Tuesday, 13 June 2017 12:36

Team Mygind-Olsen jagter World Tour-succes i VM-sand

Written by 
Foto: Eventmedia Foto: Eventmedia
For to år siden dannede beachvolleyarenaen i Haag rammer om de indledende runder ved VM. I morgen gælder det FIVB’s World Tour, hvor Cecilie Køllner Olsen og Lærke Mygind Grønfeldt er med i kvalifikationen.

Som noget helt nyt bliver World Touren spillet både på udendørs og indendørs baner.

Og når spillere og tilskuere ikke er optaget af kampene i sandet, kan de følge FIVB World League, hvor Hollands herrer tager imod Korea.

Cecilie Køllner Olsen og Lærke Mygind Grønfeldt ramte ikke deres vanlige niveau i den forgangne weekends NEVZA stævne i Odense, hvor de sluttede på en 7. plads.  

Nu skal de igennem kvalifikationen for at komme med i det eksklusive Main Draw-selskab i hollandske Haag, som er en 3-stjernet World Tour-turnering.

"Vi har netop overstået første træning hernede og har lige en lille pause, før vi skal træne igen," siger Cecile Køllner Olsen og Lærke Mygind. 

"Forventningerne er mere orienteret indad end de er på resultatet. Man kan nemlig møde alle slags hold i sådan en kvalifikationsrunde, så vi må sætte mål for det, vi kan styre, og det er os selv," siger de. 

"Vi forventer at komme under pres, men at bevare roen og spille vores eget spil. Sæsonen er gået rigtig godt indtil videre.  I Italien og Holland i maj har vi rykket os virkelig meget og til tider spillet på et højere topniveau end nogensinde før," siger de. 

"Det netop overståede NEVZA i Odense er vi langt fra tilfredse med, men vi er stadig et relativt nyt hold, som lærer noget nyt og prøver nye ting af hver dag, så det bekymrer os ikke. Det gør faktisk bare, at vi glæder os endnu mere til at give den gas i morgen og komme tilbage på sporet." 

Turneringen skydes i gang onsdag den 14. juni og kan følges her.
Read 1427 times Last modified on Tuesday, 13 June 2017 16:15


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer