Danish Beachvolley Tour

Nu er det allersidste chance for at spille sig til DM

Når der i weekenden spilles Kerteminde Semifinalestævne, er det allersidste chance for de danske beachvolleyballspillere, hvis de vil sikre sig en plads i den eftertragtede DM-finale ved Nyhavn.  Selvom de fleste måske stadig kan nyde de allersidste dage af sommerferien, er det noget helt andet for vores danske beachvolleyballspillere, der i weekenden skal i aktion…

:


Når der i weekenden spilles Kerteminde Semifinalestævne, er det allersidste chance for de danske beachvolleyballspillere, hvis de vil sikre sig en plads i den eftertragtede DM-finale ved Nyhavn. 

Selvom de fleste måske stadig kan nyde de allersidste dage af sommerferien, er det noget helt andet for vores danske beachvolleyballspillere, der i weekenden skal i aktion igen, og for allersidste gang i sæsonen, forsøge at spille sig til en DM-plads. Kerteminde strand ligger sand og baner til sæsonens sidste semifinaler, og der er ingen tvivl om, at der bliver kamp til stregen, når de mere end 100 beachvolleyballpar står i sæsonens måske vigtigste opgør. 

For seks par kan weekenden dog bruges på at få finpudset de allersidste detaljer – for her er DM-billetten allerede i hus. Da der i sidste weekend blev spillet Hornbæk Semifinalestævne, sikrede disse seks par sig nemlig en plads til DM-finalen den 12. – 14. august. 

DM-finalister Damer:
Astrid Mellmølle / Kathrine Stein Brinck
Charlotte Krøyer / Pia Hove
Maria Elisabeth Boelt Tyndeskov / Frederikke Schade Jensen

DM-finalister Herrer:
Daniel Thomsen / Martin Trans
Peter Jensen / Nicolai Houmann
Oliver Venndt Kaszas / Sebastian Venndt Kaszas

Flere af parrende vender dog tilbage til stranden i weekenden, og mon ikke der også bliver tid til at se på eventuelle konkurrenter til DM-finalerne.

DM-finalerne spilles den 12. – 14. august, og udspiller sig på fantastiske Nyhavn på et anlagt setup. Skal du med, når vi kårer Danmarks nye beachvolleyballmestre? Find mere information om finalerne, og køb din billet her.

Støt de partnere, som støtter os:
C More er ny Danish Beachvolley Tour partner
”Hos C More får du adgang til det stærkeste udvalg af krimiserier fra Norden og Storbritannien + en hel masse andre gode serier og film” Med Danish Beachvolley Tour får du lige nu en hel måned gratis på tjenesten her.

Del nyhed