Tourkalender

DYK NED I vores TOURKALENDER

Skal du spille med på Danish Beachvolley Tour? Få et overblik alle kommende turneringer her på siden med vores Tourkalender. Brug de forskellige filtre til at tjekke hvilke rækker, der afvikles til de forskellige stævner. Klik på det enkelte stævne for at få mere information. Vi ses i sandet!

KALENDER
LISTE KALENDER

Tourkalender – Find dit næste beachvolleyball stævne

Sommeren over kommer Danish Beachvolley Tour rundt omkring i landet, hvor vi afvikler små og store stævner på beachvolleyball anlæg, på de danske strande og midt inde i byerne. Tourkalenderen er propfyldt med stævner, hvor du kan prøver kræfter med beachvolleyball uanset om du er helt ny i sporten, en garvet boldspiller eller måske et spirende talent – vi har plads til alle. Dyk ned i vores Tourkalender og find dit næste stævne i dit nærområde.

tre typer turneringer

På Danish Beachvolley Tour har vi opdelt vores turneringer i tre typer: Ungdom, bredde og Elite/Division. Ungdomsturneringerne er for landets unge spillere, hvor man spiller i aldersinddelingerne U15, U17 og U20. Breddeturneringerne er en stribe hyggelige turneringer, hvor vi har fokus på en aktiv dag i sandet med venner og familie. Elite/Divisionsturneringerne er niveauopdelte turneringer, hvor man bliver placeret i en række alt efter holdets samlede ranglistepoint.

Hjælp til tilmelding?

Er du i tvivl om hvilken type turnering du skal tilmelde dig? Er du usikker på hvordan ranglistesystemet er noget for dig? Eller søger du information om, hvordan man tilmelder sig et stævne? Tøv ikke med at smutte forbi vores FAQ-side, hvor vi har samlet de vigtigste informationer, eller send os en mail, så skal vi nok få styr på det hele, så du kan komme i sandet!