håber vi ses igen

Tak for i år – vi glæder os allerede til 2021Read 1198 times Last modified on Tuesday, 22 September 2020 20:27

Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2610
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakt vedr. Pepsi MAX Beachvolleyball Tour
Sportskonsulent
Peter Morsing
Mob.: +45 2877 2988
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer