Wednesday, 03 February 2021 14:19

Her er de nominerede til Årets Danske Beachvolleyballspiller 2020 (herrer) Featured

Written by

Så er de nominerede til Årets Danske Beachvolleyballspiller fundet. Du kan her få overblikket over hvilke spillere der er med i kapløbet om herrernes pris. Her er de nominerede til titlen.

Jacob Stein Brinck
Han har for længst slået sit navn fast i dansk beachvolleyball. Og den unge fynbo fortsætter med at imponere i sandet. I den her sæson har han sammen med sin makker, Mads Rosager, igen vist sig at være et af landets bedste par. Det blev dog ikke til endnu et DM-trofæ til samlingen ved DM-finalerne på Amager Strandpark. Parret måtte tage til takke med en bronzemedalje.

Kristoffer Abell
Hurtige eksplosive Abell har haft en fremragende sæson i sandet. Med sin nye makker, Anders Hartmann, har han vist, at han har kunnet holde et højt niveau over en hel sæson. Det høje niveau førte i denne sæson parret frem til en sølvmedalje ved DM-finalestævnet på Amager Strandpark.

Jacob Cordua Stormly
DM-vinderen fra 2019 gentog succesen i 2020. Sammen med Nicolai Houmann kunne Stormly igen løfte DM-trofæet. Han har de seneste sæsoner gjort store fremskridt. Den rutinerede spiller har vist, at han kan være bundstabil over en hel sæson. 

Nicolai Houmann
Siden Houmann for et par sæsoner siden udvidede sit store repertoire til også at omfatte beachvolleyball, er det kun gået en vej. To DM-titler de seneste to sæsoner taler også sit helt klart tydelige sprog. Houmann er en gigant i sandet, og måske har man ikke set det bedste fra ham endnu.

Sebastian Venndt Kaszas
Sammen med sin bror, Oliver, har Sebastian i mange år været en fast del af den danske beachvolleyball-elite, med mange DM-medaljer. I år var ingen undtagelse. Selvom Sebastian i år endte lige uden for medalerækken, så er niveauet fortsat rigtig højt.

Den endelige afstemning er nu sat i gang, og det er også her spillerne selv, som afgør hvem der løber afsted med prisen.

Read 128 times

Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2610
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakt vedr. Pepsi MAX Beachvolleyball Tour
Sportskonsulent
Peter Morsing
Mob.: +45 2877 2988
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer