turneringstyper

Turneringstyper og rækker: find et stævne der passer dig

På Danish Beachvolley Tour har vi plads til alle i sandet! På Touren kan du nemlig finde stævner der matcher lige præcis din alder, niveau og ambitioner – uanset om du spiller beachvolleyball for hyggens skyld eller for at høste ranglistepoint og pokaler.

Vi har opdelt vores turneringer i tre typer: Ungdom, Bredde og Elite/Division. Ungdomsturneringerne er for landets unge spillere, hvor man spiller i aldersinddelingerne U15, U17 og U20. Breddeturneringerne er en stribe hyggelige turneringer, hvor vi har fokus på en aktiv dag i sandet med venner og familie. Elite/Divisionsturneringerne er niveauopdelte turneringer, hvor man bliver placeret i en række alt efter holdets samlede ranglistepoint.

Få et overblik over alle turneringstyper og rækker herunder

UNGDOM

Her udspringer fremtidens stjerner!

Ungdomsturneringerne på Danish Beachvolley Tour er for alle ungdomsspillere uanset niveau og erfaring i sandet. Vi spiller i aldersgrupperne U15, U17 og U20, og turneringerne afvikles typisk som en-dagsstævner (tjek de enkelte stævner for info).

Ungdomsturneringerne er også DM-kvalifikationsturneringer, hvor man som spiller skraber point sammen på ungdomsranglisten. Har man nok ranglistepoint, kan man sikre sig en eftertragtet plads til det afsluttende Ungdoms DM-finalestævne med vilde præmier! 

Få et overblik over alle ungdomsturneringer i Tourkalenderen.

Bredde

En aktiv dag i sandet med venner og familie.

Breddeturneringer er for dig, der vil have en sjov og aktiv dag eller weekend med beachvolleyball – uanset om du har prøvet sporten før eller ej.

Vi har forskellige rækker i vores breddeturneringer, nogle med 2 personer pr. hold i (2p kvinder, 2p herrer og 2p mix). Derudover har vi i 2023 introduceret en helt ny række for hold med 4 personer kaldet Beach4All. Fælles for alle rækkerne er, at vi spiller uden ranglistesystem – her har vi nemlig hyggen på og uden for banen i fokus!

Tilmelding til breddeturneringerne er først-til-mølle, så tag fat i kæresten, niecen, naboen eller kollegaen og kom ud i sandet!

Få et overblik over alle breddeturneringer i Tourkalenderen.

rangliste (Elite & divisioner)

Dyst med om ranglistepoint hele sommeren

Vores ranglisteturneringer er for de spillere, som ønsker at spille kampe, hvor deres niveau bliver matchet alt efter hvor, man er på ranglisten – og vi dyster ofte om præmier til topplaceringerne i de forskellige rækker.

Vores ranglisteturneringer inddeler vi i de forskellige stævnetyper: Grand Slams, Challengers, Futures og Opens. Det varierer hvilke rækker de forskellige stævnetyper udbyder samt hvor mange ranglistepoint der gives ved dem. Læs mere om stævnetyperne her.

Til ranglisteturneringerne bliver alle tilmeldte hold niveauopdelt efter ranglistepoint, som optjenes via placeringer til de enkelte stævner. Sommeren over kan man således opleve at spille i forskellige divisioner alt efter, hvilke andre hold som har tilmeldt sig et stævne, og hvor mange stævner, man selv har spillet.

Har man ingen ranglistepoint starter man i de laveste divisioner og kan derfra klatre op af ranglisten – only the sky is the limit!

Få et overblik over alle ranglisteturneringer i Tourkalenderen.